Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Добър ден! Искам да се обърна към отбора на "знаещите" и да задам въпрос който ме измъчва определено време. Струва ли си към омента да преминавам от Уиндоус 7 към Уиндоус 8. Ако има тук човек, който е работил и с двете операциони системи, ще съм щастлив да получа компетентния му отговор. Знам че по принцип 8-цата би трябвало да е оправя по добре със системните ресурсим особенно ако става дума за ДДР 2 памет и Core 2 Duo фамилията процесори. Има определени натройки на изгледа които не съм правил и нямам идея как се правят, но по принцип дисплея си е малък проблем. Не знам как стои въпроса с райверите и програмната съвместимост. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добър ден! Искам да се обърна към отбора на "знаещите" и да задам въпрос който ме измъчва определено време. Струва ли си към омента да преминавам от Уиндоус 7 към Уиндоус 8. Ако има тук човек, който е работил и с двете операциони системи, ще съм щастлив да получа компетентния му отговор. Знам че по принцип 8-цата би трябвало да е оправя по добре със системните ресурсим особенно ако става дума за ДДР 2 памет и Core 2 Duo фамилията процесори. Има определени натройки на изгледа които не съм правил и нямам идея как се правят, но по принцип дисплея си е малък проблем. Не знам как стои въпроса с райверите и програмната съвместимост. 

Е като не давате информация за хардуера как да ви кажем ,или питате по-принцип!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както се казва, щом играта върви, промени не се правят... Осмицата има и плюсове, и минуси. Основен и не маловажен проблем, може да възникне с драйвърите. Реално не получаваш никакво предимство

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш повечко рам от 1гб не виждам проблем игрите да вървят добре , но да 8 си има минуси за това избягвам да го слагам рано е още за осмица може да имаш проблем с драйверите , и уин 7 се инсталирва лесно и бързо за 15 /20 мин :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е като не давате информация за хардуера как да ви кажем ,или питате по-принцип!?

Компа на който евентуално мисля на сложа 8-цата е с : Core2Duo E6600, 4GB RAM GF Inno 3D 240 512 RAM.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Компа на който евентуално мисля на сложа 8-цата е с : Core2Duo E6600, 4GB RAM GF Inno 3D 240 512 RAM.

Мисля че в форума има отворена тема за мненията за осмица първо ги прочети и тогава слагай.Осмица не ме кефи заради дизайна и това което прочетох в мненията е ,че игрите и драйверите не работят коректно :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не си струва. Не печелиш нищо, освен ако нямаш екран с докосване - Уин 8 е направен с ясното намерение да се използва най-вече на такива. Дори и никакви проблеми да нямаш с драйвери, избираш да инсталираш малко по-тежка операционна система, а срещу това не получаваш нищо. Няма причина да сменяш "седмицата", ако се държи прилично. Смятам, че 64-битовата версия е чудесна идея за машината ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям напълно колегите писали по-горе,оставете си 7цата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Към Windows 8 няма смисъл да минаваш. Към Windows 8.1 по-може.  Чувал съм, че производителността на Windows 7 е по-добра, когато се играят игри, а производителността на Windows 8.1 и 8 е по-добра във всичко останало, но така или иначе компютъра ти е слаб и както ти върви Windows 7, така ще ти върви и 8.1. Просто 8.1 ще изглежда малко по-яко и ще ти е малко по-удобен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че в форума има отворена тема за мненията за осмица първо ги прочети и тогава слагай.Осмица не ме кефи заради дизайна и това което прочетох в мненията е ,че игрите и драйверите не работят коректно :)

Ами аз се интересувах от проблеми и сравнения от опита. Блаодаря все пак!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 8.1. За сега това е най-добрата версия на Уиндоус. Удобен е за работа и вградените метро приложения са много полезни. Метро приложенията лесно се управляват и на лаптоп без тъч скрийн. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все пак да преди да затворим темата ще ти кажа ,че ще си вкараш голям автогол с тази осмица недей мъчи компа с нея рано е има си по големи системни изисквания от седмицата , аз на моята стара щайга декстоп настолния едвам подкарах седмицата и сега си върви добре ..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 8.1. За сега това е най-добрата версия на Уиндоус. Удобен е за работа и вградените метро приложения са много полезни. Метро приложенията лесно се управляват и на лаптоп без тъч скрийн. 

Това беше също важно за мен мнение. Благодаря! До колкото се наблюдавам явно искам да пробвам този Уиндоус.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...