Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с интернета

Препоръчан отговор

Значи от няколко дена интернетът ми пада през няколко минути (5-15) обадих се на доставчика няколко пъти, идваха гледаха кабелите в мазата нещо проверяваха, оправи се за 2-3 дена и после пак звънях им преди два дни казаха, че ще проверяват нещо от централата не разбрах много добре какво правят, обадиха ми се казаха, че са сменили някакви работи (става въпрос извън апартамента не знам какво са сменяли ;d) и ми казаха, че след 2-3 дена ще е добре. Обаче забелязах следното нещо, когато гледам филм или правя нещо което не изисква интернет той си върви нормално и изобщо не пада, обаче ако вляза в някой сайт или пусна някоя игра която изисква интернет и почва да разпада не знам защо това се получава понеже не съм специалист обаче предполагам, че 'връзката' е слаба или както се нарича.

Та ако може да ми дадете някакви идеи какво да направя ще изчакам до понеделник (в събота и неделя ме съмнява да дойдат)  да видя дали ще се подобри (нали ми казаха да изчакам 2-3 дена), ако не ще се обадя пак и ще им кажа за този проблем ако могат да помогнат, но пък и ако вие може да помогнете няма да е проблем :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно използваш АДСЛ. Звъниш на техниците да дойдат и да си дооправят проблема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно използваш АДСЛ. Звъниш на техниците да дойдат и да си дооправят проблема.

Звънях им няколко пъти, оправя се за не по малко от седмица и после пак

Какъв доставчик ползваш?

Vivacom

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Звънете отново на техниците да идват и да проверяват линията ви. Ще ви разочаровам, но такова е обслужването при Виваком - качество не чакайте. Добре че се махнах от тях навреме, такива проблеми с кварталния LAN дори няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Звънете отново на техниците да идват и да проверяват линията ви. Ще ви разочаровам, но такова е обслужването при Виваком - качество не чакайте. Добре че се махнах от тях навреме, такива проблеми с кварталния LAN дори няма.

Хахаха
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо смешно ли казах ?

Ами малко е смешно изказването за най-големия оператор на балканите, но това р твое мнение и право. Всеки си има такова.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Госопожо/ице вие от чие име говорите ? От свое или от това на оператора ? А случайно била ли сте техен абонат ? Разговаряла ли сте с хора работещи в тази сфера ? Въобще запозната ли сте с технологията ADSL ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тя технологията адсл и доксис си е добра за хора с неголеми изисквания  :) да има нет и да отвори фейса - пък и във доста страни я използват , тъй като по един кабел ти доставят всичко , евтино за оператора  - най малко средства и персонал влага  :) Лошото е че мрежата на операторите остарява , никой не прави ремонт , а само кърпи  :D

Аз съм ползвал адсл когато беше достигнал 12 мегабита и беше конкурентен и безотказен на ланките , но от тогава много вода изтече , бях във блок с изцяло подземна мрежа и проблем съм имал веднъж - беше глобален и до часове го отстраниха .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е в доставчика. Ако трябва ще звъниш докато ти оправят проблема. АДСЛ се влияе от доста фактори. Ако някъде има лоша връзка особено по телефонните кутии проблема ти е сигурен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днеска идваха смениха кабелите които свързват телефона и модема и ей сега пак ми падна интернета два пъти, ще трябва утре пак да им звъня все пак им плащам да имам интернет ;d

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...