Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на смартфон

Featured Replies

• Автор

Моля кажете мнения за HTC Desire 816 . Благодаря ви предварително :)

Чудесен апарат с добра батерия, прекрасна камера и супер звук.

Аз лично го продадох на 20-ия ден, защото ми беше голям и поради това те съветвам та го хванеш в ръка да го усетиш, преди да купуваш.

Иначе е чудесен.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Все още не съм намерил телефона, който търся. Изключително много ми хареса HTC One M8 , но мисля че струва прекалено много. Ако можете да помогнете ще съм ви много благодарен :)

Хвърли един поглед на Xiaomi Mi 3

"LG ги подмини, слаби процесори"

"Samsung са скапани сапунерки"

"Да си свериш часовника, аз ползвах Лумиа и повече няма да повторя тая грешка"

Вие сте.. уникални. LG имат линия телефони, различни ценови класове, евтини, средноскъпи, много скъпи. Дали на флагмана със Snapdragon 801/805 му е слаб процесора? Самсунг са грозни, спор няма, но хич не са толкова скапани. Мисля че не със скапани телефони се държи първото място по продажби. Пък лумиите.. не може да сравнявате оптимизирана операционна система (често писана по хардуера на който ще се слага - Blackberry, iOS, WP) с андроид. Андроид е толкова фрагментирана ОС, че няма как да няма софтуерни лагове, бъгове, насичания, забавяния, забивания. Да, държи най-голям пазарен дял, да, open-source е (до колкото това се вписва в разбиранията за open-source). Ама тия неща си идват с цена.

По темата, бих те насочил към Blackberry, тъй като аз ползвам Z10. Хардуерът не е кой знае какво, но има всички основни вида свързаности (BT, NFC, HDMI и там кво се сетиш). Проца е двуядрен 1.5 крайт ядро, 2 гъби рам. Операционната система се свиква с нея. Предимство е, че можеш да инсталираш повечето андроид приложения на него благодарение на интегрираното android API. ОS е оптимизирана, върви плавно, не засича при нито едно обстоятелство. Батерията ми кара по ден и половина при моето четене на форуми. Като не чета, дори по два. За сравнение, предния ми беше Desire 500 - Камера - ужасна, много шум, батерия - най-много ден, андроид - замълчавам, памет - малко. 

Като заключение: вземеш ли скъп телефон, ще има всичко това, от което имаш нужда, какъвто и да е. Вземеш ли евтин телефон, все с нещо ще трябва да направиш компромис. Важи за покупката и на перални, телевизори, компютри, микровълнови и що годе всякаква техника бяла и черна.

• 2 години по-късно...

Здравейте.Търся си смартфон като бюджета който съм заложил е 500лв плюс някой лев отгоре.Параметрите на които държа са следните - да бъде с две сим карти ... 4G ... добра камера.Да поясня също че избирам между Sony  -  Samsung  -  LG.Спрял съм се на тези два модела - Sony Xperia XA1 и Samsung Galaxy J5 (2017).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.