Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Компютърът ми върнат от преинсталация на windows 7 има проблем със звука.Има инсталирани драйвъри и всичко е свързано както трябва, но звук няма ?

post-352719-0-40607100-1409845423_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това предполагам е настолна машина. Сигурен ли си че тонколонките или слушалките ти работят.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да настолна е. Колонките работят, изпробвах ги с телефона. Започвам да се съмнявам да не е от аудио жака, защото опитах много от нещата описани в интернет, без успех.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Снимката показва, че нямаш драйвъри. Това Хай Дефинишън нищо не означава... Прегледай и за други като видеото, чипсета и т.н. Вероятно не са качени..

Редактирано от pataran (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако не са ти инсталирани нещата както трябва носи компютъра там където са ти го правили да си оправят кашата.


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Там е работата че не ми се занимава да ходя пак по сервизи, а и на компютъра всичко друго си му е наред.Единственият проблем е звука. Инсталирах Realtek но програмата не ми излиза никъде освен в контролния панел?

post-352719-0-39644200-1409848134_thumb.

post-352719-0-16945300-1409848145_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравей , като отвориш контролният панел кликни на звука и audio mensger - после има да пробваш колоните една по една 

 

при мен беше така , но проблема си остана само с Хрома .. там звук не можах да подкарам 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имаш само Майкрософстките драйвъри, т.е. никакви. В Евереста има меню "Устройства" и там може да видиш кой е хардеурния номер на всяка устройство. Друг вариант е да потърсиш в сайта на производителя на дъното някакви драйвъри. Ако няма за 7, то вероятно тези за Виста може и да свършат работа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сложи си Driver Genius Professional - програмата е платена и няма да ти инсталира драйвъра, но поне ще ти покаже кой точно ти трябва. После от сайта на производителя можеш да си го изтеглиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тази картинка показва, че посочените драйвъри трябва да се обновят.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако някой има възможност да хвърли едно око през TeamViewer ще съм му много благодарен, Skype ми е:greenbull_

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това означава ли че трябва да тегля нови ?

Добре - от картинката

 

Realtek ATI HDMI audio driver - http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?langid=1&pfid=24&level=4&conn=3&downtypeid=3

VIA High Definition Audio Driver - http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp

Realtek RTL81xx Ethernet Controller Driver - http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

За драйвъри на AMD си изтегли AMD Driver Autodetect - http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool

 

На всяка страница трябва да си избереш твоите компоненти и ще ти покаже кой драйвър да си изтеглиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Търсиш дъното в сайта на производителя и почваш да теглиш драйверите за твоята ОС.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди няколко дни се занимавах с един компютър с подобен проблем... (Никакъв звук при инсталирани драйвери, а показва, че има звук....)
Явно са ти инсталирали 64 битовата версия. Слагай 32 битовата и го пусни да изтегли всички updates през Windows Update.
При мен така се оправи. Дано да си решиш проблема. : )

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Компютърът ми върнат от преинсталация на windows 7 има проблем със звука.Има инсталирани драйвъри и всичко е свързано както трябва, но звук няма ?

нямаш драйвер за звуковата карта... или си включваш слушалките отзад или инстарираш драйвера и слагаш отметка на disable front panel jack detection

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички, проблемът е решен.Инсталирах VIA high definition audio driver ver:v7500F_HDMI и смених отметката в PlayBack Devices от Headphone на Speaker.

post-352719-0-62020700-1409987339_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.