Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте искам да ви попитам какъв процесор да си взема че да мога да играя новите заглавия като ''The Fores и Call of Duty Advanced Warfare'' без да ми лагва защото сега не се търпи. Имам едно предложение и ако може да ми кажете дали има смисъл да си взема такъв и дали въобще може да стане на моя компютър. И ако може да ми предложете някой др. до 100лв, може и 2-ра рака.

AMD Phenom II X4 810 2.6 GHz Quad-Core

Сегашен процесорamd athlon 64x2 dual core 5400+

RAM памет: 6GB

Видео карта: PoweColor HD7730 2GB DDR3

64-битова операционна система

Кажете вашето мнение за моята машина.  :)

Няма да стане със сто лева,поне едни 400 ако искаш нов процесор,който да подкара игрите на макс,също и нова видео карта,за да ги подкара на макс.

Ами без да си кажеш дъното какви препоръки искаш? Виж му модела посети официалната страница и ще разбереш какви процесори поддържа.

След което търсиш втора ръка. Лошото е че и видеокартата ти е зле.

• Автор

Ами без да си кажеш дъното какви препоръки искаш? Виж му модела посети официалната страница и ще разбереш какви процесори поддържа.

След което търсиш втора ръка. Лошото е че и видеокартата ти е зле.

Колко е зле :(

И как да разбера какво ми е дъното?

Много.

Ами не знаеш ли какво дъно си купувал?  :)  Отваряш капака и четеш или инсталираш AIDA64 ако те мързи.

• Автор

Добре препоръчай ми някоя видео карта,а като инсталирам AID64 ще кажа какво ми е дъното.

А тази добре ли е? http://olx.bg/prodavam-videokarta-nvidia-geforce-9600gt-512mb-60lv-i41610625

Редактирано от kacikov (преглед на промените)

Ако дъното ви не поддържа по-нови и производителни процесори, то ще трябва да взимате чисто ново дъно с чисто нов процесор, вероятно чисто нова рам памет и определено ще трябва да смените видеото.  600лв е минимума, който си е минимум от всякъде - ще има компромиси.

Видеокартата от OLX e била добра, доста стар модел е.

• Автор

Ето снимка на програмата защото не мога да разбера кое да ти кажа :D 

post-354653-0-42468100-1417623389_thumb.

• Автор

ASRock ALiveNF6G-VSTA. Мисля че това трябва да ми е дъното 

С тази RAM DDR2, тая видеокарта с DDR3 и тоя процесор, леле. Няма да можете да минете само с upgrade на процесора. За тези игри ще трябват повечко парички. 200 лева и нагоре за видео карта и толкова за процесора, че да стане работата с тези игри.

И това дъно не позволява никакъв качествен upgrade. По-добре да спестите малко, ако можете, и да си закупите нова конфигурация.

Редактирано от Defused (преглед на промените)

В списъка от поддържаните от дъното процесори няма достатъчно силен за да покрие официалните минимални изисквания на Advanced Warfare. Което като се има предвид каква ви е системата си значи почти цял нов компютър.

Разбира се може би има някакъв вариант да се играе на някакви минимални настройки, като направите само ъпгрейд на процесор и видео, но това ще каже някой, с повече опит в игрите.

Редактирано от Игнатов (преглед на промените)

В списъка от поддържаните от дъното процесори няма достатъчно силен за да покрие официалните минимални изисквания на Advanced Warfare. Което като се има предвид каква ви е системата си значи почти цял нов компютър.

Разбира се може би има някакъв вариант да се играе на някакви минимални настройки, като направите само ъпгрейд на процесор и видео, но това ще каже някой, с повече опит в игрите.

Няма да стане така. Няма смисъл да налива пари в тази конфигурация с безсмислени upgrade-и. Тези игри, които е посочил са си ресурсоемки, така че ще трябват по-сносни компоненти, тоест нова конфигурация.

• Автор

Добре мс за отговорите и за отделеното време. Явно ще трябва да събирам повече пари. По принцип Call of Duty ми върви, но ми лагва, търпи се но не мога да почуствам ''адреналина'' от играта така :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.