Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми спорт за Самозащита / изкуство

Featured Replies

Здравейте....

Търся някакъв вид спорт или бойно изкуство - за самозащита. Понеже нямам опит и не съм тренирал нищо се чудя към къде да се насоча. Главната цел е - бързи резултати. И се чудя с какво да започна:

Възраст: 22

Цигари: Рядко

Алкохол: Рядко

КГ: 75

Височина : 185

Главно ме интересуват тренировки в София - може в някой клуб - а може и в домашни условия. Всичко от което се нуждая - са вашите съвети :)

Благодаря ви.

1. Бойните изкуста не се практикуват за самозащита или за нападение. Тяхната философия е съвсем друга.

2. Бързи резултати няма. Нужни са поне няколко години, за да навлезеш в нещата.

• Автор

Е добре мене ми трябва да мога да се предпазвам от побоища и тнт. 

Лично аз, мога да ти препоръчам да започнеш айкидо, това е бойно изкуство за самозащита, не за да правиш ти побоища, не мога да ти препоръчам добър клуб, защото аз го тренирах преди 6 години, няма да се научиш за месец или два, ще ти трябва поне една година за да си на начално ниво, говоря нещо от рода на 6-5 кю :)

Аз съм тренирал ,като ученик класически бокс само ,но не смятам че е сред най-ефективните бойни спортове. Насочи се към ММА ,там са събрани най-разнообразни и ефективни бойни техники. Късмет и помни ,че най-добре е да се стараеш да избягваш подобни неща. И да биеш ,пак можеш да си навлечеш страшни проблеми. Преди години ,пред дискотека ,футболист на "славия" се сбива с някакво момче ,удря го ,момчето пада назад и си удря главата в ръба на бордюра - умира на място. Резултата от подобен бой завършва с ,дела затвор. Дори да нанесеш средни телесни повреди ,било то счупен нос или избит зъб ,може да си извади медицинско и да те осъди!!! И за това удоволствие ,като нищо ще олекнеш с 2 бона. Отделно дето никъде няма да те вземат на работа ,защото на всякъде искат свидетелство за съдимост. Преди 1 година ,мой приятел охрана в дискотека се заял с някакъв пиян ,пребил го и го изхвърлил. След половин час тоя същия идва с 6 човека с бухалки и го смазват от бой ,пред очите на другите му двама колеги ,които не смеят да се намесят. Мен лично са ме нападали с нож и още имам белег на бедрото. Много сериозно си помисли ,какво правиш и за какво ти е да тренираш. Все ще си намериш майстора и проблеми ,покрай подобни прояви ,така че се стреми да ги избягваш.

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.