Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скайп

Featured Replies

Здравейте. Преди малко стана нещо със скайпа ми. Докато си пишех с един приятел, изведнъж ме отписа от скайп и сега не мога да вляза. От горе ми изписва " Вписването е невъзможно, поради В/И грешка в диска" . Това какво означава ? 

Здравейте. Преди малко стана нещо със скайпа ми. Докато си пишех с един приятел, изведнъж ме отписа от скайп и сега не мога да вляза. От горе ми изписва " Вписването е невъзможно, поради В/И грешка в диска" . Това какво означава ? 

Има дебела тема защо не работят старите версии на скайп. Упдейтни си виндозето и скайпа. 

greenclear, прочете ли грешката? Това става, когато изчезне връзка с дяла, където резидира профила на скайп. g0dlik3, проверете папката %appdata%\skype\ - имате ли достъп до нея, подпапките и файловете вътре. Направете и една провера на системния дял.

greenclear, прочете ли грешката? Това става, когато изчезне връзка с дяла, където резидира профила на скайп. g0dlik3, проверете папката %appdata%\skype\ - имате ли достъп до нея, подпапките и файловете вътре. Направете и една провера на системния дял.

Не я прочетох естествено... вече дремя. Иначе си прав. Така става понякога когато са инсталирани 2 скайпа на един комп. 

...когато са инсталирани 2 скайпа на един комп.

Аз отдавна забравих какво е това инсталиране на скайп - разопаковам msi инсталатора и си ползвам skype.exe от там.

Изтеглянето и извличането го правя така:

@echo off

wget.exe --content-disposition -r --tries=3 http://www.skype.com/go/getskype-msi -O C:\Temp\SkypeSetup.msi

msiexec.exe /a C:\Temp\SkypeSetup.msi /qb TARGETDIR="C:\Temp\SkypeSetup.msi-Unpacked\"

copy /Y "C:\Temp\SkypeSetup.msi-Unpacked\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" "D:\Program Files\Skype\Phone\Skype_new.exe"

rem rd /S /Q C:\Temp\SkypeSetup.msi-Unpacked

rem del /Q C:\Temp\SkypeSetup.msi

А стартиране на няколко скайпа - с кючове от пряк път. Eдиният профил се пуска така:

"D:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /datapath:"Profile" /removable /secondary /nosplash /minimized /profile "/user:belivaka.ot.ruse" /savecred "D:\Program Files\Skype\Phone\Profile\belivaka.ot.ruse\"

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

че си за нов диска, за по сигурно може да погледнеш в my computer>manage (с десен клавиш)>event log>system и гледаш за error свързан с диска, по точно търсиш да пише "... has a bad block"... друг вариант е тестване на диска с програма, примерно  hdtune

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.