Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой тук ползва ли ПИСАЛКА за писане?

Featured Replies

• Автор

Аз що останах с убеждение, че е с това - https://www.orangecenter.bg/patroncheta-za-pisalka-parker-z11-op-5-sin.html

Ми не знам.

може да съм ги предлагал на Хайдука, че нали каза, че не може да си намери.

Иначе сега си купих 1-вото мастило на Паркър. Преди това бях с на Walker патрончета, имах и на Пеликан няколко.

Писалката, която основно ползвам, няма опция за патрончета. Има си вграден механизъм за пълнене с мастило от мастилница (помпичка, но не помпичка, на принципа на конверторите). Днес вече беше на санитарният минимум, а и пътя ме отведе покрай Ориндж-а в МОЛ-а на Цариградско, та минах да си взема мастилница.

Писалката, която основно ползвам, няма опция за патрончета. Има си вграден механизъм за пълнене с мастило от мастилница (помпичка, но не помпичка, на принципа на конверторите). Днес вече беше на санитарният минимум, а и пътя ме отведе покрай Ориндж-а в МОЛ-а на Цариградско, та минах да си взема мастилница.

Добре де, на твоя линк

като го отворя пише

описание:

Изцяло метално тяло.

Подходящ за гравиране и на тялото, и на капачката.

В комплекта е включен 1 брой патронче за писалка Parker.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Автор

Добре де, на твоя линк

като го отворя пише

Е, аз я показвах и обмислях да я купя, това в пакета, че е с такива патрончета е друг въпрос.

• Автор

p.s

още не си ми показал как пише.

В магазина днес пробвах, ама то за няма и 2-3 минути...

p.s

още не си ми показал как пише.

В магазина днес пробвах, ама то за няма и 2-3 минути...

Не е при мен - нали съм на квартира ...

• Автор

Не е при мен - нали съм на квартира ...

Мислех, че вече си я взел...

Нищо де!

Имам първо да взимам шалче на любимия отбор, после имам други джъчки, смяна на гуми, че иде зимата, балансиране, такива неща...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

В един китайски магазин ми попадна една писалка за калиграфско писане. На момента не ми направи впечатление, но я взех, защото беше в комплект с "контейнер" за мастило. Патронче, но с помпичка.

Целия комплект струваше 1.50 лева!

НО пък как пише писалката, много ми харесва, ето тука пример:

10806199_10202337450472442_7825442165958

Хъм, моята нещо окончателно се "сдуха"! Пише най много ден - два и след това сякаш мастилото се спича, а пробвах с какви ли не мастила!?!?! :mad:

В един китайски магазин ми попадна една писалка за калиграфско писане. На момента не ми направи впечатление, но я взех, защото беше в комплект с "контейнер" за мастило. Патронче, но с помпичка.

Целия комплект струваше 1.50 лева!

НО пък как пише писалката, много ми харесва, ето тука пример:

Джо, не ми се засягай, ама тази писалка пише като: "Китайска за 1.50" т.е. не става за нищо. Някой път като се видим ще ти показа как пише една истинска писалка :)

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Бихте ли ми помогнали в избора на писалка?

http://www.penshop.bg/index.php?page=list_artik_det.php&nu=5610&nu2=Laque%20Deep%20Black%20GT&ir=0&nu4=0

http://www.penshop.bg/index.php?page=list_artik_det.php&nu=5000&nu2=Stainless%20Steel%20CT&ir=0&nu4=0

Коя от двете да избера? За подарък е! Какви са разликите? Кой писец е по-добър?

Здравейте! Бихте ли ми помогнали в избора на писалка?

http://www.penshop.bg/index.php?page=list_artik_det.php&nu=5610&nu2=Laque%20Deep%20Black%20GT&ir=0&nu4=0

http://www.penshop.bg/index.php?page=list_artik_det.php&nu=5000&nu2=Stainless%20Steel%20CT&ir=0&nu4=0

Коя от двете да избера? За подарък е! Какви са разликите? Кой писец е по-добър?

Аз бих избрал, според човека за когото е подаръка.

Parker Jotter Collection Stainless Steel CT  с по-младежки стил, докато Parker IM Collection Laque Deep Black GT е за по-възрастен човек.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

За приятеля ми е, който е лекар, и някакси Parker Jotter не ми изглежда стилен. Пък и нямам никакви познания относно писалки :)  Изгледах няколко клипа в youtube  и мисля да поръчам Parker IM с гравиране.

За приятеля ми е, който е лекар, и някакси Parker Jotter не ми изглежда стилен. Пък и нямам никакви познания относно писалки :)  Изгледах няколко клипа в youtube  и мисля да поръчам Parker IM с гравиране.

На мен и двете ми харесват, просто имат "различно послание". Но ти го познаваш  - която прецениш. Гравирането е добра идея - става уникат.

• Автор

Има промоция, която гледам в момента:

Комплект Parker IM химикалка и писалка антрацит + кожен калъф - 52,98 лв.

Мисля, че е по-удачния избор в този момент.

p.s. Първата ти писалка, дето е Parker IM Collection Laque Deep Black GT за 60 лева е същата, като в комплекта за 52,98, само цвета е друг ;)

Не е лоша идея гравирането.

Има промоция, която гледам в момента:

Комплект Parker IM химикалка и писалка антрацит + кожен калъф - 52,98 лв.

Мисля, че е по-удачния избор в този момент.

p.s. Първата ти писалка, дето е Parker IM Collection Laque Deep Black GT за 60 лева е същата, като в комплекта за 52,98, само цвета е друг ;)

Не е лоша идея гравирането.

Ооо това е доста добър вариант. Благодаря! Само  че няма как да го гравирам. В нашия не толкова голям град, мисля че няма къде да ги гравират :(

• Автор

Ооо това е доста добър вариант. Благодаря! Само  че няма как да го гравирам. В нашия не толкова голям град, мисля че няма къде да ги гравират :(

Мммм, да това тогава може да се окаже проблем. Но ако ти харесва офертата, може и без гравиране. Все пак мисля, че си заслужава...

Нямате ли златарско ателие - макар, че може да ти излезе "златна".

Нямате ли златарско ателие - макар, че може да ти излезе "златна".

Ателие...хмм...имаме...но се чудя дали ще могат да гравират...трябва да се пита :)  и цената определено!

quickJO офертата е страхотна и доста ме разколеба в избора ми.

Ще помисля и ще реша, че не остана много време до празниците.

Благодаря ви за помоща момчета :mark:

Ателие...хмм...имаме...но се чудя дали ще могат да гравират...трябва да се пита :)  и цената определено!

quickJO офертата е страхотна и доста ме разколеба в избора ми.

Ще помисля и ще реша, че не остана много време до празниците.

Благодаря ви за помоща момчета :mark:

Питай - те за питане пари не взимат. Пък и дет викаше една булка - "с питане - на моя мъж жена му ..."

Питай - те за питане пари не взимат. Пък и дет викаше една булка - "с питане - на моя мъж жена му ..."

Не се сдържах :D

Стои жена в бар и гледа тъпо.

Приближава до нея млад мъж:

- Извинете, мога ли да ви попитам нещо?

А тя:

- Питай, питай... С питане един оправи на моя мъж жена му.

Съжалявам за спама .

Не се сдържах :D

Стои жена в бар и гледа тъпо.

Приближава до нея млад мъж:

- Извинете, мога ли да ви попитам нещо?

А тя:

- Питай, питай... С питане един оправи на моя мъж жена му.

Съжалявам за спама .

Ей, ама как ме разбираш - от половин дума.

Здравейте!

До сега никога не съм ползвала писалка, но ми се налага. Писалката е нова, прочистихме я, сложихме пълнител, но не прописва. Дайте някакви "инструкции за употреба" :))

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте!

До сега никога не съм ползвала писалка, но ми се налага. Писалката е нова, прочистихме я, сложихме пълнител, но не прописва. Дайте някакви "инструкции за употреба" :))

На мен ми подариха същия комплект :P

Проблеми с монтажа на патрончето нямах. Съвсем стандартно си е, отвиваш, набучваш го и е готово.

Поздрави!

• 4 седмици по-късно...

Аз нямам, но на приятеля си подарих за рождения ден една. Много стилен подарък, според мен. Купих му я от https://www.orangecenter.bg/ofis-produkti той много и се кефи.  :) Не помня точно колко пари беше, мисля, че беше около 50 лв.

Редактирано от Ивана (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.