Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо сега е модерно да си олигофрен?

Featured Replies

Мисля, че е крайно необходимо редуцирането на популацията на хомосапиенс в кратки срокове и по възможност - трайно, поради емпирично доказано нарастване на популацията на индивиди с недоразвита нервна система или на индивиди с увредена такава от трайно насаждане на определени модели и поведения, които допринасят за трайната тенденция на понижаване на световното интелектуално равнище.

Ужас! Добре, че не го мислите. А знаете ли разпространената теория, че расистите и всякава друга мразалянковска гмеж, която мрази, заради идеята на мразене страдат от дефицит - т.е. те са поне по думите ви значи непълноценни граждани и следователно ще попаднат под ножа...

Твърде много информация, твърде малко знание. Това е някакъв алогизъм, от който много млади страдат - не само у нас. Той може да прочете за расовата теория, Хердер и немските романтици, но и да го направи няма да го вярва, защото трябва да се съгласи, че греши, а един от дефицитите е неприемането на това, че един път даже може да грешиш... Защо, ако не разбираш някой трябва да го мразиш? И се чудите що още извънземните не са осъществили контакт с нас. Ми нали ще ги убием с камъни?! Как може ти даже да си помислиш, че може да решаваш кой да живее и да умре. Кой си? Бог ли си, майка ли си им? Нечетенето, лошо полученото образование, мизерията, за съжаление доведоха до подобни примери...

А на свой ред да питам, защо младите днес масово не четат? Защо при цялата тази информация, която им се предоставя чрез Интернет, не правят опит да се самообразоват? И не, това не е само у нас. Стряскаща профанизация, просто възмутителна! Престъпно, направо наказуемо невежество и галфонщина!!! Може би точно всичката тази информация, която не може с лекота да се пресее води до това. Толкова много може да научиш, че ти въобще не учиш.  Жал ми е за вас. Честно. Конят с капак и хомот е по-свободен от вас.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 74
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изписваш нещата умен си, перфектен на думи спор няма, хайде да те водя на нивата да копаем и орем да видим колко ще изкараш , там няма приказки там се работи не много сложно но продължително.

Да ме плашиш с работа е все едно да плашиш куче със салам...

Ужас! Добре, че не го мислите. А знаете ли разпространената теория, че расистите и всякава друга мразалянковска гмеж, която мрази, заради идеята на мразене страдат от дефицит - т.е. те са поне по думите ви значи непълноценни граждани и следователно ще попаднат под ножа...

Твърде много информация, твърде малко знание. Това е някакъв алогизъм, от който много млади страдат - не само у нас. Той може да прочете за расовата теория, Хердер и немските романтици, но и да го направи няма да го вярва, защото трябва да се съгласи, че греши, а един от дефицитите е неприемането на това, че един път даже може да грешиш... Защо, ако не разбираш някой трябва да го мразиш? И се чудите що още извънземните не са осъществили контакт с нас. Ми нали ще ги убием с камъни?! Как може ти даже да си помислиш, че може да решаваш кой да живее и да умре. Кой си? Бог ли си, майка ли си им? Нечетенето, лошо полученото образование, мизерията, за съжаление доведоха до подобни примери...

А на свой ред да питам, защо младите днес масово не четат? Защо при цялата тази информация, която им се предоставя чрез Интернет, не правят опит да се самообразоват? И не, това не е само у нас. Стряскаща профанизация, просто възмутителна! Престъпно, направо наказуемо невежество и галфонщина!!! Може би точно всичката тази информация, която не може с лекота да се пресее води до това. Толкова много може да научиш, че ти въобще не учиш.  Жал ми е за вас. Честно. Конят с капак и хомот е по-свободен от вас.

Добре че аз не решавам кой да живее и кой да умре наистина... За уточнение: не съм расист и не мразя хората. Атеист съм, така че не мога да се нареча и Бог.

Ако все пак някой вникнете в идеята, предполагам, че ще може да разбере какво съм имал предвид. Защото зад идеята стоят редица неоспорими факти.

Относно четенето, съм длъжен да отбележа, че аз също чета доста малко книги, но в същото време поглъщам толкова много информация ежедневно, филтрирайки глупостите, че понякога направо се изумявам на някои хора как си губят времето да четат неща, които не биха могли да ги обогатят по какъто и да е начин. Как гледат предавания, в които не се показва нищо друго освен човешката простотия, арогантност и егоизъм... а примери много...

На дело грешен! По-добре, нали

и без това те гледат с подозрение:

Но губи радостта ти, ако ли

я съди чуждо, не и твойто мнение.

От блудния не чакам милост аз

за радостната тръпка на телото.

Да, грешен съм, не повече от вас,

шпиони мои, майстори във злото.

Да, аз съм аз. Признавам го без страх.

По вас за мене не съдете вие.

Не злобата ви мнимия ми грях

пред този свят на показ ще разкрие!

За злобния светът е зъл и злобен:

И вижда той във всекиго подобен.

Уилям Шекспир

Тоа само остана истински маж

да се олееш с лайна е мъжествено ?

• Автор

Хахахахах, малеее паднах от смях, б***и идиота  :lol6:  :lol6:  :lol6: 

Хахаха той е невменяем изрод и гид на модното деградиращо общество хахахахха :D

Така е нямаше време за педали и олигофрени защото всичките хора с селото сме задружни и си помагахме един на друг за да оцелеем в повечето моменти на годината.... 

"Бездействието поражда пороци."

Ходи виж колко са официално безработните млади (половната в България) ,към тях прибави тия ,които само казват че работят ,но реално нищо не вършат ,и картината ще се нареди много лесно.

Тенденциите в модата няма смисал да се коментират ,те на всеки 10 години се завъртат на 180 градуса.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Като?

Ще ти отговоря под формата на въпрос:

Колко хора смяташ, че могат да живеят на тази планета?

"Защо сега е модерно да си олигофрен?"

Че, кога не е било модерно????

Разликата, е че днешните станаха, по - модерни т.е захвърлиха анцузите и мобифоните и облякоха костюмите, а мобифоните магически се превърнаха в скъпи имоти и яхти.

На всеки си му е в кръвчицата да бъде малко или много олигофрен, обаче! :wow:  :tease:  :bubblegum:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Разликата, е че днешните станаха, по - модерни т.е захвърлиха анцузите и мобифоните и облякоха костюмите, а мобифоните магически се превърнаха в скъпи имоти и яхти. :bubblegum:

Както се казва : може да са ни съдрани гащите и да няма какво да ядем. но поне не сме глупави.

• Автор

Ма...я си буам с анцук и галоше на сред НДК

Както се казва : може да са ни съдрани гащите и да няма какво да ядем. но поне не сме глупави.

Или - може да сме се осрали, ама поне не сме се изложили.

Защото класическите , стари идеи станали вече и рутинни , по внушение и външно влияние се намират за изтъркани , употребени .

Пък нови , свежи идеи няма ..... 

Тези със свежи идеи  , са на изчезване у нас.....бягат в чужбина !

Както и всичко останало ! 

И за да не те вземат случайно за идиот , че все още си тук (то все от "идея" идва) , трябва да се маскираш като друг , подобен на него .

Това всеки идиот много добре го знае - няма нужда от Joker ! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ще ти отговоря под формата на въпрос:

Колко хора смяташ, че могат да живеят на тази планета?

Ти сериозно ли ме питаш това? ОК, ще ти отговоря. Нула. Тая планета не е за нас. На нас ни трябва планета-пустиня. Няма да имаме какво да й съсипваме. Виж Марс какво сме направили. 

Сега без офтопик и сериозно. Всеки, който се е родил, има право да живее, и нито ти, нито аз ще кажем кой има право на живот или не. Нито сме богове, нито пък сме ангели (за теб не знам, аз определено не съм ангел). Убийците например са хора, които си присвояват това право (да решават кой да умре), също и масовите убийци и политиците. 

А статистически, ако трябва да ти отговоря, не помня къде го гледах или го четох, но учени са изчислили, че с наличните ресурси Земята може да понесе докъм 80 млрд. 

• Автор

Ти сериозно ли ме питаш това? ОК, ще ти отговоря. Нула. Тая планета не е за нас. На нас ни трябва планета-пустиня. Няма да имаме какво да й съсипваме. Виж Марс какво сме направили. 

Сега без офтопик и сериозно. Всеки, който се е родил, има право да живее, и нито ти, нито аз ще кажем кой има право на живот или не. Нито сме богове, нито пък сме ангели (за теб не знам, аз определено не съм ангел). Убийците например са хора, които си присвояват това право (да решават кой да умре), също и масовите убийци и политиците. 

А статистически, ако трябва да ти отговоря, не помня къде го гледах или го четох, но учени са изчислили, че с наличните ресурси Земята може да понесе докъм 80 млрд. 

ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ ИМА КРАЙ!

Този край обаче няма да го причинят хомосексуалните, жълтите, черните, бембените, мюсюлманите, будистите, кришнарите или който и да е там, а компании, като Shell, Texaco, British Petroleum, военно-индустриалния комплекс, Monsanto и други, които са достойни за определението "улигофрени".  ;)

• Автор

Този край обаче няма да го причинят хомосексуалните, жълтите, черните, бембените, мюсюлманите, будистите, кришнарите или който и да е там, а компании, като Shell, Texaco, British Petroleum, военно-индустриалния комплекс, Monsanto и други, които са достойни за определението "улигофрени".  ;)

Определено съм съгласен с теб, аз просто изпитвам студени чувства към тези хора който изреди не ми пречат особено...

• 2 седмици по-късно...

От доста отдавна е модерно да си обратен.Доста години.

... само салама има два края.

и кебапчето... ;)

И много други елементи с подобен цвят и форма....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.