Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

моля ви някои да ми помогне когато искам да инсталирам NFS Most Wanted ми излиза това съобщение Ако някои може да помогне щте сам му много благодарен

Изтегли си DirectX - последна версия

http://www.kaldata.com/comments.php?id=388...ghlight=directX - виж коментара на Cobra`

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

• Отговори 577
  • Прегледи 172,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изтегли си DirectX - последна версия

Ем тегля я след това я инсталирам (DirectX) и като пусна да инсталирам (NFS-то) пак ми показва сащтото съобшение

Ем тегля я след това я инсталирам (DirectX) и като пусна да инсталирам (NFS-то) пак ми показва сащтото съобшение

Start >>> Run >>> dxdiag ... Долу пише коя е текущата версия на direct x-а. Във вторият таб (DirectX Files) има поле с име "Notes". Там би трябвало да пише "No problems found". Ако нещо не е наред, деинсталирай DirectX-a от Control Panel >>> Add/Remove Programs и почисти с програмата DriverCleaner Pro под safe mode. Обяснения във форума как ставо това има на кило ... След това инсталирай наново последната версия от линка, който е дал Cobra` (от поста на SUN_CITY)

Но всичко това само и единствено ако си сигурен, че видео картата ти поддържа DirectX 9.0c. Иначе няма смисъл ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Инсталирането завършва ли нормално?

Start >>> Run >>> dxdiag ... Долу пише коя е текущата версия на direct x-а. Във вторият таб (DirectX Files) има поле с име "Notes". Там би трябвало да пише "No problems found". Ако нещо не е наред, деинсталирай DirectX-a от Control Panel >>> Add/Remove Programs и почисти с програмата DriverCleaner Pro под safe mode. Обяснения във форума как ставо това има на кило ... След това инсталирай наново последната версия от линка, който е дал Cobra` (от поста на SUN_CITY)

Но всичко това само и единствено ако си сигурен, че видео картата ти поддържа DirectX 9.0c. Иначе няма смисъл ...

Пише DirectX Version:9.0c(4.09.0000.0904)

Инсталирането завършва ли нормално?

Да инсталирането мина добре и след като се пробвах пак да я инсталирам(играта)и ми излезна пак това саобщение

моля ви помогнете

E кво да ти помогнем? Казахме ти какво се прави, ако не става ... проблема е или в машината или в задклавиатурното устройсто (демек - ти). Пробвай да си преинсталираш операционната система.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте! Реших пак да поиграя въпросното NFS, но този път реших да го играя с джойстик. Проблемът е, че не знам от къде да го активирам в самата игра... Някой може ли да даде малко акъл... Публикувано изображение

Ми влизаш в опциите и си настройваш контролите? А и какво значи да го активираш? Аз само включвам волана към USB–то и си бачка... Айде една питанка и от мен. След като минах на виста си инсталирах наново игрите. Всичко ок. Сложих си Most Wanted-а, сложих си и пач 1.3, сложих си и сейфовете, нагласих си настройките, поиграх малко и и злязох. Влизам сега и гледам настройките ми разбутани. Резолюцията е 640х480, текстури и детайли все на минимум. Вдигнах си ги поиграх малко и излязох. Като вляза отново пак са разбутани. Нагласих си ги, пробвах да си запиша настройките в профила от Alias Manager->Save Alias. Изписа ми, че се е записало, но като вляза наново, пак са разбутани... Някакви идеи? :rolleyes:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте хора обаче имам един проблем с NFSMW !!

Не е в инсталацията или нещо такова, работата е там, че винаги при всяко състезание дори и да съм на Free Roam

, когато дам гас не върви точно напред ами и леко завива на дясно, но без да натискам копчето за дясно завиване :) плс Публикувано изображение

Ако може някои да ми помогне мооля да пише ;)

Редактирано от psnikolov (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Добър вечер, Ако може някой да ми услужи с линк с NFS Most Wanted само за архивиране, че ме мързи с ДТ пък понякога ми казва, че DirectX-а не ми бил най-новия и започвам да се дразня... Ако може само един архив ще съм Ви много благодарен, и ако може да ме светнете дали в нея има жигулита и от тези по-старичките коли :bye1:.. Благодаря Ви предварително ;)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, туко-що ме помолиха да потърся Save за играта NFS Most Wanted, където всичко да е отключено и да има много пари. Ще съм много благодарен на всички отзовали се, ако си мислите, че оставям работата изцяло на вас се лъжете, ще търся докато не намеря разбира се и с вашата помощ. А и дори да не са отключени всички градове или писти (не съм я играл), да са повечето. Предварително благодаря. ;) Видях, че обърках темата и пиша тук. :)

• 1 месец по-късно...

как мога да я играя в онлине или поне с други хора и как мога да тунинговам колите

как мога да я играя в онлине или поне с други хора и как мога да тунинговам колите

Не знаеш как да си тунинговаш колата ?!?!?!?! Имаше си магазини за всичко до колкото си спомням. Магазини за коли, за бодита, спойлери, джанти, за бой, лепенки и магазини за тунинговане на двигателя. Намираш магазините влизаш, тунинговаш и летиш :]

маи точно преди 15 минути си я инсталирах и ... а как се играе мулти

маи точно преди 15 минути си я инсталирах и ...

а как се играе мулти

онлай смисъл с непознати да играеш не знам, но (мисля) че помня как се играеше ланка

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Онлайн/LAN се играе най-лесно с програмката pLan. В тази тема съм обяснявал как поне два пъти. Също и в темата за Underground 2. Иначе едно време се играеше със специално MostWanted Hamachi, ноооо беше сложна работа.

Онлайн/LAN се играе най-лесно с програмката pLan. В тази тема съм обяснявал как поне два пъти. Също и в темата за Underground 2. Иначе едно време се играеше със специално MostWanted Hamachi, ноооо беше сложна работа.

LAN май можеше да се играе без програма ако са на еднакви интернети до колкото си спомням или се лъжа :rolleyes:

LAN май можеше да се играе без програма ако са на еднакви интернети до колкото си спомням или се лъжа :rolleyes:

EA е нормален LAN ... xaxaxa. Аз на два вързани директно с кабел компютъра не мога да го направя, ти искаш по нета. Не знам, може да може, не съм пробвал май. А и с директната връзка може нещо аз да съм объркал, но определено освен ProStreet с последния пач, няма друго NFS след HP2, което да се играе по LAN безпроблемно (Shift ощи не съм пробвал).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.