Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 7

Featured Replies

Здравейте, от известно време имам проблеми с windows-са ми.Немога да го обесня много добре,но ще се опитам.След като го стартирам винаги ми излиза Windows error Recovery, след като дам Starting normally windows зарежда до някъде и пак се повтавя цялата тази процедура няколко пъти.След като най-сетне тръгне  ми изписва http://prikachi.com/...72/7632872f.jpg.Последните дни даже сам се изключва.Тръгва само на Safe mode или много рядко нормално.

Редактирано от Ivailo Mihalev (преглед на промените)

• Отговори 79
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Влезте в Safe mode with command prompt и в прозореца напишете
echo y|chkdsk c: /F /B & shutdown /r /t 000 /d p:1:1
и натиснете Enter. Системата ще рестартира и при зарежданет ще започне брои - не я прекъсвайте! Изчакайте да завърши проверката! Процесът е много времеемук може да отнеме и няколко часа! Като завърщи ще се рестартира.
Пишете за резултата!

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Здравейте, от известно време имам проблеми с windows-са ми.Немога да го обесня много добре,но ще се опитам.След като го стартирам винаги ми излиза Windows error Recovery, след като дам Starting normally windows зарежда до някъде и пак се повтавя цялата тази процедура няколко пъти.След като най-сетне тръгне  ми изписва http://prikachi.com/...72/7632872f.jpg.Последните дни даже сам се изключва.Тръгва само на Safe mode или много рядко нормално.

Защо не опитате и с Load last known good configuration ? Това е от менюто,в което избирате Safe Mode.

Нищо не ви пречи да пробвате моето предложение.Става за секунда.Ако не се поправят нещата,тогава моля изпълнете каквото са ви посъветвали в пост номер 2.

Load last configuracion ето това и аз имах проблем с включването на седмицата като зареди и забива и си помислих край харда е заминал но не дадох на това по инерция и тръгна .

• Автор

Нищо не ви пречи да пробвате моето предложение.Става за секунда.Ако не се поправят нещата,тогава моля изпълнете каквото са ви посъветвали в пост номер 2.

Добре.А как по точно да го направя.Защото в менюто от което избирам safe mode имам само safe mode,safe mode with network,Safe mode with command,starting normally windows.

Добре.А как по точно да го направя.Защото в менюто от което избирам safe mode имам само safe mode,safe mode with network,Safe mode with command,starting normally windows.

Не изглежда ли така?

http://prikachi.com/images.php?images/15/7633015w.jpg

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

Не нищо не съм правил.http://prikachi.com/images.php?images/41/7633041X.jpg

Ами хубаво е да следваш всички съвети.

Ако нещо не разбираш просто попитай.

Аз си мисля, че може би проблема ти е във видео драйвера.

И не мога да дам съвет докато не си пробвал всичко над мен.

Това май чист стар ВиндоЛЗ - без сервизен пакет. Покажете резултатния прозорец от winver програмата.

Не нищо не съм правил.

Така как ще се поправи?

• Автор

Това май чист стар ВиндоЛЗ - без сервизен пакет. Покажете резултатния прозорец от winver програмата.

Така как ще се поправи?

Здравей вече направих това което ми препоръчахте, но нямаше ефект. Ето и winver http://prikachi.com/images.php?images/614/7633614V.jpg

Това май чист стар ВиндоЛЗ - без сервизен пакет.

Както и предположих - инсталирайте си Service Pack 1 през Windows update - първо разрешете услугата Windows Update. Поне това обновление. Да не говорим колко актуализации има след него.

• Автор

Успях да го подкарам за малко след което направих 25 важни актуализации инсталираха се след което ми изписа, че трябва да ресна компа за да се завърши инсталацията.Реснах го и пак немога да го пусна само от safe mode пак.

• Автор

Както и предположих - инсталирайте си Servicr Pack 1 през Windows update - първо разрешете услугата Windows Update. Поне това обновление. Да не говорим колко актуализации има след него.

Инсталирах го най-сетне service pack 1 и още някой други актуализации, но нямаше промяна.Може ли да се оправи някак или ще трябва преинсталация.

Изпълнете следното:

Щракнете на Start, в полето search напишете msconfig - в отворилия се прозорец под Startup selection Вижте Normal mode ли е маркиран. Ако не е, го маркирайте. Потвърдете и потвърдете рестартиране. След рестарт ако не е нормално стартирането, качете някъде(примерно на www.file.bg ) следните файлове:

C:\Windows\System32\Winevt\Logs\System.evtx

C:\Windows\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

Инсталирах го най-сетне service pack 1 и още някой други актуализации, но нямаше промяна.Може ли да се оправи някак или ще трябва преинсталация.

Можеш ли да пробваш следното:

Влез във безопасен режим отново.

Отвори командният прозорец. Опс. Някой писа. Ще продължа със моето мнение.

Във командният прозорец постави командата:

BCDEDIT /SET  VGA ON

Натиснии Enter.

Това ще спре зареждането на видео драйвера.

Стартирай ОС нормално.

Виж дали ще зареди.

Ако случайно зареди, то ще е със най малката резолюция.

Искам да чуя, какъв е резултата.

А връщането на видео драйвра става със командата:

BCDEDIT /SET VGA OFF

• Автор

Изпълнете следното:

Щракнете на Start, в полето search напишете msconfig - в отворилия се прозорец под Startup selection Вижте Normal mode ли е маркиран. Ако не е, го маркирайте. Потвърдете и потвърдете рестартиране. След рестарт ако не е нормално стартирането, качете някъде(примерно на www.file.bg ) следните файлове:

C:\Windows\System32\Winevt\Logs\System.evtx

C:\Windows\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

Беше на Normal mode.Ето нужните и ви файлове: http://dox.bg/files/dw?a=8cb5eeea23   http://dox.bg/files/dw?a=d80d31345c

Можеш ли да пробваш следното:

Влез във безопасен режим отново.

Отвори командният прозорец. Опс. Някой писа. Ще продължа със моето мнение.

Във командният прозорец постави командата:

BCDEDIT /SET  VGA ON

Натиснии Enter.

Това ще спре зареждането на видео драйвера.

Стартирай ОС нормално.

Виж дали ще зареди.

Ако случайно зареди, то ще е със най малката резолюция.

Искам да чуя, какъв е резултата.

А връщането на видео драйвра става със командата:

BCDEDIT /SET VGA OFF

Пробвах и вашият вариант, но нямаше разлика.

Точно щях да пиша да деинсталира видео драйвъра. :)

Качен е Application.evtx а System.evtx?

• Автор

Точно щях да пиша да деинсталира видео драйвъра. :)

Благодаря ви за бързият отговор.Но мога ли да деинсталирам видео драйвъра от safe mode, защото на normal mode ми се изключва сам и после от 10-я път тръгва и то за 5-10 мин зависи.Също така пробвах това което ми препоръча и ba4o_kiro64, но нямаше резултат.И system http://dox.bg/files/dw?a=6251f46043

.Също така пробвах това което ми препоръча и ba4o_kiro64, но нямаше резултат.И system http://dox.bg/files/dw?a=6251f46043

Длъжен съм да попитам.

Как така няма резултат?

Не се е изключил драивера ли?

Благодаря ви за бързият отговор.Но мога ли да деинсталирам видео драйвъра от safe mode, защото на normal mode ми се изключва сам и после от 10-я път тръгва и то за 5-10 мин зависи.Също така пробвах това което ми препоръча и ba4o_kiro64, но нямаше резултат.

Може:

Start-Search->devmgmt.msc->Enter

Разгъвате Display adapter да се покаже nVidia...щраквате с десен бутон по него и избирате Uninstall. Маркирате Delete files... и потвтрждавате с ОК. Рестартирате.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.