Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при install на win7 (Error code:0x80070017)

Featured Replies

Добър вечер.Днес след като си преинсталирах win-a ми даде грешка при инсталацията.Изписа ми:Windows cannot install requied files.The file may be corrupt or missing.Make sure all files required for installation are availeble, and restart the installation.Error code:0x80070017.Пробвах с 2 различни диска на windows 7 но и при двата ми даде тази грешка.

Добър вечер.Днес след като си преинсталирах win-a ми даде грешка при инсталацията.Изписа ми:Windows cannot install requied files.The file may be corrupt or missing.Make sure all files required for installation are availeble, and restart the installation.Error code:0x80070017.Пробвах с 2 различни диска на windows 7 но и при двата ми даде тази грешка.

Ще може ли повече подробности.

На какво инсталираш.Лаптоп или настолен?

До сега имало ли е ОС?

Каква е причината за преинсталиране?

Информация за параметрите на машината?

• Автор

Ще може ли повече подробности.

На какво инсталираш.Лаптоп или настолен?

До сега имало ли е ОС?

Каква е причината за преинсталиране?

Информация за параметрите на машината?

Значи на лаптоп съм.Имаше ОС win7.Почнах да го преинсталирам щото ми влязоха някви вируси от които много ми забиваше компа и тн.Параметрите не ги знам с подробности но знам че е intel i3 1.8 ram 4 video маи 512 hdd-320.Прочетох това но не разбрах почти нищо http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/windows-7-installation-error-code-0x80070017/2ea19373-2b4a-47e7-8584-04c6966589c3.

Редактирано от Nickh (преглед на промените)

• Автор

Форматирайте с active kill disk или инструменти на hirens boot

Как?

• Автор

Както казах вече пробвах с 2 различни диска и двата ми даде това да пробвам ли с 3 диск.Да изтегля Win от сайта им?

А пробвах те ли с друг релийз.Пробвайте и да го инсталирате от USB флашка с Windows7-USB-DVD-tool.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

• Автор

А като сложа win на USB пак ли ще ми тръгне инсталацията кактото при двд диск?

А като сложа win на USB пак ли ще ми тръгне инсталацията кактото при двд диск?

Да,абсолютно същото е.Но ако пак ти изкара това съобщение,значи самата версия на ОС е нещо бъгава.

• Автор

Да,абсолютно същото е.Но ако пак ти изкара това съобщение,значи самата версия на ОС е нещо бъгава.

Последно те питам 3.70гб флашка става ли и има ли някакъв спец начин за записването на win или просто го копирам в нея?

Последно те питам 3.70гб флашка става ли и има ли някакъв спец начин за записването на win или просто го копирам в нея?

Относно размера зависи колко ти е iso файла.А иначе за инсталирането в този пост съм ти дал линк към програма.

• Автор

Относно размера зависи колко ти е iso файла.А иначе за инсталирането в този пост съм ти дал линк към програма.

Изтеглих програмата инсталирах я и след като я стартирам пише че е невалиден iso file а пък на файла пише че е iso http://prikachi.com/images.php?images/950/7690950I.jpg

Редактирано от Nickh (преглед на промените)

Изтеглих програмата инсталирах я и след като я стартирам пише че е невалиден iso file а пък на файла пише че е iso http://prikachi.com/images.php?images/950/7690950I.jpg

Свалете от друго място или друга версия на windows-са,при всички положения това което е свалено при вас е повредено.

• Автор

Свалете от друго място или друга версия на windows-са,при всички положения това което е свалено при вас е повредено.

Направих си USB с програмата.Стана като изтеглих др win.Но след като го сложа на лаптопа не го зачита и не иска да boot-va с USB.Само Dvd.

Направих си USB с програмата.Стана като изтеглих др win.Но след като го сложа на лаптопа не го зачита и не иска да boot-va с USB.Само Dvd.

А лаптопа поддържа ли тази функция - буут от USB? Ако отговора е да, директно следва въпроса в каква файлова система е форматиран USB-то? Ако е FAT32, опитай да форматираш във FAT, не съм ползвал Rufus, но предполагам така трябва да излиза в опцията за формат.

Може USB порта да не ти е активиран.В биоса трябва да я активираш и тогава трябва да се покаже като устройство.Пробва ли и на друг порт дали пак не я разпознава?

• Автор

Може USB порта да не ти е активиран.В биоса трябва да я активираш и тогава трябва да се покаже като устройство.Пробва ли и на друг порт дали пак не я разпознава?

Biosa ми не е активен не тръгва.

А лаптопа поддържа ли тази функция - буут от USB? Ако отговора е да, директно следва въпроса в каква файлова система е форматиран USB-то? Ако е FAT32, опитай да форматираш във FAT, не съм ползвал Rufus, но предполагам така трябва да излиза в опцията за формат

Поддържа.Може ли малко по подробно да ми обесниш.Форматиран е с Програмата която ми дадохте Windows7-USB-DVD-tool.

Поддържа.Може ли малко по подробно да ми обесниш.Форматиран е с Програмата която ми дадохте Windows7-USB-DVD-tool.

Извинявай, но аз не съм ти давал нищо. Никога не съм ползвал на майкрософт програмата и не мога да кажа как е с нея. Защо, за да ти е мирна главицата не се възползваш от предложението в пост 14 Rufus. Чул съм добри отзиви за нея. И просто там където пише файлова система избери FAT, след което се увери, че си сложил отметка пред "Бърз формат" и това е.

• Автор

Извинявай, но аз не съм ти давал нищо. Никога не съм ползвал на майкрософт програмата и не мога да кажа как е с нея. Защо, за да ти е мирна главицата не се възползваш от предложението в пост 14 Rufus. Чул съм добри отзиви за нея. И просто там където пише файлова система избери FAT, след което се увери, че си сложил отметка пред "Бърз формат" и това е.

Нямах в предвид че ти си ми казал точно за др програма.Направих това което ми каза и ми изписва http://prikachi.com/images.php?images/117/7693117s.jpg

Aз моята флашка я правя NTFS формат, и нямам проблеми.

Нямах в предвид че ти си ми казал точно за др програма.Направих това което ми каза и ми изписва http://prikachi.com/images.php?images/117/7693117s.jpg

Хм, сигурно пропускам нещо.

Я земи си изтегли проверените от мен неща: цък 

Приципа е същия и формата пак e във FAT. Ако пак ти изплюе грешка, форматирай USB-то през Windows се десен бутон > Format... и избираш FAT. След това от програмата, която аз ти дадох махни отметката да се форматира USB по време на запис.

• Автор

Хм, сигурно пропускам нещо.

Я земи си изтегли проверените от мен неща: цък

Приципа е същия и формата пак e във FAT. Ако пак ти изплюе грешка, форматирай USB-то през Windows се десен бутон > Format... и избираш FAT. След това от програмата, която аз ти дадох махни отметката да се форматира USB по време на запис.

Кое трябва да избера в началото?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.