Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Нз кво става с този релийз ама вече много хора се оплакват за грешката "Send/Don't send" включително и аз Публикувано изображениеПубликувано изображение:) Ако някой знае нещо по въпроса да каже тук или да ми прати лс!!!! :ph34r:

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нз кво става с този релийз ама вече много хора се оплакват за грешката "Send/Don't send" включително и аз Публикувано изображениеПубликувано изображение:) Ако някой знае нещо по въпроса да каже тук или да ми прати лс!!!! :ph34r:

клик с десен бутон на иконата на десктоп-а My Computer -> Properties

клик на таб-а Advanced и после на бутон Error Reporting

и клик на радио-бутона Disable error reporting

и махате отметката от But notfy me when... и ОК

Абе много куки бре баси..Още не съм минал финала и ади са ми се лепнали 10 че и прегради ми правят копелетата... Публикувано изображение Аз отначало с гадната Mazda в тоз канюн съм шефа да го мина. Мноо трудно немоа го изпреваря Публикувано изображение иначе много ме кефи играта е малко е **ан релаиза обаче няма значение...Якото е че ти дава повече кинти на състезание от колкото MW...

клик с десен бутон на иконата на десктоп-а My Computer -> Properties

клик на таб-а Advanced и после на бутон Error Reporting

и клик на радио-бутона Disable error reporting

и махате отметката от But notfy me when... и ОК

Че те цунем бацката !!! Публикувано изображение

Имам 1.7 Гхз селерон, 512 Рам и фх 5200 видео и малко ми цепи и въпроса ми е ако си сложа още 512 рам дали ще се оправи цепа!!! Благодаря ви предварително :whist:

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

Някой да има богат профил с повечко коли защото имам само тия скапаните?

Абе много куки бре баси..Още не съм минал финала и ади са ми се лепнали 10 че и прегради ми правят копелетата... Публикувано изображение Аз отначало с гадната Mazda в тоз канюн съм шефа да го мина. Мноо трудно немоа го изпреваря Публикувано изображение иначе много ме кефи играта е малко е **ан релаиза обаче няма значение...Якото е че ти дава повече кинти на състезание от колкото MW...

На World map като отидеш и там има асъстезания кликваш на състезанието и му даваш да те пусне на него вместо да се закaрваш до там освен ако не ти се гони с куки де Публикувано изображение

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

Някой може ли да ми каже този файл d3dx9_30.dll в коя папка на играта трябва да е или къде изобщо трябва да бъде? Просто проверете това файлче къде му е мястото че нещо проблем ми прави на мен? Благодаря предварително! :whist:

На World map като отидеш и там има асъстезания кликваш на състезанието и му даваш да те пусне на него вместо да се закaрваш до там освен ако не ти се гони с куки де Публикувано изображение

ММ да де ама гадовете се не издебват от някаде по време на састезанието и иайде замина половин час преследване Публикувано изображение

ММ да де ама гадовете се не издебват от някаде по време на састезанието и иайде замина половин час преследване Публикувано изображение

Ами попринцип като си на инерция си на доста голяма скорост и куките не могат веднага да се наместят пред теб,затова мини пред тях,завърши състезанието и после иди то ония точки дето събаряш разни неща по тях,опитай,никак не е трудно,за ралика от Most Wanted.

Някой да има богат профил с повечко коли защото имам само тия скапаните?

Ами аз съм на 60% и съм все още с mazda mx7 май бешеи мога да кажа че се справя отлично за парите си(не че нямам пари но има доста добри характеристики :whist: )

Някой може ли да ми каже този файл d3dx9_30.dll в коя папка на играта трябва да е или къде изобщо трябва да бъде? Просто проверете това файлче къде му е мястото че нещо проблем ми прави на мен?

Благодаря предварително! :whist:

Въпросният файл, го копваш в C:\WINDOWS\System32

И мен ме дразнят тия куки!!! Защо са ги сложили изобщо?? Супер тъпо, точно когато не ти трябват идват и айде 7-8 минути им бягаш. Също ме дразни че не можеш да си избираш фарове и неонки. Неона много отваря, а фаровете завършват картинката. дано в следващата част най-после се сетят. Иначе като цяло играта е много добре замислена.

....дано в следващата част най-после се сетят

Те се бяха сетили в NFS-UDG 2,ама защо ги махнаха немога да се отворя.UDG 2 беше най-яка за тунинг,така когато не ти се състезава можеше да си експериментирам да си украсявам/обезобразявам коли,а сега няма.В NFS-UDG 1 можеше да се комбинират vinyls,и ставаха някой доста сполучливи неща,на мен това и харесваше ,но и него го няма.

Че те цунем бацката !!! Публикувано изображение

Имам 1.7 Гхз селерон, 512 Рам и фх 5200 видео и малко ми цепи и въпроса ми е ако си сложа още 512 рам дали ще се оправи цепа!!! Благодаря ви предварително :whist:

За тия пари ще си вземеш видео карта по добра Публикувано изображение

Все още чакаме да кажете какво да отментенм в тази така интересна програма която залъгва пц-то Публикувано изображение грая на минимална графика и е пълна скръб моля ви се ако някой е уцелил точния начин нека покаже скрееншот да видим какво е цъкнал на програмата щото там са 1 милион работи ще бъда много благодарен :rolleyes:

Значи все пак си направил нещо вижда ли се колата поне.Кажи как го направи :P

Ами аз без прогмарамата го играя ама на филмчетата 256 рам си казвам думата по 15 минути чакам да мине някое филмче което не може да се скипне :) ето сега чках 15 минути и ми даде некаква шибана грешка :rolleyes::shy11::)

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

на 60 % бях в career mode, преинсталирах win-a и си запазих сейфа. Сега сложих играта наново, записах си сейфа но не иска да ми го отвори.. ???? помислих си че може да е нещо от моя сейф, изтеглих един от торентите на датата (на 50 % completed) и пак го сложих в папката но пак не иска да се пусне.. ?

какво да правя ?

HELP ! Не ми се почва отначало всичко.. Публикувано изображение

Ето какво ми излиза..? Немога да разбера кво да правя? Някви идей? Благорадя!

Публикувано изображение

Тва съм го пробвал с рестарта - нестава! :wors:

Други мнения? И аз чакам някакви разясниния по тази програма която залъгва PC-то, каже кой отметки трябва да се отбележат? :clap:

На мене пък всеки път като излизам от играта ми забова незнам защо и трябва да рестартирвам Публикувано изображение

На мене пък всеки път като излизам от играта ми забова незнам защо и трябва да рестартирвам Публикувано изображение

И аз имам същия проблем някой да знае решението. Публикувано изображение

Ave na taz igra triabvat li i niakvi programki kato na MW tam deto se skriva cd-to krakove niakvi i tem podobni prostotiiki ili samo cd key i tolkoz

Най-накрая я свалих. Не знам, защо всички казвате, че играта била тежка. На мен с 2Ghz процесор , 512 RAM и Radeon 9600 ми върви на 1024х768 и Medium. ;) Прилагам и шотче:

Публикувано изображение

В предишните версии можеше да се наглася всичко по отделно (World Details, Road Details и т.н.), но в Carbon не видях такава възможност. Публикувано изображение

На мене пък всеки път като излизам от играта ми забова незнам защо и трябва да рестартирвам

И на мен ми се случи. Ще потърся друг крак и се надявам да се оправи. :) Засега може да излизаме от играта с Ctrl+Alt+Del...

Edit: Чак сега видях тва за детайлите. То трябвало да се натисне 2, ама аз като не гледам...

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.