Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да надхитрим синята зона

Препоръчан отговор

*Към модератора - не, темата не е в грешен раздел. Поне не би трябвало.

Някой пробвал ли е с безплатни есемеси през сайта на Мтел да си "плати" паркирането, минава ли номера? В София не знам какво стана, отмениха ли я зоната, но аз съм от провинцията, тук така или иначе проблемът си е актуален. 

За моя град номерът е 1356, как да установя какъв му е кода, или просто на +359 1356? Има ли вариант да проверя дали есемесът е доставен и е отчетен от системата (без да рискувам да ми вдигат колата)? Имам предвид технически вариант, сега ясно че ако ми попадне някой чичка от контрольорите мога да го помоля да провери с машинката под претекст че нещо телефонът ми се е прецакал, но те не се срещат под път и над път все пак.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

*Към модератора - не, темата не е в грешен раздел. Поне не би трябвало.

Някой пробвал ли е с безплатни есемеси през сайта на Мтел да си "плати" паркирането, минава ли номера? В София не знам какво стана, отмениха ли я зоната, но аз съм от провинцията, тук така или иначе проблемът си е актуален. 

За моя град номерът е 1356, как да установя какъв му е кода, или просто на +359 1356? Има ли вариант да проверя дали есемесът е доставен и е отчетен от системата (без да рискувам да ми вдигат колата)? Имам предвид технически вариант, сега ясно че ако ми попадне някой чичка от контрольорите мога да го помоля да провери с машинката под претекст че нещо телефонът ми се е прецакал, но те не се срещат под път и над път все пак.

Не можете да пратите от безплатното уеб приложение

телефона е само 1356

ДОколкото имам спомени получавате напомняне преди да изтече срока. Но не можете да проверите. И до сега не съм виждал SMSC да не работи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не можете да пратите от безплатното уеб приложение

телефона е само 1356

ДОколкото имам спомени получавате напомняне преди да изтече срока. Но не можете да проверите. И до сега не съм виждал SMSC да не работи

Как да го разбирам - "1356" ??? От мобилен на Мтел, от мобилен на друг БГ оператор, от мобилен на не-БГ оператор ??

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как да го разбирам - "1356" ??? От мобилен на Мтел, от мобилен на друг БГ оператор, от мобилен на не-БГ оператор ??

от мобилен на БГ оператор

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че при такъв опит още сайтът на M-Tel би трябвало да откаже да изпрати съобщение до номер, различен от +359 88x xxx xxx

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Aма то М-Телските есемеси не са ограничени само до техни номера, и до 3-те оператора може. А този кратък номер все ще е към някой от 3-те. Значи ще чакам сгоден случай ако има някое чиче наблизо като паркирам да проверим :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Aма то М-Телските есемеси не са ограничени само до техни номера, и до 3-те оператора може. А този кратък номер все ще е към някой от 3-те. Значи ще чакам сгоден случай ако има някое чиче наблизо като паркирам да проверим :)

ВСЕКИ от операторите може да предлага кратки номера!!! И този номер съществува и при трите оператора

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...