Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 забива

Featured Replies

Здравейте, до скоро бях с 7-ца но реших да си инсталирам 8-цата значи инсталацията мина без проблеми всичко си работеше добре от началото, но след няколко дни започна да дава дефекти. Значи единия ми проблем е, че когато влизам в C или Д, и много често почва да забива(около 1-2 минутi трае),също и ако отворя или затворя,някоя програма дори като калкулатора, но пък в други случай всичко си върви като по вода. Почва да става дразнещо. Другото е, че забелязах от Task manager-a, каквото и да направя да отворя и диска започва да се използва на 100% а това което най-много го черпи пише, че е Antimalware Service Executable (нямам си и на идея какво е това). Другото е, че преди преинсталацията с 7-цата нямам никакви проблеми да разглеждам facebook,vbox,youtube (там където flash player-a се използва), а сега с 8-цата където и да влезна от тези посочени сайтове (вкл и други) забива сташно много и постоянно излиза въпросът дали да спре скрипта или да продължи изпълнението му, дори да отворя някое клипче с ниско качество... пък да не говорим за 720p или нагоре. Най- вероятно е от флаш-а, пробвах и с chrome,IE, но използвам mozilla. Втория проблем не ме интересува много защото знам, че по принцип флаш-а си създава много бъгове. Но преди да мина на 8-цата не беше така... А използвах същата версия на флаш-а. Използвам 64-битова операционна система. Надявам се да дадете, някакви съвети. Благодаря!

Предполагам не си си закупил 8-цата така че не виждам за какво се оплакваш.

Надявам се да дадете, някакви съвети. Благодаря!

Върни си старата ОС и не се занимавай с глупости.

• Автор

Да не съм я закупил, но и 7-цата, която използвах не я бях закупил, но никога не е давала никакви проблеми, а в момента с тази ОС, която съм е пълна с бъгове.

Благодаря Sa3ana3a много го обмислям този вариант, още от първия старт на 8-цата.

По-скоро активатора, който си използвал може да те е напълнил с вируси. Ако не си заклет геймър слагай Ubuntu, ще се родиш...

• Автор

Дълго съм го използвал Ubuntu, но винаги се свеждах до вакта че MC ми липсва, заради опростените инсталация и работа, а и малкото игри, който играя понякога, не вървяха добре на Ubuntu

По-скоро активатора, който си използвал може да те е напълнил с вируси. Ако не си заклет геймър слагай Ubuntu, ще се родиш...

Съгласен съм с това мнение. Имам повече от 40 8.1 в офиса, платени естествено, и такова държане от машина не ми се е случвало. Лаптопа ми също е с 8.1, и въпреки, че е 5+ годишен, лети (също платен лиценз)! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.