Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 7

Featured Replies

Мммм не.

Ето това:

Снимка 1

Снимка2

Снимка3

• Отговори 79
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мммм не.

Ето това:

Снимка 1

Снимка2

Снимка3

Вашите снимки са от друга програма.Нали ми казахте да изтегля Aida64 и от нея е само това http://prikachi.com/images.php?images/327/7644327C.jpg

Вашите снимки са от друга програма.Нали ми казахте да изтегля Aida64 и от нея е само това http://prikachi.com/images.php?images/327/7644327C.jpg

Това което съм дал за пример, няма значение.

Със Aida64 е същото.Просто аз използвам стара портативна версия на Еверест.

Видах че над мен колегите дадоха линкове за твоят драйвер.

Опитай със това което са ти дали.

Не коментира за твоята рам и инсталираната ти система?

• Автор

Това което съм дал за пример, няма значение.

Със Aida64 е същото.Просто аз използвам стара портативна версия на Еверест.

Видах че над мен колегите дадоха линкове за твоят драйвер.

Опитай със това което са ти дали.

Не коментира за твоята рам и инсталираната ти система?

За рам-та и системата:

1-Не знаех, че е малко за 64бт и те ми го слагаха не съм го правил аз защото както виждате не съм достатъчно компютърно грамотен.

2-Не знам как да си сложа 32бт.

3-Утре ще пробвам с драйверите който ми дадоха колегите ви.

• Автор

Предположих че не ми повярва.

Ето за какво говоря:

http://prikachi.com/images.php?images/677/7644677E.jpg

Само трябва да си го обърнеш на БГ.

Не знам каква беше разликата като го обърнах на БГ. http://prikachi.com/images.php?images/991/7647991y.jpg

Този би трябвало да е последния според сайта на nVidia:

http://us.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-notebook-win8-win7-64bit-international-whql.exe

Дава някаква грешка.http://prikachi.com/images.php?images/995/7647995K.jpg

От nVidia

От Guru3D

И при вашите ми дава failed

Я вземете направе една проверка на системните файлове:

Start->Search-> напишете cmd и като се появи черната иконка, щракнете с десен бутон по нея. Изберете Run as administrator. ато се отвори черният прозорец, в него напишете

sfc /scannow и натиснете Enter. Като завърши проверата, рестартирайте и пробвайте с инсталиране на драйвъра.

Може инсталатора да няма права, да има непочистени стари записи от драйверите или може да пробвате с ръчен ъпдейт през Device Manager-a:

Device Manager => Display Drivers => отворете драйвера на вашата видеокарта => отивате до таб Driver (този до General) => Update Driver => Browse my computer for driver software => посочвате папката в която се е разархивирал драйвера (C:\nVidia) => слагате отметка на include subfolders => Next и следвате инструкциите...

Ако не се получи тогава направете същото, но като стигнете до Browse my computer for driver software => кликнете този път върху Let me pick from a list of device drivers on my computer => и вижте кои стари драйвери са останали инсталирани (и може би имат нужда от деинсталиране) => вижте от списъка ако има няколко версии на драйверите пробвайте да инсталирате някоя от тях...ако няма никакви или са все бъгави ще е добре ръчно да се премахнат. За целта ще трябва да се вземат права над файловете и папките на nVidia => вижте линка долу за повече информация.

http://www.custompcguide.net/2-methods-to-fix-nvidia-installer-failed-issue-for-geforce-video-cards/

Добре е да внимавате, защото скрипта ще позволи изтриването дори на системни и "заключени" файлове да бъдат изртити и ако изтриете не каквото трябва и може да си сринете Windows-a. Един бекъп преди тези операции няма да е излишен.

Ако нищо не помогне може би ще е добра идея да преинсталирате начисто...

• Автор

Я вземете направе една проверка на системните файлове:

Start->Search-> напишете cmd и като се появи черната иконка, щракнете с десен бутон по нея. Изберете Run as administrator. ато се отвори черният прозорец, в него напишете

sfc /scannow и натиснете Enter. Като завърши проверата, рестартирайте и пробвайте с инсталиране на драйвъра.

Нямаше ефект.

Може инсталатора да няма права, да има непочистени стари записи от драйверите или може да пробвате с ръчен ъпдейт през Device Manager-a:

Device Manager => Display Drivers => отворете драйвера на вашата видеокарта => отивате до таб Driver (този до General) => Update Driver => Browse my computer for driver software => посочвате папката в която се е разархивирал драйвера (C:\nVidia) => слагате отметка на include subfolders => Next и следвате инструкциите...

Ако не се получи тогава направете същото, но като стигнете до Browse my computer for driver software => кликнете този път върху Let me pick from a list of device drivers on my computer => и вижте кои стари драйвери са останали инсталирани (и може би имат нужда от деинсталиране) => вижте от списъка ако има няколко версии на драйверите пробвайте да инсталирате някоя от тях...ако няма никакви или са все бъгави ще е добре ръчно да се премахнат. За целта ще трябва да се вземат права над файловете и папките на nVidia => вижте линка долу за повече информация.

http://www.custompcguide.net/2-methods-to-fix-nvidia-installer-failed-issue-for-geforce-video-cards/

Добре е да внимавате, защото скрипта ще позволи изтриването дори на системни и "заключени" файлове да бъдат изртити и ако изтриете не каквото трябва и може да си сринете Windows-a. Един бекъп преди тези операции няма да е излишен.

Ако нищо не помогне може би ще е добра идея да преинсталирате начисто...

Излиза ми само това http://prikachi.com/images.php?images/567/7648567F.jpg

Т.е. явно сте почистили с Driver Sweeper (fusion)...преди ми се е случвало, но не ми повярваха...програмата трие малко по-дълбоко отколкото трябва и сега видеокартата ви не се засича от Windows, дори с нативния си драйвер. Може и има решение и се опитвах да го намеря и да не преинсталирам (използвам го само като последна възможност), но в случая аз поне не се справих и преинсталирах и вече имам едно наум за Driver Sweeper (Fusion)...не знам как се държи Device Remover 1.0 предложена от колегата, но за Display Driver Uninstaller знам, че е ок.

Пробвайте със sfc /scannow да видите дали ще има подобрение. Ако ли не, пуснете и следния инструмент (нищо, че е насочен към поправяне на Windows Update...той проверява за прецакани manifest и други важни файлове и помага за доста други проблеми).

Можете да пуснете и следния инструмент (работи се със скриптове, но базовото сканиране все пак е в състояние да поправи някои неща и сам).

Ако нищо не помогне ще се наложи да направите поправителна преинсталация (Repair Install) или дори пълна преинсталация след формат...в момента Windows не вижда видеокартата и затова не може да се инсталират предложените от нас драйверни пакети...

Поздрави!

Ivailo Mihalev, пробвайте в диспечера на устройства да сканирате за хардуерни промени.

Няма да се получи...пробвал съм го като се появи проблема...мислех, че е само при мен преди като я ползвах, но явно не е... Но може автора да пробва все пак.

Други евентуални решения са:

1. Да извади видеокартата и да я постави наново, след това да върне настройките в БИОС-а по подразбиране.

2. Да пробва да инсталира драйвера на nVidia отново, но с опцията Clean Install.

Мисля си, да се архивират наличните инсталирани драйвъри, да се пусне един sysprep да почисти драйвърите и да се рестартира. Това ще активира механизма за откриване на наличния хардуер.

Други евентуални решения са:

1. Да извади видеокартата и да я постави наново, след това да върне настройките в БИОС-а по подразбиране.

2. Да пробва да инсталира драйвера на nVidia отново, но с опцията Clean Install.

Ако видеото е на слот.

Или като крайна мярка - format c: :)

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Малко се обърках.Кое да направя от всичките ви предложения. :)

Т.е. явно сте почистили с Driver Sweeper (fusion)...преди ми се е случвало, но не ми повярваха...програмата трие малко по-дълбоко отколкото трябва и сега видеокартата ви не се засича от Windows, дори с нативния си драйвер. Може и има решение и се опитвах да го намеря и да не преинсталирам (използвам го само като последна възможност), но в случая аз поне не се справих и преинсталирах и вече имам едно наум за Driver Sweeper (Fusion)...не знам как се държи Device Remover 1.0 предложена от колегата, но за Display Driver Uninstaller знам, че е ок.

Пробвайте със sfc /scannow да видите дали ще има подобрение. Ако ли не, пуснете и следния инструмент (нищо, че е насочен към поправяне на Windows Update...той проверява за прецакани manifest и други важни файлове и помага за доста други проблеми).

Можете да пуснете и следния инструмент (работи се със скриптове, но базовото сканиране все пак е в състояние да поправи някои неща и сам).

Ако нищо не помогне ще се наложи да направите поправителна преинсталация (Repair Install) или дори пълна преинсталация след формат...в момента Windows не вижда видеокартата и затова не може да се инсталират предложените от нас драйверни пакети...

Поздрави!

От втората програма ми изписа това.
SFCFix version 2.4.1.0 by niemiro.
Start time: 2014-10-06 23:08:23.981
Not using a script file.

AutoAnalysis::
CORRUPT: C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-mulanttsvoiceenudsk_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_6b70767abd7e3ecf\M1033DSK.CSD
CORRUPT: C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-mulanttsvoiceenudsk_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_75c520ccf1df00ca\M1033DSK.CSD

SUMMARY: Some corruptions could not be fixed automatically. Seek advice from helper or sysnative.com.
   CBS & SFC total detected corruption count:     1
   CBS & SFC total unimportant corruption count:  0
   CBS & SFC total fixed corruption count:        0
   SURT total detected corruption count:          0
   SURT total unimportant corruption count:       0
   SURT total fixed corruption count:             0
AutoAnalysis:: directive completed successfully.

Successfully processed all directives.

Failed to generate a complete zip file. Upload aborted.

SFCFix version 2.4.1.0 by niemiro has completed.
Currently storing 0 datablocks.
Finish time: 2014-10-06 23:11:52.756
----------------------EOF-----------------------

Малко се обърках.Кое да направя от всичките ви предложения. :)

От втората програма ми изписа това.
SFCFix version 2.4.1.0 by niemiro.
Start time: 2014-10-06 23:08:23.981
Not using a script file.

AutoAnalysis::
CORRUPT: C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-mulanttsvoiceenudsk_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_6b70767abd7e3ecf\M1033DSK.CSD
CORRUPT: C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-mulanttsvoiceenudsk_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_75c520ccf1df00ca\M1033DSK.CSD

SUMMARY: Some corruptions could not be fixed automatically. Seek advice from helper or sysnative.com.
   CBS & SFC total detected corruption count:     1
   CBS & SFC total unimportant corruption count:  0
   CBS & SFC total fixed corruption count:        0
   SURT total detected corruption count:          0
   SURT total unimportant corruption count:       0
   SURT total fixed corruption count:             0
AutoAnalysis:: directive completed successfully.

Successfully processed all directives.

Failed to generate a complete zip file. Upload aborted.

SFCFix version 2.4.1.0 by niemiro has completed.
Currently storing 0 datablocks.
Finish time: 2014-10-06 23:11:52.756
----------------------EOF-----------------------
И пак не става да се инсталира драйвера.

• Автор

Мисля си, да се архивират наличните инсталирани драйвъри, да се пусне един sysprep да почисти драйвърите и да се рестартира. Това ще активира механизма за откриване на наличния хардуер.

Ако видеото е на слот.

Или като крайна мярка - format c: :)

Как да ги архивирам и да пусна susprep

Седя и си мисля - защо не направите един ъпгрейд на място. В сегашната Windows среда с интернет връзка стартирате setup.exe от инсталационната медия. Съобразете само свободното място.

2582d1379261968t-upgrade-install-windows

щрак по картинката

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Седя и си мисля - защо не направите един ъпгрейд на място. В сегашната Windows среда с интернет връзка стартирате setup.exe от инсталационната медия. Съобразете само свободното място.

2582d1379261968t-upgrade-install-windows

Извинявам ви се, ще може ли малко по подробно да ми обясните как да го направя.Поздрави!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравей.Пиша с малко закъснение за което се извинявам.Започнах процедурата, но ми излиза това http://prikachi.com/images.php?images/398/7668398t.jpg

Здравей.Пиша с малко закъснение за което се извинявам.Започнах процедурата, но ми излиза това http://prikachi.com/images.php?images/398/7668398t.jpg

И ти какво не разбра от "картинката" ?

Написали са ти го ясно

Your current version of Windows is more recent than the version you are trying to upgrade to.
You can't upgrade  64-bit Windows to a 32-bit version of Windows.
на български
Вашият текущата версия на Windowsе по-нова от версията, към която се опитвате да преминете. 
Вие не можете да обновите 64-битов Windows до 32-битова версия на Windows

-----------------
ps. Извинявай, ама ти в София ли си ? Утре е събота и съм свободен - да взема лаптопа и торбата с хитрините и да дойда да го оправим ?

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Автор

Разбрах всичко от картинката, но не знам какво да направя.Не съм от София..

• 2 седмици по-късно...

Значи да си инсталирам актуализациите  от windows update?

Не е задължително да ги пускате актуализациите аз съм със WINDOWS 7 ULTIMATE Service Pack 1 и от самото начало на преинсталирването не съм пускал актуализациите сега съм нямал проблеми,като пуснете актуализациите след 2 3 месеца компютъра ще ви стане бавен и ще иска преинсталация :)

Редактирано от Иво Пламенов (преглед на промените)

Не е задължително да ги пускате актуализациите аз съм със WINDOWS 7 ULTIMATE Service Pack 1 и от самото начало на преинсталирването не съм пускал актуализациите сега съм нямал проблеми,като пуснете актуализациите след 2 3 месеца компютъра ще ви стане бавен и ще иска преинсталация :)

Стига бе ! Без майтап ?

Ама как ще я иска ?

Ами моя, като не я иска, да не би да е повреден ?

Стига бе ! Без майтап ?

Ама как ще я иска ?

Ами моя, като не я иска, да не би да е повреден ?

Не не се шегувам от както съм преинстал моят комп не съм пускал актуализациите и до сега не ми е излизала грешка  !

Сигурно е повреден 

Редактирано от Иво Пламенов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.