Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви може да са последствята от едно яко сбиване?

Featured Replies

Не е чак толкова ужасна болката.Но наистина е възможно да се случи ако не се вземат мерки да остане крив носа или да има затруднено дишане

Ако за сефте го боли от бой или тренировки... След няколко операции и фрактури мога да кажа , че в дългосрочен план болката е победител' за съжаление :(

Не е чак толкова ужасна болката.Но наистина е възможно да се случи ако не се вземат мерки да остане крив носа или да има затруднено дишане

Не е чак толкова ужасна болка, но все пак си боли солидно. Носът ми е счупен на това място, искам да ти кажа, че отначалото докато мястото беше топло много,много не болеше, но след като почна да истива самото место, болката си беше почти нетърпима.

Моя нос е счупен на това място, съвсем малко по-нагоре.

20130114164232schupvane_kostite_nosa8Zg8

Вярно ли е това: ако ти счупят носа оставал крив за цял живот и не може да се оправи?

Да, моят е чупен два пъти. И двата пъти не е в бой. Хрущялът ми е накриво и така ще си остане. Хората се респектират от мен, пък аз и муха не удрям. Ако мога, предпочитам да я изпъдя от стаята. Но хрущялът ми бие наляво и изглежда малко странно. Чупил съм го за пръв път, когато съм бил на 4-5 години някъде, след това на футбол, когато бях на 18 или 20. Нямам проблеми с дишането. Само дето, както казах респектирам хората, щото носа ми изглежда леко странно... :) Като се обръсна - понеже това е най-практичната прическа-и имайки няколко белега на главата от детството си (кой па няма) и ставам веднага интересен на куките. Не е истина колко пъти ми се е налагало да обяснявам, че не съм скин, не съм расист, не съм побйник, не съм ултрас, не съм не знам си кво си. Така си изглеждам!

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

С бой не се убива лесно и не се чупят лесно кокали или нос... Това че му тече кръв според мен означава, че има спукан капиляр в носа (така предполагам), защото ако наистина му беше счупен носа сигурно щеше да го боли много... Лично аз ибягвам такива конфликти...Има една поговорка:

Да би мирно седяло, не би чудо видяло... Но ги има и такива дето се правят пред момичетата.. Абе всякви ги има, но ако наистина му е счупен носа може да подаде жалба ако не се лъжа и после става дълго и широко 

Сигурен ли си. Чакай да те свалят на земята и да те наритат едно хубаво, ама зверски и да видим дали няма потрошени кокали и засегнати органи.

Сигурен ли си. Чакай да те свалят на земята и да те наритат едно хубаво, ама зверски и да видим дали няма потрошени кокали и засегнати органи.

И да не го набият зверски, ако му ударят няколко пъти ръката с арматура като на мен преди 3 седмици, цялата ръка ще е раздробена...

И да не го набият зверски, ако му ударят няколко пъти ръката с арматура като на мен преди 3 седмици, цялата ръка ще е раздробена...

То е достатъчно да го наритат в бъбреците и в главата.

То е достатъчно да го наритат в бъбреците и в главата.

Зависи как искат да пострада.

Ами мен някакъв ултрас миналата година зимата ми извади палка и аз кво да прая,квото мога изритах го с едно мае гери в корема ама как си му е реда с кубинките и моя шут е сигурно 500-600 кила и бях си с качулка нали в тъмното и се оказа,че съм му счупил плаващо ребро на следващия ден (един приятел ми вика,че на някъв негов приятел му се е случило това и онзи-аз избягал и не можал да го запомни в тъмното) принципно не знам как се случиха толкоз случайности,но аз не обичам да се бия,колкото и да мога,не защото ще ми стане нещо,а защото съм свикнал да ритам с всичка сила и се случват такива инциденти...

Какви може да са последствята от едно яко сбиване?

Въпрос на късмет. Удар в брадата ,залиташ ,падаш на бордюра ,удряш си тикавта яко ,и роднините ти закусват с жито.

Последствията са от незначителни до фатални.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Въпрос на късмет. Удар в брадата ,залиташ ,падаш на бордюра ,удряш си тикавта яко ,и роднините ти закусват с жито.

Последствията са от незначителни до фатални.

Една от причините,заради които не обичам и да се защитавам дори..

Вярно ли е това: ако ти счупят носа оставал крив за цял живот и не може да се оправи?

Имам един приятел той говори все едно му е запушен.Той е паднал като е бил по-малък или нещо такова и все едно има хрема сега..

• 1 година по-късно...

Е щом той ти се закачил и ти е скочил първи,значи имаш право да се защитиш.А и това,че си го ударил без да искаш в носа и по случайност си го счупил,не значи,че е станало ''яко сбиване'' .. ;) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.