Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stealth вирус..

Featured Replies

• Автор

Нали ти казах, че като влеза в биоса и има артефакти, точно това ти показва че е заразен след флаша изчезват.

Редактирано от holer (преглед на промените)

• Отговори 54
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как се сдоби с вируса да не дръпна някой спам файл от пощата с някаква оферта ?

B-boy[styLe] може темата да е невероятна но аз лично от началото до края съм научил доста нови работи по въпросния вирус така че евала на автора че я направи да знам от къде влиза вируса ако случайно и аз се сдобия с такъв но както писах май по рано в темата или някой друг е писал може да си станал жертва на шпионаж гледал съм по филмите и сериалите как действат федералните в америка ако искат да проследят някой пускат му вирус и те намира или ти влиза в системата и ти тегли последните файлове . Но този вирус е отишъл прекалено далече

Редактирано от adersa (преглед на промените)

holer, съгласи се, че за такива неща само приказките не са достатъчни като доказателства. минимум видео на процеса на стартиране на компютъра. Да не говорим за dump на BIOS.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Как се сдоби с вируса да не дръпна някой спам файл от пощата с някаква оферта ?

B-boy[styLe] може темата да е невероятна но аз лично от началото до края съм научил доста нови работи по въпросния вирус така че евала на автора че я направи да знам от къде влиза вируса ако случайно и аз се сдобия с такъв но както писах май по рано в темата или някой друг е писал може да си станал жертва на шпионаж гледал съм по филмите и сериалите как действат федералните в америка ако искат да проследят някой пускат му вирус и те намира или ти влиза в системата и ти тегли последните файлове . Но този вирус е отишъл прекалено далече

от хард диск с уиндоус експи, който прикачих

Да съгласен съм, но трябва ли да го снимам за да ми повярвате?

Маркера в биоса, с който маркирате след като се зарази биоса се показва на различни места по екрана и като го флашна се оправя.

Редактирано от holer (преглед на промените)

Тоз който ти е пуснал вируса го е пуснал за някаква цел кражба на лична информация или по други причини .Чатовете които ползвате мн лесно се вмъкват тези вируси като ви подмамват за някаква новина или за оферта за почивка .Интерпол също пускат такива вируси в машината за проследяване ако сте издирван за нещо ..

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.