Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Enternet Explorer 11 и флаш

Featured Replies

За рекламите-ще ги спреш със добавката ADBLOCK към браузера

Ако искаш да се справиш със собствени сили-ще трябва да питаш още поне 20 пъти!

Ако това което ще правиш е малко -може да се спретне за 2-3 дена!Публикувано изображение

• Автор

За рекламите-ще ги спреш със добавката ADBLOCK към браузера

Ако искаш да се справиш със собствени сили-ще трябва да питаш още поне 20 пъти!

Ако това което ще правиш е малко -може да се спретне за 2-3 дена!Публикувано изображение

Ужас, явно положението е плачевно :(. Щеше ми се наистина сама да се справя. Не искам бог знае колко много и сложни неща. Като цяло нямам намерение да се занимавам с уеб дизайн, но ми се иска поне на себе си да мога да помогна, когато се наложи. Забравих да поясня, че нямам намерение да ползвам и двете галерии, повече ми харесва тази с JavaScript.

Ами нямаш полза от галерии на флаш защото Гугъл не ги вижда например!

Освен това борбата със проблемното изобразяване на сайтовете при старите версии на Интернет Експлорър отнема голяма част от работата на сайтаджиите и създава главоболия!

Най препоръчителният начин е да си нагласиш някой шаблон според твоите нужди-обаче и това изисква да съобразиш някои условности,които така или иначе виждаш ,че имат значение!

За малък сайт със няколко страници -много хора ще ти помогнат-включително и аз!

За повече- трябва да търсиш варианти и да се пазариш-така ми се струва!Публикувано изображение

не знам със какъв браузър си ,но ако кликнеш със десен бутон върху страницата на тези сайтове ще можеш да я изтеглиш

това са системи със свободен код и работата е за половин ден ако имаш свои снимки и текстове!

Ето, празници страници с галерии. В галерията с javascript нямам thumbnails, появява се и някаква досадна реклама в горния ляв ъгъл и на двете страници. В Explorer вече се визуализира флаш галерията, но е по друг начин - изображенията се прибират при всеки клик и липсват стрелки.

http://phogra.free.bg/index.html

Досадната реклама те води до сайт, от който свалих същият бокс флаш, в който няма такава реклама.

Мисля, че на всеки се случвало да допуска грешки от недоглеждане, особено когато му пуши главата! Но при всички положения добре, че има хора не затормозяващи мозъка си и без работа, като вас, за да следят безцелно какво се случва из форумите!

Съвестните хора след като сами забележат или пък друг им посочи грешката я поправят.

Но вие явно не сте такъв човек.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.