Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Диск C

Featured Replies

Здравейте! Искам да разбера защо свободното пространство на диск C намалява? Преди около седмица имах около 16-17GB свободни а от вчера имам 2GB! Изтеглих програмата CCleaner но тя изчисти само към 500MB та така де ако знае някой да дава идеи как да си възвърна тия GB-ти!  :(

С коя версия на уиндоус си и спрял ли си автоматичните ъпдейти?

Знам, че е глупав въпрос, но инсталирал ли си нещо на С? И разбира се какво освен ОС има там?

• Автор

С коя версия на уиндоус си и спрял ли си автоматичните ъпдейти?

Знам, че е глупав въпрос, но инсталирал ли си нещо на С? И разбира се какво освен ОС има там?

С Windows XP Professional SP3 съм и да бях спрял автоматичните ъпдейти преди! От снощи съм ги пуснал на ново

Е какво се изненадваш? Изтеглили са се ъпдейтите и са ти напълнили харда...

Ако си пуснал ъпдейтите след като си забелязал проблема, отговори на другите въпроси.

• Автор

Е какво се изненадваш? Изтеглили са се ъпдейтите и са ти напълнили харда...

Ако си пуснал ъпдейтите след като си забелязал проблема, отговори на другите въпроси 

На C не съм инсталирал нищо от доста време насам и да пуснах ъпдейтите след като забелязах че празното място намалява

Редактирано от Drqnoveca (преглед на промените)

https://www.raymond.cc/blog/safely-remove-windows-xp-update-backup-files-to-free-up-hard-disk-space/

Препоръчвам 3. или 4. инструмент

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

За жалост няма голяма разлика :( сега пуснах Disk Cleanup и ще видим уж освобождава 

Може да се наложи анализ на дела с някой от инструментите за целта - TreeSize, windistat...

• Автор

Може да се наложи анализ на дела с някой от инструментите за целта - TreeSize, windistat.                                                                           

След като почистих с Disk Cleanup ми се освободиха към 3-4GB

До тук добре , след като ти се е изчистило 3 гб спри хибернацията има я командата в гоогъл като напишеш как да се забрани хибернацията.Друг вариянт спри защитата на цто от точката за възстановяване ако си правил такива операции си изтрии точките на възстановяване и ще ти се освободи още място .Също така прегледай в папката потребител да не би да имаш нещо скрито изтегляно от нета ...

• Автор

До тук добре , след като ти се е изчистило 3 гб спри хибернацията има я командата в гоогъл като напишеш как да се забрани хибернацията.Друг вариянт спри защитата на цто от точката за възстановяване ако си правил такива операции си изтрии точките на възстановяване и ще ти се освободи още място .Също така прегледай в папката потребител да не би да имаш нещо скрито изтегляно от нета ...

Тя хибернацията ми беше спряна 

Може и няоя програама да трупа големи и много ддневници. Например антивурсните имат такъв нрав при проблеми.

• Автор

Може и няоя програама да трупа големи и много ддневници. Например антивурсните имат такъв нрав при проблеми

Цялата работа тръгна от там че исках да си направя компа малко по-бърз и гледах в нета разни работи. Едно от тях беше това което съм писал: Да спра автоматичните ъпдейти ( честно казано нямаше голяма разлика в бързината :D ) тръгнах аз да тегля една игра и хоп няма място.. имаше само към 1-2GB от 16 свободни

Редактирано от Drqnoveca (преглед на промените)

Цялата работа тръгна от там че исках да си направя компа малко по-бърз и гледах в нета разни работи. Едно от тях беше това което съм писал: Да спра автоматичните ъпдейти ( честно казано нямаше голяма разлика в бързината :D ) тръгнах аз да тегля една игра и хоп няма място.. имаше само към 1-2GB от 16 свободни

Еми ето ти отговора торент играта се е записала в цто а и не си променил настройките на торент клиента виж си ги пак и промени дяла на който да се записват за бъдеще файловете торенти

папка

%temp%

%windir%\temp

Chrome cache - C:\Documents and Settings\[uSERNAME]\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\

Firefox "Clear the Cache" - Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

IE8 - Tools - Internet Options - под Browsing history бутон Delete - не маркираш Coockies и Form Data.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.