Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на 42' телевизор

Featured Replies

skyyy досега да беше отишъл 100 пъти и да разгледаш на място моделите! Тук се предлагат такива, но често се оказва, че после питащия избира съвсем друго и това си е нормално.Всеки има различни предпочитания! Може пък на теб да ти допадне модела ...640.. (например), който е с VA матрица!

Хубаво чакаш промоция, но не ти препоръчвам да си купуваш телевизор онлайн.За кой ли път ще кажа-телевизор се избира след оглед и задължително тестване на място!После да не се окаже, че евтиното излиза скъпо!

Съжалявам не сте ме разбрали правилно  и наистина разчитам на вас.За мен всички тв-та от този клас са еднакви  и ще взема това, което ми кажете ,,,, и без това в момента в емаг  е доста постно откъм телевизори,,,,,,,,,,,,,, бюджет до към 1300лв ,,,а може и малко нагоре  :)

Съжалявам не сте ме разбрали правилно  и наистина разчитам на вас.За мен всички тв-та от този клас са еднакви  и ще взема това, което ми кажете ,,,, и без това в момента в емаг  е доста постно откъм телевизори,,,,,,,,,,,,,, бюджет до към 1300лв ,,,а може и малко нагоре  :)

Търсеше 40-42 инча? В такъв случай ти предлагам все пак да не купуваш на сляпо от тоя EMAG, а да отидеш на място и да видиш и тестваш този модел:Най малкото го провери за изгорели , заседнали пиксели!

Panasonic TX-42AS750 3D LED

Няма да съжаляваш!

.............. Сума време изгубих, докато го накарах да се вгледа и в картината, която се предлага. То и там ми беше грешката, защото пробите с 3 модела (през последните години май не ходя и до тоалетната без флашка с нужното за проби) съвсем объркаха човека и той реши да отложи покупката за друг път...

Какво представляват тези проби с флашка , предполагам че нещо трябва да се възпроизведе от нея на телевизора? Може ли подробности?

Какво представляват тези проби с флашка , предполагам че нещо трябва да се възпроизведе от нея на телевизора? Може ли подробности?

Eти то инфо!

Обсъждане и коментари на резултати от тестови клипове и изображения

• 3 седмици по-късно...

Ей  днес ходих до Т,,,,,,,,,,с   и наистина модела  е уникален  PANASONIC-TX-42AS750-3D-LED   в неделя го грабвам благодаря за съветите ,,,,а ако има нещо по добро излязло в тия седмици пишете до неделя  :)

То туй да не са чушки и домати, че да излизат сяка седмица :)

Модела е на 6

Грабвай го и не му мисли.То сега по коледа и нова година се очаква да има промота, но не се знае до тогава къде ще останат, та....ти си решаваш кога.

Здравейте! Тези дни ми се очертава покупка на телевизор и реших да попитам за мнение....бюджета ми е около 600-800лв макс. Трябва ми базов телевизор без кой знае какви екстри ще се ползва за телевизия и да бъде 40' и 42'. Да ми прпоръчате нещо качествено?

Редактирано от Spaska Veleva (преглед на промените)

..бюджета ми е около 600-800лв макс. Трябва ми базов телевизор без кой знае какви екстри ...

LG 42LB5500 или PANASONIC TX-42AS600E

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.