Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

youtube печалба

Featured Replies

• Автор

По IP-то могат да те засекат от коя държава си, на кой доставчик си и т.н. Тъй че тези гимнастики в клипчето са пълни глупости и няма кой да излъжеш с това. Най-малко пък гугълци.

знаем го това ние, но това за тубата не ти е известно   на теб

По-грамотно написано е английският ми.

Личи си че си някакъв хлапак който се опитва да припечели, аз ще ти дам идея, спестявай от закуски и от рожденни дни.(Аз имам един много по-голям приятел (на баща ми) и му помагам да почиства заведението 2 пъти в деня, припечелвам около 200лв на месец)

нарочно така го написах за да ми направи някой забележка

щом така мислиш, че съм хлапаак ок твое си е мнението

ами хубаво си намерил работа ама аз смятам 200лв на ден да правя не за месец

Редактирано от looper (преглед на промените)

• Отговори 62
  • Прегледи 7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Могат да се печелят пари и от тук - България. Трябва обаче да се партнирате с някой "network". Подписва се договор за даден период от време и взимат я 40, я 30 процента от печалбата, зависи. Можете да станете и директен partner, ако ще и в г*за на географията да сте, стига да носите достатъчно доходи на тубата.

знаем го това ние, но това за тубата не ти е известно   на теб

нарочно така го написах за да ми направи някой забележка

щом така мислиш, че съм хлапаак ок твое си е мнението

ами хубаво си намерил работа ама аз смятам 200лв на ден да правя не за месец

И кога ще ги правиш тези 200лв на ден ? След 10-15 години ли ?

• Автор

Могат да се печелят пари и от тук - България. Трябва обаче да се партнирате с някой "network". Подписва се договор за даден период от време и взимат я 40, я 30 процента от печалбата, зависи. Можете да станете и директен partner, ако ще и в г*за на географията да сте, стига да носите достатъчно доходи на тубата.

би ли дал някой network

И кога ще ги правиш тези 200лв на ден ? След 10-15 години ли ?

10-15 са много около 2-3 дано отворят официално за бг тубата

Те и да го отворят за България някой все пак трябва да те гледа за да изкарваш пари от това. Ти какви точно видеа правиш или мислиш да правиш? Видеа с текстове на песни? 

Network-ците зависят от жанра на видеата. Кажи какви видеа ще качваш и ще ти кажа.

• Автор

Network-ците зависят от жанра на видеата. Кажи какви видеа ще качваш и ще ти кажа.

android телефони

android телефони

Теб като те гледам колко разбираш от компютри, сигурно толкова разбираш и от android.

По-добре ни кажи какво знаеш, за да не се изложиш.

• Автор

Теб като те гледам колко разбираш от компютри, сигурно толкова разбираш и от android.

По-добре ни кажи какво знаеш, за да не се изложиш.

не се обяснявай повече от теб разбирам 

не се обяснявай повече от теб разбирам 

Като видях една тема от тебе с заглавие "Има ли телефони с еднакви IMEI" разбрах колко знаеш.

Ако разбираше повече от мене поне щеше да знаеш основните пунктуационни знаци и че винаги в началото на изречение се слага главна буква, айде връщай се в 4-ти клас.

• Автор

Като видях една тема от тебе с заглавие "Има ли телефони с еднакви IMEI" разбрах колко знаеш.

Ако разбираше повече от мене поне щеше да знаеш основните пунктуационни знаци и че винаги в началото на изречение се слага главна буква, айде връщай се в 4-ти клас.

Че какво и е на темата на тебе като не ти идват такива неща на ум моля ти се не коментирай.

Да няма да се занимавам да спазвам пунктуации, все тук не пишем книги или документи така, че няма никакво значение важното е да е разбираемо.

За андроид неможеш да се сравняваш с мене казвам ти го.

Да няма да се занимавам да спазвам пунктуации, все тук не пишем книги или документи така, че няма никакво значение важното е да е разбираемо.

Това е доста погрешно мислене според мен. Като пишеш с грешки свикваш да пишеш така и като стане време да пишеш документ вероятно и там ще сбъркаш. Книгите на доцентите ми са пълни с пунктуационни и граматически грешки. След малко упражнение няма да е занимаване, а навик (не, че аз пиша много грамотно).

А за идеята аз си мисля, че е по-добре да се фокусираш върху клиповете и гледанията им. Ако те гледат все ще се намери начин да изкарваш и пари от това - може и от спонсори (например от някоя компания за телефони с андроид :D ) ако от youtube не ти плащат. Не знам обаче какви толкова интересни клипове ще направиш за android телефони и на какъв език - ревюта на модели телефони, apps и т.н.? Не мисля, че това ще се гледа.

PewDiePie, милионер е всъщност, по полицата на Ютюб нямат право да казват, колко пчелеят, но виж спекулациите в интернет.. 4 000 000$ на година :)

Обидното за цивилизацията ни е, че тоя показва колко е популярен идиотизмът.

• Автор

Това е доста погрешно мислене според мен. Като пишеш с грешки свикваш да пишеш така и като стане време да пишеш документ вероятно и там ще сбъркаш. Книгите на доцентите ми са пълни с пунктуационни и граматически грешки. След малко упражнение няма да е занимаване, а навик (не, че аз пиша много грамотно).

А за идеята аз си мисля, че е по-добре да се фокусираш върху клиповете и гледанията им. Ако те гледат все ще се намери начин да изкарваш и пари от това - може и от спонсори (например от някоя компания за телефони с андроид :D ) ако от youtube не ти плащат. Не знам обаче какви толкова интересни клипове ще направиш за android телефони и на какъв език - ревюта на модели телефони, apps и т.н.? Не мисля, че това ще се гледа.

Ами по този начин по-който мислиш ти означава, че тези които пишат на латиница в skype или другаде са свикнали и ще грешат като пишат.

Напротив гледат се ревюта на телефони, unbxing и т.н. говоря за английски за БГ няма смисъл.

Обидното за цивилизацията ни е, че тоя показва колко е популярен идиотизмът.

много си прав те такива имат пари с глупост се печели доста пари.

Ами не знам защо всички сте толкова скептично настроени, от Youtube пари могат да се вадят. Например този канал е на българин който снима gameplay на английски и си изкарва малко парички.

https://www.youtube.com/user/Bodil40

Аз също имам канал и съм сменил държавата от която съм и също изкарвам пари макар че до момента имам към 2 евро (мога да го изтегля ако станат 80 или 100 мисля)

• Автор

Ами не знам защо всички сте толкова скептично настроени, от Youtube пари могат да се вадят. Например този канал е на българин който снима gameplay на английски и си изкарва малко парички.

https://www.youtube.com/user/Bodil40

Аз също имам канал и съм сменил държавата от която съм и също изкарвам пари макар че до момента имам към 2 евро (мога да го изтегля ако станат 80 или 100 мисля)

позволено ли е това, което той прави с тази игра ?

свързал ли си към адсенс канала ?

Дали е позволено да снима клипове на играта ? Да !

Да свързал съм, но това е моя канал.

позволено ли е това, което той прави с тази игра ?

свързал ли си към адсенс канала ?

Позволено е да снима играта, но не и да качва чужди клипове.

Че какво и е на темата на тебе като не ти идват такива неща на ум моля ти се не коментирай.

За андроид неможеш да се сравняваш с мене казвам ти го.

Хехехе, смешен си брато вари да спиш.

Може да се направят телефони с еднакви IMEI, а може IMEI и да се нулира. Някои телефони в миналото имаха сервизни кодове, с които може направо да се нулира и IMEI. Друг е въпросът до колко е легално.
  • Автор

Хехехе, смешен си брато вари да спиш.

нещо ли искаш да ми кажеш ? ти може да си смешника Koka xaxaxa

Може да се направят телефони с еднакви IMEI, а може IMEI и да се нулира. Някои телефони в миналото имаха сервизни кодове, с които може направо да се нулира и IMEI. Друг е въпросът до колко е легално.

Един човек, който е в час!

нещо ли искаш да ми кажеш ? ти може да си смешника Koka xaxaxa

Един човек, който е в час!

Хайде Кольо(коката), започвай да спориш с него.

Кольо(мисля че така ти беше името :ph34r: ) направо ме сравни със земята като се почна едно дъъъълго префлашване на Lg Optimus L5 (най вече защото не се занимавам с андроид, а windows phone!)

• Автор

Хайде Кольо(коката), започвай да спориш с него.

Кольо(мисля че така ти беше името :ph34r: ) направо ме сравни със земята като се почна едно дъъъълго префлашване на Lg Optimus L5 (най вече защото не се занимавам с андроид, а windows phone!)

минал си към големия shit!

бих ползвал само и единствено WP за разговори

минал си към големия shit!

бих ползвал само и единствено WP за разговори

И защо да е shit ?

Това е ОС, която не съжелявам че ползвам.

Никога ама никога не ми е забивала зацепвала или нещо от този род.

Дори слабият хардуер на някой телефони, върви доста мазно.

Shit бих казал за новите андроиди.

Единствения начин да станеш партньор в България е като влезеш в някоя мрежа например Fullscreen, Maker, Creative Nations и тн. Плащанията стават чрез Paypal или Payza (в много редки случаи) когато изкараш определена сума пари но ти одържат 10 до 50% от тях в зависимост какъв договор подпишеш. За това когато кандидатствате за подобна мрежа и ви приемат прочетете си договора внимателно преди да го подпишете за да не се набутате.

Редактирано от bezgreshnia (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.