Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да си увеличаваме. HDD,CPU,RAM,GPU

Препоръчан отговор

Здравейте всички днес ще споделя изумлението си от един клип в НЕТА от който направо се шокирах

ето го и въпросният клип 

аз не разбирам как става изобщо това нещо пробвах го няколко пъти но за мое нещастие не стана и не стана... 

Някой от вас ако знае как става да помогне. Извинете ме ако съм написал темата в грешният раздел 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...

Може да ти помогнем да си направиш клип, в който да си увеличиш, каквото искаш :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам спомен от сравнително нова тема със същото видео в нея. Не помня в кой точно раздел беше публикувана и не помня името й...Там беше отговорено, че оперативната памет се увеличава с добавяне на още модули памет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това което искаш да постигнеш,граничи с чудо. Чудо е "Стани,Лазаре...." Всичко друго е шменти капели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как ме изпързаля

Да не би някой насила да те е карал да го гледаш това видео и да  вярваш на този майтап. Имаш си глава на раменете и мозък в нея(предполагам) имаш интерес "Компютр", т.е. не би трябвало да си чак толкова бос технически, че да се връзваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...