Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отностно Външна видео карта.

Featured Replies

Имам проблем но незнам дали е видео картата вчера вечерта когато си пуснах някаква игрица изведнъж ми угасна монитора всмисъл мина на stand by рестартирах компа и пак той стой в stand by режим и така 5 6 пъти обаче когато преместя VGA кабела на вградената и монитора пали външната видео карта е на 6 месеца и има още 30 месеца гаранция не съм я натоварвал с тежки игри или приложения който могат да я засегнат ако някой има решение на проблема да сподели иначе я пращам на ремонт :)

• Автор

Дайте повече информация за хардуера - кутия, захранване, дъно, рам памет, видеокарта, процесор...

Дънно - http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/ALiveNF6G-VSTA/

Рам - 1x2GB Kingston DDR2 и 2x512GB ? :)

Процесор - AMD Athlon X2 5400+

Захранване - 550W

Видео карта - GeForce Gigabyte GT630 2048MB 128bit

Дънно - http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/ALiveNF6G-VSTA/

Рам - 1x2GB Kingston DDR2 и 2x512GB ? :)

Процесор - AMD Athlon X2 5400+

Захранване - 550W

Видео карта - GeForce Gigabyte GT630 2048MB 128bit

2х512GB? Ами проблемът е решен - аз не знам има ли система която да поддържа общо 1TB RAM... A сега сериозно, щом с вградената карта става, а с външната не, и външната е в гаранция - защо не отидеш да си ти я видят в сервиза на магазина откъдето си я купил? Определено би било по-добро решение от гадаенето по форумите. ;)

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

• Автор

2х512GB? Ами проблемът е решен - аз не знам има ли система която да поддържа общо 1TB RAM... A сега сериозно, щом с вградената карта става, а с външната не, и външната е в гаранция - защо не отидеш да си ти я видят в сервиза на магазина откъдето си я купил? Определено би било по-добро решение от гадаенето по форумите. ;)

Принципно си прав но исках да разбера защо така се получава мисля да пробвам видеото на друга машина но и за сервиза не е изклучено а възможно ли е да е от слота на дънното ?? И за рамта не съм видял :) 1TB ще да е добре хихихи

Принципно си прав но исках да разбера защо така се получава мисля да пробвам видеото на друга машина но и за сервиза не е изклучено а възможно ли е да е от слота на дънното ?? И за рамта не съм видял :) 1TB ще да е добре хихихи

Защо не пробваш да пуснеш компютъра със отворен капак да видиш има ли нещо около видеокартата, макар че е малко вероятно. Освен това кабела на монитора правилно ли го включваш, да не е нещо разбутан?

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

• Автор

Защо не пробваш да пуснеш компютъра със отворен капак да видиш има ли нещо около видеокартата, макар че е малко вероятно. Освен това кабела на монитора правилно ли го включваш, да не е нещо разбутан?

Не всичко си е наред проблема дойде докато играх изведнъж монитора мина в stand by режим и от там не ще да плаи нямам избутан кабел всичко си е наред щом работи с вградената карта а и на видеото вентилатора се върти обаче нз :)

Видеото ми е от ЕМАГ и сега им пуснах формуляр да идва куриер да я зима за сервиз че ми писна деа на 6 месеца карта е какво и стана :)

Лично да ти кажа, може да си я прегрял и да си я направил на ... като чух за игра а охлаждането не се знае.

И кажи каква е кутията и охлаждането, чистен ли е наскоро, къде го държиш.

• Автор

Лично да ти кажа, може да си я прегрял и да си я направил на ... като чух за игра а охлаждането не се знае.

И кажи каква е кутията и охлаждането, чистен ли е наскоро, къде го държиш.

Прегрял от игра от стора на Win8 400МБ неее чистя го всяка неделя :) когато я сложа на слота и пусна компа бая силно върти вентилатора до сега не е въртял така ?

Прегрял от игра от стора на Win8 400МБ неее чистя го всяка неделя :) когато я сложа на слота и пусна компа бая силно върти вентилатора до сега не е въртял така ?

Тъп ли съм, или не разбрах смисъла на това ?

• Автор

Тъп ли съм, или не разбрах смисъла на това ?

Не си тъп исках да кажа че игра от стора на WIndosws 8 която е с големина 400МБ няма кака да прегрееее ВИДЕО КАРТАТА сега разбра ли ??

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.