Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се инсталира WIndows на Android таблет?

Featured Replies

преди 1 час, asdrsd написа:

бях чел че руснаците са направели нещо подобно на андроид но  с блокировка на всичко от гоогле не да ват достъп на реклами и приложения да сканират телефона някои имали инфо по този въпрос

Не го разбрах това за блокировката, пиши по-грамотно! Къде си го чел това?

дано да яа пуснат по бързо ще я инсталирам веднага андрид неми харева  досега бях с нокия на уиндос 7 беше идеално няма реклами няма изкачещи прозорци

Това, което го искаш, едва ли ще стане - ей така да си инсталираш windows на телефона. И да пуснат някаква версия, която е съвместима, не се знае кое и колко ще работи, ще трябва и телефона най-вероятно да се отключва, да му се смени boot loadera, да има драйвери за тъч и т.н. Къде ги имаш тези реклами? На кой браузър? Пробвал ли си с друг? Да не си инсталирал заразено приложение? Как ги пишете тези теми, без да знаете изобщо за какво става въпрос?!? На 10 години ли си или по-малко?

ще обясня на ново . досега бях на уиндоус нямах никак ви проблеми нито реклами нито изкачащи прозорци инсталирах програми за работата ми о що взето ползвахго като комп но спряха апдеита за 8ца о се инсталира 10 кято буквално спряда работи , блокираше забиваше .сега си купих асус зенефон 3 и почна проблема немога да инсталирам тези програми да вами други уж чеса анало гични но неса влизаш в нета ниакаде и после затваряш страницата и веснага реклама на цял екран и усилена до край кадето да вляза само реклами на нокията нямаше такова нещo вече инсталирах доста браузери но всичките са есни и същи постоянно реклами омръзнами на няколко пати четох че руски програмисри работят над операциионна програма която ограничава много гоогле и в рекламите и сканирането на телефона ако някаде я има ще я сваля и ще сия инсталирам гарантирам 

Така като гледам, може и да си заразил с нещо телефона. Също ползвам телефон с андроид, имам и много приятели и роднини, които ползват такива, имал съм различни марки и модели, но такива проблеми като теб не съм имал, нито знам някой да е имал. Направи си пълен ресет на телефона. И се научи да пишеш по-грамотно!

ввче два пъти го правех все тая колегата шащо смени на андрит тои също се оплаква от същото . след 15 години извън бг с постянно общуване на други езици и минимален български ,бих искал да видя как вие ще се справите 

Пак ти казвам, или си заразяваш телефона с някое приложение, или сайтовете, които посещаваш са заразени. Отново те питам - кой браузър ползваш, пробвал ли си с някой друг? Примерно google chrome за андроид има приставка за спиране на реклами, мисля, че и Mozilla firefox също - пробвал ли си ги и да им инсталираш приставките? На кои сайтове ти излизат тези реклами? Само на определени сайтове ли излизат или на всички и също и рекламите - едни и същи ли са или зависи от сайта, който отваряш? Пак ти казвам - операционната система няма НИКАКВА връзка с тези твои реклами и без ПЪЛНАТА информация, която искам, няма как да ти се помогне! Пробвай и тези съвети примерно:

https://www.techadvisor.co.uk/how-to/google-android/block-ads-android-3633127/

значи ползвам гоогле хром пробвах и мозила но е по зле . саитивете са джимаил и служебните , а за рекламите , те исе появяват ту от доло на екрана ту отгоре и неможе ьа се затвори по никакав начин на уиндос това го няма , за какви приставки пишеш от къде да я изтегля за да я инсталирам , що се отнася до служебните саитове там ръската е подсигурена няма начин да влязат там , рекламите ми закриват екрана понякога целия когато ползвам уатсап да говора снякои от колегите след като затвора искача някаква рекламка в повечето случаи са игри , други саитове феис , декатлон , custujisto.pt . olx.pt, mail.bg друго не отварям , как се казва приставката на гооге хром за рекламкте да пробвам може да помогне   

Дал съм ти връзка, вътре има клип, има и връзки към приложения, картинки кое как се прави?!? То 5 годишно дете да беше щеше да се ориентира!!! На андроид при някои безплатни приложения е нормално да ти излизат реклами, има платени версии, при които това го няма, все пак разработчиците трябва да живеят, да не мислиш, че е лесно да се пишат приложения? Това се учи с години и трябва доста време и акъл! Освен от реклама и платени приложения как да си изкарват пари хората? Дай няколко снимки да видим къде какво точно ти излиза.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.