Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Петров е голямо разочарование

Featured Replies

Халфът на Атлетико не успя да се адаптира към испанския стил

Халфът на Атлетико (Мадрид) Мартин Петров бе определен за едно от големите разочарования на отбора за сезона от в. АС. Мадридският всекидневник направи кратък обзор на представянето на всеки един от играчите на Атлетико. Българинът, който дойде от Волфсбург през лятото срещу 8,5 милиона евро, вкара само един гол.

"Блестящите очаквания от изминалото лято вече са минало. Петров не успя да се адаптира към испанския стил на игра, а трудният му характер доста често ощетяваше отбора. Мартин все пак не загуби бързината си, за което говорят и 8-те му асистенции. Дадените 8,5 милиона евро за крилото изглеждаха като доста добра инвестиция, но днес Петров изглежда като най-голямото разочарование в Атлетико. Сега клубът не би се подвоумил да го продаде, ако някой предложи същата сума за българина", пише АС.

Оферти за Мартин Петров има от Селтик, Фиорентина, Байер и Галатасарай. Все още не е ясно дали българският национал ще остане в Мадрид, или ще смени отново отбора си.

Не следя мачовете на Атлетико.Наистина ли Мартин играе толкова слабо този сезон?

И аз не следя как се развива отбора но,щом искат да го махат значе работата е дебела.Иначе можеха да го оставят на резервната скамейка докато се одабтира към отбора и т.н.Ама те направо искат да го нещът.Апак кой знае той самия какви ги е надробил.(Все пак е Българин)

Той не беше за там (Испания) ,ама парата какво ли не прави...Както сега Арсенал искат Бербатов...

Един пример Ривалдо отиде в Милан (или го изхвърлиха от БАРСА) и сега в Гърция...Не че съм против да се развива като футболист ,но малко се надцени...Испания не е ГЕРМАНИЯ!

bo6ko съгласен съм с теб.А дали играе слабо говорят головете - 1 (май)

Изобщо не играе толкова слабо. Дори самите испанци се кефят на пасовете му, все пак за доста от головете той подаде. Един коментатор го упрекна , че е вкарал само един гол, ама аз не съм сигурен , че задачата му е само да вкарва голове .

Така че да го духат . Добре си играе момчето. cool.gif

Редактирано от Castigado Pantockrator (преглед на промените)

Мартин си е точно и само за Испания, стилът му пасва идеално на начина на игра в премиерата. Освен това той не е чист нападател, че да се очаква да бележи всеки мач, той има много голови пасове, щом във всеки мач е титуляр значи си върши работата, ако не беше за там мислите ли че някой щеше да го пуска всеки мач по 90 минути да се разхожда.

Той затова стана втори любимец на феновете след Фернандо Торес , щото не играе добре ... хах

Тия какво искат от него да им носи отбора на гърба ли?!?!

• Автор
Мартин си е точно и само за Испания, стилът му пасва идеално на начина на игра в премиерата. Освен това той не е чист нападател, че да се очаква да бележи всеки мач, той има много голови пасове, щом във всеки мач е титуляр значи си върши работата, ако не беше за там мислите ли че някой щеше да го пуска всеки мач по 90 минути да се разхожда.

Прав си ако беше чак толкова слаб колкото го описват,едва ли щеше да играе като титуляр.Имаше да търка пейката докато и изтърка боята.

Не съм съгласен с теб! В примера се играе футбол с повече разигравания - по-бавен !! Според мен в Англия Петров ще се чувства най-добре , защото там футбола е много динамичен и бързината му ще бъде много ценна за някой такъв тим! :)

Не съм съгласен с теб! В примера се играе футбол с повече разигравания - по-бавен !! Според мен в Англия Петров ще се чувства най-добре , защото там футбола е много динамичен и бързината му ще бъде много ценна за някой такъв тим! :)

И аз не мога да се съглася с теб, според мен (без да имам претенции ,че съм специалист) в Англия се играе на малки игрища, бил съм на голяма част от тях, не харесвам англисйки футбол, както и клубовете им, но за сметка на това обожавам испанския клубен футбол, точно защото е бърз и техничен, Петров напомня много за Стоичков, бързината му и начин по който изригва. Но за разлика от Стоичков - Мартин не е нападател, той е черноработника на отбора, той изгражда атаката, пробива и прави головите пасове - това му е работата - функциатя му не е да вкарва, а да подава, за това е изтеглен зад Торес и Кежман. Испанското първенство е най-великото на света и съм изключително горд, че има българи там.

Много харесвах Мартин Петров обаче чесно да си призная съм разочарован и все си мисля, че той освен бързина и горе долу добър пас друго нищо не притежава. Днеска го гледах с/у Шотландия и горчикия беше много зле. Характерът му много пречи!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.