Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бутон "D" + стрелки в комбинация не работи ?

Featured Replies

Колеги много странно нещо ми се случва знаете ли какво може да е?Бутона Д си работи напълно нормално но при комбинация с копчетата на стрелките не работи?При всички други бутони комбинацията работи?Изтеглих си и една програма която показва какво натискам в момента но и при нея нестава с комбинация Д + стрелки нагоре надолу и надясно.Говорим за Уин 7

Това не е вярно. Аз имам клавиатура от 7лв, с която си играя Pro Evolution Soccer преспокойно. 

И понеже беше малко разбита, ми подариха чисто нова на Logitech. Оказа се че тя има тоя проблем с Ghosting клавиши. След това я замених за по-скъпа за 60лв, като си доплатих. И тази клавиатура имаше Ghosting.

Работата е там, че производителите, за да си продават скъпите клавиатури, които произвеждат, нарочно правят по-евтините с "дефекти". 

Евтините клавиатури, които съм имал винаги са работели перфектно - една без марка (7лв) и една на Canyon (10лв) работят безотказно. Logitech не могат, въпреки, че се взима клавиатура за 50-60лв. Смешна работа.

Съвет: Пробвайте да размените в контролите на играта стрелките с някакви копчета от Number pad-a. Понякога поради горните причини (да се продават скъпите клавиатури) ghosting-а се появява точно на комбинации със стрелките и като ползвате други 4 копчета (нъмбер пад-а) вместо стрелките всичко работи. 

Тук може да тествате за Ghosting.

ПС: За мен закупуването на специална anti-ghosting клавиатура е 200лв е пълна профанщина. Разбира се, има хора, които си изкарват парите с игри.

• Автор

Благодаря ви за отговорите и при мене при ПЕС се получи проблема но и не само навсякъде е така но съм сигурен,че не е от клавиатурата аз съм с лаптоп и преди ми е правило така и при преинстал се оправя но си мисля,че е някой проклет вирус защото и днес установих че и копчето Prt sc sysrq се натиска само и то доста какви ли не програми използвах много вируси и спуваре изтрих но проблема си стои

Това не е вярно. Аз имам клавиатура от 7лв, с която си играя Pro Evolution Soccer преспокойно. 

И понеже беше малко разбита, ми подариха чисто нова на Logitech. Оказа се че тя има тоя проблем с Ghosting клавиши. След това я замених за по-скъпа за 60лв, като си доплатих. И тази клавиатура имаше Ghosting.

Работата е там, че производителите, за да си продават скъпите клавиатури, които произвеждат, нарочно правят по-евтините с "дефекти". 

Евтините клавиатури, които съм имал винаги са работели перфектно - една без марка (7лв) и една на Canyon (10лв) работят безотказно. Logitech не могат, въпреки, че се взима клавиатура за 50-60лв. Смешна работа.

Съвет: Пробвайте да размените в контролите на играта стрелките с някакви копчета от Number pad-a. Понякога поради горните причини (да се продават скъпите клавиатури) ghosting-а се появява точно на комбинации със стрелките и като ползвате други 4 копчета (нъмбер пад-а) вместо стрелките всичко работи. 

Тук може да тествате за Ghosting.

ПС: За мен закупуването на специална anti-ghosting клавиатура е 200лв е пълна профанщина. Разбира се, има хора, които си изкарват парите с игри.

И сега при този тест който ми дадохте само с Д и надясно не се получава и когато натисна това копче Принт скрийн се оправя и Д+стрелки си работи перф? И след кратък период от време пак така става или е гаден вирус или това копче прави проблема?

След като клавиатурата е на лаптоп е възможно и да се е повредила нещо. Въпросната клавиатура от 7лв, която цитирах по-горе я бях взел, точно с тази цел - да не играя на клавиатурата на лаптопа. Има възможност проблема да е софтуерен разбира се.

...

Незнам за коя клавиатура става въпрос, но ако имаш в предвид G103 мисля че бъркаш. Проблема на нея не е

ghost-инга, а че макар да я водят геймърска не я предлагат с удобни за игра клавиши: дълъг ляв шифт и голям

и висок ентер - има два варианта на клавиатурата които обаче предлагат само едно от двете.

голям ляв шифт но малък ентер  и малък ляв шифт и голям ентер

Редактирано от ined (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.