Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отваряне на портове на рутер Tenda W311R+

Featured Replies

Здравейте :Д, разбрах паролата за достъп на рутера.. Искам да отворя портовете но не става..

Влизам в Virtual Server -> Port Range Forwarding /и после си пиша порта който искам ,IP ,UDP, давам отметка на Enable и след това давам на OK ,но не става нищо

Ще се радвам да ми кажете от какво е и дали може да се направи по някакъв начин защото 2 часа гледах клипове и форуми.

Благодаря предварително..

А сложи ли първо статичен адрес на вътрешната мрежа или поне на машината, която искаш да достъпваш отвън?

• Автор

Ето линк. Не може да не става

Ами ето че не става.. http://dox.bg/files/dw?a=4050ceefca ,това е видео клип /изтеглете го и го вижте/

• Автор

А от къде разбра, че не сe отварят?

Еми когато пробваме с приятели те не могат да влезнат в сървъра ми,не съм слагал IP,DNS,Gateway на IPV4

Ако правите всичко както трябва, но портовете не се отварят тогава има проблем със самия рутер. Остава да се смени firmware и ако и тогава не стане сменяте рутера.

• Автор

Ако правите всичко както трябва, но портовете не се отварят тогава има проблем със самия рутер. Остава да се смени firmware и ако и тогава не стане сменяте рутера.

знам че трябва да се смени firmware,но как?

знам че трябва да се смени firmware,но как?

Отиваш в сайта на производителя и сваляш последния firmware за дадената тенда. 

След това свързваш рутера към компютъра и отиваш на опцията Update firmware.

• Автор

Добре,ако стане нещо с рутера,ако се прецака?

Редактирано от achkaBG (преглед на промените)

Добре,ако стане нещо с рутера,ако се прецака?

Ами ще внимаваш. Ще гледаш да е firmware за точния модел. По време на качване на новия firmware не трябва да го гасиш.

Еми когато пробваме с приятели те не могат да влезнат в сървъра ми,не съм слагал IP,DNS,Gateway на IPV4

Ам, ти да не им даваш 192.168... IP-то ? Защото това е грешка! Дава се другото IP, (при мен започва с 84.54...), можеш си видиш IP-то от тук.

• Автор

Ам, ти да не им даваш 192.168... IP-то ? Защото това е грешка! Дава се другото IP, (при мен започва с 84.54...), можеш си видиш IP-то от тук.

хахах на толкова тъп ли ти приличам?!? още когато идваха да ми слагат рутера първото нещо което направих беше да видя как ми започва IP ,започваше със 145....

Когато включих само модема без рутера в компютъра (онова черното) имам статично IP ,IP е същото както при рутера само че накрая са сменени 3 цифри,но не мога да ползвам постоянно модема защото рутера съм го взел за другия лаптоп,таблета и телефона..

хахах на толкова тъп ли ти приличам?!? още когато идваха да ми слагат рутера първото нещо което направих беше да видя как ми започва IP ,започваше със 145....

Когато включих само модема без рутера в компютъра (онова черното) имам статично IP ,IP е същото както при рутера само че накрая са сменени 3 цифри,но не мога да ползвам постоянно модема защото рутера съм го взел за другия лаптоп,таблета и телефона..

Аз не Ви говоря дали сте видели как е IP-то, аз Ви казвам кое IP да давате, защото много хора се бъркат и дават IP-то което започва с 192.168.., аз Ви казвам да давате външното IP което във вашия случай започва с 145.., разбрали сте ме погрешно..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.