Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Е тазиию информация сигурна ли е? Каде видя? Нали на последното филмче пише 01.11.2006

• Отговори 945
  • Прегледи 239,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

По въпроса за саунд трака на Карбон.

Срещнах тази песен Tigarah-Girl Fight докато си играех на Fifa 07. Публикувано изображениеПубликувано изображение:whist::eek:

И аз това забелязах :) песента е хубава,но и на двете итри да се повтарят песни не ми се нрави все пак поне да са различни.

Какви са тея дати я вижте на какво се натъкнах тук

http://www.amazon.co.uk/Need-Speed-Carbon-...mp;s=videogames

Е пише това

This item will be released on 3 November, 2006. Pre-order now! Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.

което казва че датата е друга е не тази за която говорите

Който все още не е разбрал, ТОВА са официалните дати за излизане на играта. :whist: Така че ще чакаме...остава още само един месец Публикувано изображение

Дааааа стига сте спамили,демото излиза до няколко дни ако не и утре. П.С.щом сега е такъв спама модераторите да се готвят да режат постове като излезе играта ;) .

Да и аз така викам дано скоро да излезе направо дано утре Щ ото ако излезе утре веч ерта няма да се спи.. ;)

При поредно нарушение ще се наказваме.

by backata

Редактирано от backata (преглед на промените)

Точно след един месец би трябжало да я пуснат в САЩ.

Егати спама

стига сте задавали тъпи въпроси от сорта на "Дали е сигуно че излиза на 3 ноември?"

ако искате някаква информация първо проверете тук и ако не откриете своя отговор чак тогава пишете

тук има картинка с обяснение

Не е ли достатъчно,че ви отговориха на въпросите Кога ще излезе играта?Как преставлялва?Дали са ви screenshoots и клипове и най-подробно са ви дали статйи и са ви обяснили.Не ме карайте да спамя и аз.Какво ви интересува дали е излязла в САЩ или тен подобни.Скоро ще излезе в България,също така хората са ви направили демо за да се добие впечатление долу-горе от играта макари и да е орязаната версия.!!! Публикувано изображение

Даже демото да излизне утре,мислите ли че ще излизни по българските торенти?И докато не е излязла играта,нищо не може да се пише по темата.Какво толкова сте се развълнували котж че ли майките ви ще раждат.Имайте поне някакво търпение.

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

хора, извинявам се ако съм обидил някой с предните си постове ама нещо тия дни не бях в настроение Публикувано изображение

и още нещо аз ли съм се побъркал тотално или наистина в Ladytron - Fighting In Built Up Areas чувам български текст

Интересува ме эащото имам братофчед там и до 2 месеца ще си идва и може да ми вэеме едно копие.

излиза за Европа на 03-11-2006 за САЩ на 31-10-2006 и за (незнам кое е това)AU на 09-11-2006

датите са взети от www.nfsplanet.com

но все пак проверете в nfsplanet.com преди да питате нещо

Редактирано от ZXZ (преглед на промените)

Тук долавям спамче.@GFreeman чисти :wors:

Нямаш проблеми... ;)

Още малко остава... :wors:

Интересно, че последните шотове са доста по-красиви от предните - играта няма да е толкова мрачна - даже напротив, шареничка. А моделите на колите са просто идеално изчистени!!

Това ми дава надежди, че ще надмине и У2 по красота... :hush:

• 3 седмици по-късно...

Края на месеца дойде,и сьответно отварям темата.

Внимавайте с постовете - Няма да е приятно да е затворена пак.

Според официалната страница на EA Games играта ще излиезне на 1-ви Ноември (пълна версия). Информазия за демо версия (PC) няма. За да задовили глада на всички манияци EA Games са обновили официалната страница на играта и са добавили малък Flash teaser, където можете да моделирате 3 от автомобилите, които ще бъдат в играта, както и да разгледате всички местности и техните карти. Има още много екстри, които би трябвало да задоволят глада на повечето почитатели до излизането на играта.

Enjoy

Благодаря на backata,че е отворил темата :wors:!Та преди малко се натакнах на един торент http://######/tor/3543906/Need.F...arbon-Razor1911

Незнам дали е факе или не,но просто това ми вдахва повече доверие от другите торенти :wors: сега го тегля 3%,ако ми доживеят нервите да я изчакам цялата да се свали добре,и ако не е факе и по някакав касмет това е играта ще ви съобщта(извинете,че пиша доста нечитливо не преди малко станах и още ми се спи Публикувано изображение)

Докато беше затворена темата се случиха много неща.Много нови новини клипове и снимки излязoха на nfsplanet.com ,но според мен едно от най-важните неща е ,че минимума рам е 256 а не 512 Публикувано изображение .Също не се знае дали ако имаш GeForce MX няма да ти тръгне (ако сте забелязали ив системните изисквания на FIFA 2006 пише ,че MX series not supported,Това донякъде е вярно ,защото аз има MX и терена ми е тъмен ,но все пак я играя без друг проблеми, и това ми дава надежди ;) ).

Друго интересно нещо са снимите на всички коли в играта.Ето линк:

http://www.nfsplanet.com/nfsc_screens.php?lang=eng&id=8 Публикувано изображение

Новина:Need For Speed: Carbon

Ето я поредната игра от серията Need For Speed.

Благодарение на този официален прес рилийз научихме за съществуването на Need for Speed: Carbon - следващата част на култовата състезателна поредица на Еlectronic Arts. Тя ще излезе през месец ноември за забележете - PC, Xbox 360, PS3, Wii, PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, GBS, PSP и мобилни телефони! Уличните надпревари не са били никога толкова опасни и вълнуващи! Посетете официалния сайт на Need for Speed: Carbon, за да видите нейния трейлър.

Мястото, където ще се провеждат състезанията е каньона Карбон, по името на който е кръстена играта.

Източник:download.bg

NFScars

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Аз мога да кажа че току що четох една пропаганда която ми беше пусната в пощенската кутия.Та пропагандата беше от един магази PCcity та там пишеше че играта NeedForSpeed Carbon ще бъде на пазара от 8 Ноември за ПС2 ПСП ПС ........ Та това се отнася за Испания.Следователно ще се появи още в началото на месеца в Световните тракери. Публикувано изображение

Аз мога да кажа че току що четох една пропаганда която ми беше пусната в пощенската кутия.Та пропагандата беше от един магази PCcity та там пишеше че играта NeedForSpeed Carbon ще бъде на пазара от 8 Ноември за ПС2 ПСП ПС ........ Та това се отнася за Испания.Следователно ще се появи още в началото на месеца в Световните тракери. Публикувано изображение

Не се знае нищо от тази информация-От какъв източник е и.т.н.Играта сигурно в българските тракери ще излезе в началото на Декември.

Не се знае нищо от тази информация-От какъв източник е и.т.н.Играта сигурно в българските тракери ще излезе в началото на Декември.

Неща да спамя повече обаче игрите които се качват в БГ тракерите се взимат от чуждестрани тракери.Следователно когато се появят във чуждестраните тракери ще се появят и в БГ тракерите.Друго аз съм обеден че до 10 най-късно ще излезе....Обаче с не се знае с предишният НФС нямаше крак за него да видим с този как ще стоят нещата..

Е поне компютрите ви имат подходяши характеристики, а аз с мойта щайга няма да мога да направя нищо-даже и Most wanted не тръгва хахахаха :sobbing::computer8::P

Преди малко разгледах screenshot-ове на колите в нфспланет и останах с много лошо впечатление. Отвратително грозен оптичен тунинг!!! Някакви огромни брони развалят визията на иначе хубавата кола... Но нека излезе пък ще видим как ще е.

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Между другото пак гледах смисанието и пише че официално играта излиза на 31 Октомври(Цялата не Демо)... А и цената поне за PS2 незнам за PC ще варира между 56 и 57 евро... Публикувано изображение

Редактирано от neck (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.