Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Локален диск (C:) на windows 7.Намаляване на дисковото пространство

Featured Replies

Снощи свободното място в (C:) беше 52гб тази сутрин беше 25гб сега е 15гб.Нищо не съм инсталирал нито съм теглил нещо.Почистих диска със системните настройки на windows 7 направих дефрагментиране и пак нищо не стана.Почистих и със PerfectSpeed PC Optimizer, Malwarebytes Anti-Malware, CCleaner нямаше ефект. почистих и ненужното в appdata.Върнах и системата с седмица назад но без ефект. От какво може да е това намаляване на дисковото пространство?

• Автор

пуснах тема и там в този отдел но ако някой знае нещо нека да пише тука

Avast трупа дневници.

https://www.avast.com/uninstall-utility

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

И с това не стана.изтрих avast и сложих AVG

Спрял ли си архивирането на Windows?

• Автор

това ли е

някой не иска ли с TeamViewer да хвърли едно око

post-351607-0-53419400-1421071909_thumb.

Изтрий точките за възстановяване на системата.

Можеш да си оставиш последната въпреки, че тая глупост не е за препоръчване да се ползва, но това е друга тема.

• Автор

:yanim:  :yanim: стана благодаря ти.Бях останал с 8гб а сега отново ме върна на 54гб свободна памет.Можеш ли да ми кажеш защо се получи така и дали ще се получи това отново?

:yanim:  :yanim: стана благодаря ти.Бях останал с 8гб а сега отново ме върна на 54гб свободна памет.Можеш ли да ми кажеш защо се получи така и дали ще се получи това отново?

Ами ако примерно Windows-a се е ъпдейтвал се създават автоматично точки за възстановяване, които заемат мястото. Същото нещо се случва и когато се инсталират някои програми и т.н. Ако тази функция е включена, да пак ще се запълни, но от там където премахна точките можеш да дръпнеш плъзгача на ляво, за да ограничиш обема, който заемат от диска. Аз лично съм спрял тази функционалност, защото тя не работи както се очаква и понякога създава повече проблеми отколкото решения. Ако толкова държиш да имаш под ръка способ за възстановяване на системата, бих те посъветвал да ползваш доказания външен софтуер за създаване на имидж на ОС-ма и ако/когато е нужно да възстановяваш от него.

• Автор

Много съм ти благодарен,че ми реши проблема и за съвета,който ми даде.Ще направя и аз така,защото наистина проблемите на тази функционалност са в повече....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.