Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо сега е модерно да си олигофрен?

Featured Replies

• Автор

Препоръчвам ви Северна Корея, ще ви се зарадват

По добре Северна Корея , от колкото Деградирала България

• Отговори 74
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз лично се заговарям с непознати това ми е Фетиш... не ме разбирате не мога да ви обесния точно това което искам да е... искам да е СОЦ да има лагери да има ред и дисциплина нещо такова.

Фетишист се възмущава от олигофрени !

Знаете ли, бих ви препоръчал да прочетете Дон Кихот и да осмислите думите: Свободата, Санчо, е най-великия дар, даден на човека...

Заминавай  ! Защо продължаваш да се мъчиш тук ?

Да бе, ама много се дразня на такива коментари, защото в повечето случай ги казват хора, които нямат цел в живота или имат проблеми със себе си. Начи така става - гледаш първо теб и тогава гледай мен, примерно 

Напоследък в милата родна родина България, забелязвам че е доста модерно да си Бисексуален или облечен като педал и това е доста модерно... аз ли остарявам или държавата се испе****сява ?

Ко да праиш, такива са еврогейските ценности.

• Автор

Знаете ли, бих ви препоръчал да прочетете Дон Кихот и да осмислите думите: Свободата, Санчо, е най-великия дар, даден на човека...

Да така е най хубавото е свободата, гледам ги аз по цяла София как ровят из кофите, а лайнарите се возят в коли за по 200 хиляди, да ето това е свобода и демокрация, връзкаря работи за 3-4хиляди и не знае къде се намира, нормалния човек се бута като луд за заплатка до 800лв ... страшна свобода и кеф, да се чудиш как да се прехраниш буквално да се чудиш как да се прехраниш...

А сега разбрах :D

Тъй като хората си имат работа, ти е по-трудно да осъществяваш фетиша си и съответно ти бърка в здравето, а тях прави олигофрени...

Попаднал е на хора, с които фетишите им се разминават според мен, нали :D 

Да така е най хубавото е свободата, гледам ги аз по цяла София как ровят из кофите, а ла**арите се возят в коли за по 200 хиляди, да ето това е свобода и демокрация, връзкаря работи за 3-4хиляди и не знае къде се намира, нормалния човек се бута като луд за заплатка до 800лв ... страшна свобода и кеф, да се чудиш как да се прехраниш буквално да се чудиш как да се прехраниш...

Това, което цитирате го има, има и ровещи из кофите, има и такива, които се возят на коли за 200к. Но колко са връзкарите, колко са умните и работните е преекспонирано. На няколко пъти дискутирах че търся експерти (за по-големи заплати от подхвърлената от вас), но никой не се появи. Така че проблема е в това че немалко от младите хора не искат да учат и бачкат здраво. Имам и примери (даже и във форума) за хора с много добро заплащане, които не стират и да учат и да работят.

А вие продължавайте да зяпате и да си говорите...

• Автор

Това, което цитирате го има, има и ровещи из кофите, има и такива, които се возят на коли за 200к. Но колко са връзкарите, колко са умните и работните е преекспонирано. На няколко пъти дискутирах че търся експерти (за по-големи заплати от подхвърлената от вас), но никой не се появи. Така че проблема е в това че немалко от младите хора не искат да учат и бачкат здраво. Имам и примери (даже и във форума) за хора с много добро заплащане, които не стират и да учат и да работят.

А вие продължавайте да зяпате и да си говорите...

Аз коментирам просто живота и мисленето на народа, аз работя от 8ми клас, в момента записвам Докторантура , благодарение на бригадите и благодарение на физическата работа която успях да намеря за да се закрепя.

разбирам те, повечето са мамини синчета защо да си дават зор , когато има кой да дава... но ако нямаше кой да дава нямаше да е така.

Редактирано от Data66 (преглед на промените)

Аз коментирам просто живота и мисленето на народа, аз работя от 8ми клас, в момента записвам Докторантура , благодарение на бригадите и благодарение на физическата работа която успях да намеря за да се закрепя.

разбирам те, повечето са мамини синчета защо да си дават зор , когато има кой да дава... но ако нямаше кой да дава нямаше да е така.

Тогава си работете, учете и си живейте живота. Защо българина толкова много желае винаги да се сравнява с другите и да протестира защо другите били добре а той зле?

• Автор

Тогава си работете, учете и си живейте живота. Защо българина толкова много желае винаги да се сравнява с другите и да протестира защо другите били добре а той зле?

Не мога да ти отговоря на този въпрос сигурно е генетично модифицирано още при турско робство 

Капитане (като цяло безмислена тема) с всичко до тук казано от теб съм съгласен без последното - трябва да има постоянно сравнение, защото как иначе човек ще има ясна представа къде се намира в момента и към какво да се стреми и то сравнението винаги трябва да е спрямо по - успелите от теб, за да има градивна самокритика.

За протестирането - въпроса е дълбок и няма да навлизам, но сравнение с другият до теб трябва да има непрекъснато, ако щете и от спортна злоба е така да се стремиш да научиш повече от него, да работиш по - здраво, да се издигнеш повече като личност, да бягаш по - бързо и т.н. т.н.

Напоследък в милата родна родина България, забелязвам че е доста модерно да си Бисексуален или облечен като педал и това е доста модерно... аз ли остарявам или държавата се испе****сява ?

Мисля, че е крайно необходимо редуцирането на популацията на хомосапиенс в кратки срокове и по възможност - трайно, поради емпирично доказано нарастване на популацията на индивиди с недоразвита нервна система или на индивиди с увредена такава от трайно насаждане на определени модели и поведения, които допринасят за трайната тенденция на понижаване на световното интелектуално равнище.

Капитане (като цяло безмислена тема) с всичко до тук казано от теб съм съгласен без последното - трябва да има постоянно сравнение, защото как иначе човек ще има ясна представа къде се намира в момента и към какво да се стреми и то сравнението винаги трябва да е спрямо по - успелите от теб, за да има градивна самокритика.

За протестирането - въпроса е дълбок и няма да навлизам, но сравнение с другият до теб трябва да има непрекъснато, ако щете и от спортна злоба е така да се стремиш да научиш повече от него, да работиш по - здраво, да се издигнеш повече като личност, да бягаш по - бързо и т.н. т.н.

Може би не се изразих точно. Не съм против сравнението. Човек трябва да знае къде е и да "настрои" мечтите и желанията си. Но в българина това се превръща в мания, това не ми харесва

Мисля, че е крайно необходимо редуцирането на популацията на хомосапиенс в кратки срокове и по възможност - трайно, поради емпирично доказано нарастване на популацията на индивиди с недоразвита нервна система или на индивиди с увредена такава от трайно насаждане на определени модели и поведения, които допринасят за трайната тенденция на понижаване на световното интелектуално равнище.

Моля да се въздържате от подобни екстремистки мнения! За да не ви сравнявам с лидери от близкото минало...

Моля да се въздържате от подобни екстремистки мнения! За да не ви сравнявам с лидери от близкото минало...

Спокойно Капитане, повечето хора няма да разберат какво съм казал поради тенденцията, която описвам...
  • Автор

Ще видите как циганите след години ще ни ч*кат здраво, ще видите, циганина яде работи като вол и е здрав на бик, циганин болен 1 на 100... ще видите за жалост .... извинявам се ако съм обидил някой или по някакъв начин съм го засегнал но работата не върви на добре...

Редактирано от Data66 (преглед на промените)

Спокойно Капитане, повечето хора няма да разберат какво съм казал поради тенденцията, която описвам...

Въпреки всичко недейте

• Автор

Изписваш нещата умен си, перфектен на думи спор няма, хайде да те водя на нивата да копаем и орем да видим колко ще изкараш , там няма приказки там се работи не много сложно но продължително.

Изписваш нещата умен си, перфектен на думи спор няма, хайде да те водя на нивата да копаем и орем да видим колко ще изкараш , там няма приказки там се работи не много сложно но продължително.

Виждал си ти нива , копане и оране, ама хайде ...

Ти ли ще избираш, кой да мине под брадвата?
  • Автор

Виждал си ти нива , копане и оране, ама хайде ...

За жалост не израснах в чистите квартали в гр.София с парно и топла спалния а израснах на 120км от гр.София в село, там няма такива хубави гледки и ако не събереш дърва и не отглеждаш животни, ще ти е доста тежко съдба какво да правиш...

За жалост не израснах в чистите квартали в гр.София с парно и топла спалния а израснах на 120км от гр.София в село, там няма такива хубави гледки и ако не събереш дърва и не отглеждаш животни, ще ти е доста тежко съдба какво да правиш...

Но не си имал и дразнители олигофрени и педали.

Я помисли на нас какво ни е било толкова години.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Не не си имал и дразнители олигофрени и педали.

Я помисли на нас какво ни е било толкова години.

Така е нямаше време за педали и олигофрени защото всичките хора с селото сме задружни и си помагахме един на друг за да оцелеем в повечето моменти на годината.... 

Така е нямаше време за педали и олигофрени защото всичките хора с селото сме задружни и си помагахме един на друг за да оцелеем в повечето моменти на годината.... 

Аааа, значи само времето е било проблем ;)

Темата става все по-забавна :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.