Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да качвам никакви файлове в интернет

Featured Replies

Здравейте,

Доста време отделих да потърся подобна на тази тема във форума, но не намерих затова пускан нова.

Проблема ми е, че не мога да кача какъвто и да е файл където и да е в интернет. Като под "където и да е "  разбирайте буквално на всякъде ... mail.host.bg , yahoo.mail,  gmail.com,  facebook , dropbox,  skydrive . Не мога също така да пращам attachmend през outlook .  Това ми се случва само на един компютър в офиса . Всички други са добре . Интересното е , че компютъра няма проблем с мрежовата карта , защото сваля нормално файлове и няма проблеми с интернет .  Какво съм правил аз ?   Върнах системата с system restore  до 16.10.2014  ( проблема се е появил в 27.10.2014 )  , дал съм default настройки на Internet Explorer  и на Windows Firewall .

Проверих в Event viewer-a  , но там нищо не пише ...   

Windows-a  е с последните възможни ъпдейти .  

Просто нямам идеи вече .....

Странното е, че същност файла тръгва да се качва, но стига някъде до 30к  ( поне така пише в gmail статус бара ) и спира , като малко след това се отказва .

Проверявах компютъра за вируси с Microsoft Essenstial , Malwarebytes , SUPERAntispyware   и нямаше никакви проблеми .

• Автор

Пробвайте с тази команда в cmd:

ipconfig /flushdns

Ако няма ефект, ще го мислим.

Трябва ли да рестартирам компютъра след тази команда ?

• Автор

Не е задължително

Нищо не се промени след изпълнението на тази команда .

• Автор

А да има някакви файъруоли или рестрикции на машината ? С други браузери опитахте ли ?

ами няма никакви допълнителни защити освен Windows Firewall ( Който е с restore default ) . Да опитах  с IE chrome opera .

Може да има забрана от страна на интернет свързаността. Какъв интернет използваш. Да не минаваш през прокси например?

• Автор

Може да има забрана от страна на интернет свързаността. Какъв интернет използваш. Да не минаваш през прокси например?

Ами не няма забрани . В първия пост съм споменал , че всички други компютри в офиса нямат такъв проблем.

Ами не няма забрани . В първия пост съм споменал , че всички други компютри в офиса нямат такъв проблем.

Това, че на всички други ПС няма проблем нищо не означава. Как ти е изградена вътрешната мрежа?

1. Спри временно защитната стена и опитай отново.

2. Деактивирай антивирусната и пак опитай.

3. Не е ясно как се достъпва Интернет. Машината в локалана частна мрежа ли се намира или е с публичен адрес? Все важни неща, който трябва да се спомената когато търсиш помощ.

4. Опитай в safe mode with networking.

• Автор

Оправихме проблема .... Оказа се, че компа е бил досега свързан след вързан след телефон и е работел на 10Мб. Сега аз го пускам на 1000Мб и  предполагам лан картата се е побъркала ( проверил съм настройките и ) и не може да работи на 1000м.

Благодаря на всички !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.