Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Имам задание, в което трябва потребителя да въвежда информация във файл символ по символ (очевидно с getch()) и след това да се осигури възможност за извеждане на екрана "екран по екран". Как да разбирам "екран по екран" ? Мислех директно да прочета и целия файл ред по ред с fgets и да принтирам с fprintf.

Редактирано от mfg_lv (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имам задание, в което трябва потребителя да въвежда информация във файл символ по символ (очевидно с getch()) и след това да се осигури възможност за извеждане на екрана "екран по екран". Как да разбирам "екран по екран" ? Мислех директно да прочета и целия файл ред по ред с fgets и да принтирам с fprintf.

Аз го разбирам, да запълни видимата част от конзолата и да иска натискане на клавиш за извеждане на следващата част. Като филтрите more(win)/less(lin).
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Единият вариант е преподавателят ти да е допуснал грешка по невнимание и да е искал да каже извеждане "символ по символ".

Другото, което ми идва на ум, е симулация на страници, но нямам идея как точно ще се имплементира в конзолата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Единият вариант е преподавателят ти да е допуснал грешка по невнимание и да е искал да каже извеждане "символ по символ".

Другото, което ми идва на ум, е симулация на страници, но нямам идея как точно ще се имплементира в конзолата.

Елементарно е, взимаш броя на редовете на конзолата. Броиш редовете, които печаташ като в момента в който отпечаташ редове колкото е броя им в конзолата чакаш да се въведе символ от клавиатурата

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Елементарно е, взимаш броя на редовете на конзолата. Броиш редовете, които печаташ като в момента в който отпечаташ редове колкото е броя им в конзолата чакаш да се въведе символ от клавиатурата

Наистина звучи елементарно, ще взема да го пробвам :)


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Наистина звучи елементарно, ще взема да го пробвам :)

Е, има особености. АКо реда е по-дълъг от броя на колоните в терминала трябва да вземеш мерки :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Елементарно е, взимаш броя на редовете на конзолата. Броиш редовете, които печаташ като в момента в който отпечаташ редове колкото е броя им в конзолата чакаш да се въведе символ от клавиатурата

Как да взема броя на редовете на конзолата (колко може да покаже максимум) ? Или да си го измеря самостоятелно и да приема че всяка конзола е така ?

Нещо такова за 10 реда ?


while (fgets(str, sizeof str, file) != NULL){
printf("%s", str);
i++;
if(i%10==0)
getch();
}
Редактирано от mfg_lv (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как да взема броя на редовете на конзолата (колко може да покаже максимум) ? Или да си го измеря самостоятелно и да приема че всяка конзола е така ?

Зависи от операционната система, на WIndows стандартния cmd отваря 80х25

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Друг въпрос, имам "Среден брой на цифри за всеки ред спрямо общият брой символи в реда."

Това как да го разбирам, броя символите в реда (да кажем 50) и разделям на броя на числата (да кажем 5) и получавам средно 10 числа, или обратното, деля 5 числа на 50 символа и получавам 0.1 което е 10%. ?

Редактирано от mfg_lv (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Друг въпрос, имам "Среден брой на цифри за всеки ред спрямо общият брой символи в реда."

Това как да го разбирам, броя символите в реда (да кажем 50) и разделям на броя на числата (да кажем 5) и получавам средно 10 числа, или обратното, деля 5 числа на 50 символа и получавам 0.1 което е 10%. ?

Според мен е второто

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
#include <windows.h>
#include <stdio.h>

CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFOEX csbie;
HANDLE houtput;

int main()
    {
    houtput = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE);
    system("cls");
    csbie.cbSize = sizeof(CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFOEX);
    GetConsoleScreenBufferInfoEx(houtput,&csbie);
    printf("\n\nCurrent window width = %d\n\nCurrent window height = %d\n\n",csbie.srWindow.Right + 1,csbie.srWindow.Bottom+1);
    printf("\n\nMax window width = %d\n\nMax window height = %d\n\n",csbie.dwMaximumWindowSize.X,csbie.dwMaximumWindowSize.Y);
    printf("\n\nScreen buffer width = %d\n\nScreen buffer height = %d\n\n",csbie.dwSize.X,csbie.dwSize.Y);
    return 0;
    }

За Уиндоус, намира размерите на текущия прозорец, на максимизирания прозорец и на екранния буфер на конзолата.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Scater
      Здравейте,
      от известно време компътърът ми прави проблеми, когато се опитам да го включа.. Преди време, при преинсталация на Уиндоус, си сложих програмка от диска на дъното EasySaver и няколко седмици след нея започнаха проблемите - включвам, стига до Welcome screen-a и ми дава "Entering sleep mode", а понякога дори и "No video input" ... Предположих, че прави някакъв проблем и спрях да я ползвам. От скоро, обаче, винаги когато си включвам компютъра и се чува едно бръмчене.. Отварях, чистих, смазвах.. няма ефект... Не мога да разбера от къде е - хубавото е, че след тупаник се оправя.. но с тупаници не става... Този проблем го преживях. Миналата седмица си пускам компютъра, пускам монитора, стига до зареждането на Windows и изгасва монитора с "Entering sleep mode" ?! Рестартирам и се оправя.. Този път не е от EasySaver и не съм сигурен от какво точно е.. Понякога не става и с 1 рестартиране, а са нужни 2-3..

      Windows XP

      Intel® Celeron® Processor E3200
      (1M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB)

      Гледал съм температурите и не са високи - 34 на ядрата, 16-17 на процесора.

      Притеснява ме хард дискът. Старичък е, не е сменян.. Дали не се опитва да умира вече ? [Maxtor 6Y080M0]
    • от mcbobby
      Здравейте,
      Човъркам по едно италианско скриптче за публикуване на новини със снимка. Въпроса е там, че го пригодих да ми показва само една снимка от въведено url, т.е. тя не се качва на сайта (сървара). Сега искам посетителя да може да добавя не само 1-на а повече 2-3 снимки отново от външен url адрес. Съответно добавените снимки да се визуализират. Ето част от php-тата от този модул за новини.

      insert.php

      <html>
      <head>
      <title>NEWS</title>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"></head>

      <body>
      <?php

      // Inclusione del file di configurazione e del linguaggio
      include("config.php");
      include("language.dat");

      // Nome del file dove vengono memorizzati i messaggi
      $file = "guest.txt";

      // File del numero id
      $idfile="id.txt";

      // Ricezione dati
      $nome=$_POST['nome'];
      $email=$_POST['email'];
      $url=$_POST['url']['url1'];
      $messaggio=$_POST['messaggio'];

      // Conteggio del numero dei messaggi giа inseriti
      $arr_mess=file($file);
      $count=count($arr_mess);

      // Conteggio della pagina alla quale si и arrivati
      $pagine_totali= ceil($count/$risultati_per_pagina);

      // Se l'url non и stato inserito azzero il campo
      $url=trim($url);
      if ($url=="http://")
      {$url="";}

      // codicecap = codice giusto, codicecapins = codice inserito dall'utente
      $codicecap=$_POST['captcha'];
      $codicecapins=$_POST['txtcaptcha'];

      // Non importa se l'utente inserisce il codice in maiuscolo o minuscolo
      $codicecapins=strtolower($codicecapins);

      // Layout per i messaggi di errore a video
      function taberrori($errmessage)
      {
      include("config.php");
      include($language);
      $tab_err= "<table width=\"300\" align=\"center\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" bordercolor=\"#333333\" bgcolor=\"#FFFFFF\" style=\"border:1px solid;\">";
      $tab_err .= "<tr><td><center><font family='Verdana' size='2'>$errmessage<br><a href='form.php'><font color='black'>$lan[0]</font></a></font></center>";
      $tab_err .= "</td></tr></table>";
      echo $tab_err;
      }

      // Controllo del codice Captcha
      if ($codicecapins <> $codicecap)
      {
      taberrori($lan[11]);
      exit;
      }

      // Rilevazione tags html in tutti i campi del form
      $cercanome = (strstr($nome,"<") || strstr($nome,">"));
      $cercaem = (strstr($email,"<") || strstr($email,">")) ;
      $cercaurl = (strstr($url,"<") || strstr($url,">"));
      $cercames = (strstr($messaggio,"<") || strstr($messaggio,">"));

      // Controllo lunghezza parole nel messaggio
      $parole=explode(" ",$messaggio);
      $dim_parole=count($parole);
      $check=1;
      for ($i=0;$i<$dim_parole;$i++)
      {
      if ( strlen($parole[$i]) > $word_lenght )
      {$check=0;}
      }

      // Controllo tags sul nome
      if ( $cercanome ){taberrori($lan[12]);exit;}

      // Controllo tags sull'email
      if ( $cercaem ){taberrori($lan[13]);exit;}

      // Controllo tags su URL
      if ( $cercaurl ){taberrori($lan[14]);exit;}

      // Controllo tags su messaggio
      if ($cercames){taberrori($lan[15]);exit;}

      // Controllo parole troppo lunghe nel messaggio
      if ($check==0) {taberrori($lan[16]);exit;}

      // Controllo della validitа dell'email
      if (($email!="") & !(ereg("([[:alnum:]\.\-]+)(\@[[:alnum:]\.\-]+\.+)", $email))) {taberrori($lan[17]);exit;}

      // Controllo validitа dell'url
      if ( ($url!="") & !(eregi("http://",$url)) ) { taberrori($lan[18]);exit;}

      // Controllo se il campo nome и vuoto
      if ($nome == "") { taberrori($lan[19]); exit;}

      // Controllo se il campo messaggio и vuoto
      if ($messaggio == "") { taberrori($lan[20]); exit; }

      // ****** Inserimento del messaggio ******

      // Lettura del numero id
      $arrid=file($idfile);
      $numid=trim($arrid[0]);

      // Scrittura del numero id su file
      $numid++;
      $nuovoid=fopen($idfile,"w");
      fwrite($nuovoid,$numid);
      fclose($nuovoid);

      // Sostituzione dei return con punti
      $messaggio=ereg_replace("\n",".",$messaggio);

      // Si tolgono le barre oblique dakl nome e dal messaggio
      $messaggio=stripslashes($messaggio);
      $nome=stripslashes($nome);

      // Orario e data
      $data=date("d/m/Y");
      $orario=date("H.i");

      // Modalitа di inserimento dati su files
      $commento=$nome."|".$email."|".$url."|".$url1."|".$messaggio."|".$data."|".$orario."|".$numid."\n";

      // Creazione del file se non esiste
      if (!(file_exists($file)))
      {fopen($file,"w");}

      // Scrittura del nuovo messaggio su file
      $new_mess=fopen($file,"a+");
      fwrite($new_mess,$commento);
      fclose($new_mess);

      // Conteggio dei messaggi inseriti
      $arr_mess=file($file);
      $count=count($arr_mess);
      $pagine_totali= ceil($count/$risultati_per_pagina);

      // Redirect automatico
      header("Location: view.php?pagina=$pagine_totali");

      // Tabella che dice che il messaggio и stato inserito
      $tab_ins= "<table width=\"400\" align=\"center\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" bordercolor=\"#333333\" bgcolor=\"#FFFFFF\" style=\"border:1px solid;\">";
      $tab_ins .= "<tr><td><center><font family=\"Verdana\" size=\"2\">IL TUO MESSAGGIO E' STATO INSERITO NEL GUESTBOOK</font></center>";
      $tab_ins .= "</td></tr></table><br>";
      $tab_ins .= "<table width=\"400\" align=\"center\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" bordercolor=\"#000000\" bgcolor=\"#FFFFFF\" style=\"border:1px solid;\">";
      $tab_ins .="<tr><td bgcolor=\"#FFFFCC\"><center><font family=\"Verdana\" size=\"2\"><a href='view.php?pagina=$pagine_totali'>VISUALIZZA I MESSAGGI</a></font></center></td></tr></table>";
      // echo $tab_ins;

      ?>
      </body>
      </html>

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------



      form.php

      <html>
      <head>
      <title>News</title>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
      <style type="text/css">
      </style></head>
      <body>
      <?php
      include("config.php");
      include("language.dat");

      // Nome del file dove vengono memorizzati i messaggi
      $file = "guest.txt";

      // Nome del file dove vengono memorizzati i numeri id
      $idfile = "id.txt";

      // Creazione del file "messaggi" se non esiste
      if (!(file_exists($file)))
      {fopen($file,"w");}

      // Creazione del file per la memorizzazione del numero id se non esiste
      if (!(file_exists($idfile)))
      {
      $new_id=fopen($idfile,"w");
      fwrite($new_id,0);
      fclose($new_id);
      }

      // Conteggio numero messaggi inseriti
      $arr_mess=file($file);
      $count=count($arr_mess);

      // Conteggio della pagina alla quale si и arrivati
      $pagine_totali= ceil($count/$risultati_per_pagina);

      // Generazione carattere Captcha
      function generacod()
      {
      $caratteri="1234567890abcdefghijklmnopqrstuvwxyz";
      $cargen=$caratteri{rand(0,35)};
      $arrgen[0]=$cargen;
      $codice=$cargen;
      for ($i=1;$i<5;$i++)
      {
      $cargen=$caratteri{rand(0,35)};
      $arrgen[$i]=$cargen;
      $codice.=$cargen;
      }
      $arrgen[5]=$codice;
      return $arrgen;
      }

      // Generazione del codice Captcha
      $codicegen=generacod();
      ?>

      <!-- Form per l'inserimento dei messaggi -->
      <form action="insert.php" method="post"><p>
      <table width="360" align="center" cellpadding="6" bordercolor="#4166BE" style="border:0px solid;">
      <tr>
      <td colspan="2"><div align="center"><font color="BLACK" size="3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><strong><?php echo $lan[2]; ?></strong> <p></font></div></td>
      </tr>
      <tr>
      <td colspan="2"><div align="center"><font color="BLUE" size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo "<a href=\"$home\"><font color=\"BLUE\"><b>$lan[3]</font></a> - "."<a href='delete.php?pagina=$pagine_totali'><font color=\"BLUE\">Изтриване на новини</b></font></a>"; ?></font></div></td>
      </tr>
      <tr>
      <td><div align="right"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo $lan[5]; ?></font></div></td>
      <td><input name="nome" type="text" id="nome" style="font-family:Verdana;font-size:10px;" size="50" maxlength="60"></td>
      </tr>
      <tr>
      <td><div align="right"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo $lan[6]; ?></font></div></td>
      <td><input name="email" type="text" id="email" style="font-family:Verdana;font-size:10px;" size="50" maxlength="60"></td>
      </tr>
      <tr>
      <td><div align="right"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo $lan[7]; ?></font></div></td>
      <td><input name="url" type="text" id="url" style="font-family:Verdana;font-size:10px;" value="http://" size="50" maxlength="100"></td>
      </tr>
      <tr>
      <td><div align="right"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo $lan[7]; ?></font></div></td>
      <td><input name="url1" type="text" id="url1" style="font-family:Verdana;font-size:10px;" value="http://" size="50" maxlength="100"></td>
      </tr>
      <tr>
      <td valign="top"> <div align="right"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo $lan[8]; ?></font></div></td>
      <td><textarea name="messaggio" cols="49" rows="7" id="messaggio" style="font-family:Verdana;font-size:10px;"></textarea></td>
      </tr>
      <tr>
      <td colspan="2" valign="top"> <table width="150" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
      <!-- Caricamento delle immagini Captcha -->
      <td><?php echo "<img src='captcha/$codicegen[0].jpg'>"; ?></td>
      <td><?php echo "<img src='captcha/$codicegen[1].jpg'>"; ?></td>
      <td><?php echo "<img src='captcha/$codicegen[2].jpg'>"; ?></td>
      <td><?php echo "<img src='captcha/$codicegen[3].jpg'>"; ?></td>
      <td><?php echo "<img src='captcha/$codicegen[4].jpg'>"; ?></td>
      </tr>
      </table>
      <table width="460" border="0">
      <tr>
      <td><div align="center"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?php echo $lan[9]; ?><br>
      <br>
      <input name="txtcaptcha" type="text" id="txtcaptcha" style="font-family:Verdana;font-size:12px;" size="10">
      </font></div>
      </td>
      </tr>
      </table>
      </td>
      </tr>
      <tr>
      <td colspan="2">
      <div align="center">
      <?php
      // Si preleva il codice Captcha dall'array generato dalla funzione generacod()
      $codicecap=$codicegen[5];

      // Si invia il codice generato alla pagina insert.php tramite campo nascosto
      echo "<input type='hidden' name='captcha' value='$codicecap'>";
      ?>
      <input type="submit" name="Submit" value="<?php echo $lan[10]; ?>" style="background:#FBF7BF;border:1px solid;">
      </div>
      </td>
      </tr>
      </table>
      </form>
      <div align="center"><p><br>
      <font size="1" face="Verdana" color="red"><i>Попълнете всички полета с точна информация. Към статията можете да добавите снимка като посочите нейният http:// адрес.</i></font>
      </br>
      </div>
      </body>
      </html>

      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Всичко е без бази данни и добавянето и визуализирането на едно изображение от външно url работи перфектно, но искам да може да се качват повече снимки.
      config.php и language.dat не са интересни в случая.
      Ако някой може да помогне, ще се обадя на Мариан да мине покрай тях с камиона



      view.php


      <html>
      <head>
      <title>News</title>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
      </head>

      <?php

      include("config.php");
      include("language.dat");

      // Nome del file dove vengono memorizzati i messaggi
      $file = "guest.txt";

      // File del numero id
      $idfile="id.txt";

      // Creazione del file di testo se non esiste
      if (!(file_exists($file)))
      { fopen($file,"w"); }

      // Pagina alla quale si и arrivati
      $pagina=$_GET['pagina'];
      $pagina=strip_tags($pagina);

      // Conteggio del numero messaggi
      $rows_file=file($file);
      $count=count($rows_file);
      $numero_messaggi=$count;

      // Messaggi inseriti=0
      if ($numero_messaggi == 0)
      {echo "<center><font family=\"Verdana\" size=\"3\">$lan[32]</font></center>";}

      // Paginazione dei messaggi
      $inizio=0;
      $pagine_totali= ceil($count/$risultati_per_pagina);

      // Pagina che si sta visualizzando
      if (isset($pagina) AND $pagina > 0)
      {
      if ($pagina > $pagine_totali)
      {
      $pagina = $pagine_totali;
      }
      else
      {
      $inizio=$pagina*$risultati_per_pagina - $risultati_per_pagina;
      }
      }
      else
      {
      $pagina = 1;
      $inizio = 0;
      }

      $pagina_precedente = $pagina - 1;
      $pagina_seguente = $pagina + 1;

      if ($pagina_precedente < 1)
      {
      $pagina_precedente = 1;
      }

      if ($pagina_seguente > $pagine_totali)
      {
      $pagina_seguente = $pagine_totali;
      }

      ?>

      <!-- Tabella contenente i messaggi degli utenti -->
      <table width="680" align="center" cellpadding="3" bordercolor="#ffffff" style="border:0px solid;">
      <div id="bookmark" style="position:absolute; left:410px; top:0px; z-index:10">
      <a name="top"></a>
      </div>
      <tr>
      <td><div align="center">
      <table width="724" border="0" align="center">
      <tr>
      <td><div align="center"><? echo "<font face=\"Verdana\" size=\"1\"><b>$lan[33] $pagina $lan[34] $pagine_totali $lan[35]</b></font>"; ?></div></td>
      <td><div align="center"><? echo "<font face=\"Verdana\" size=\"1\"><b>$lan[36] $numero_messaggi</b></font>"; ?></div></td>
      <td><div align="center"><? echo "<a href=\"delete.php\"><img src=\"images/write.gif\" border=\"0\" title='$lan[26]' width=\"90\" height=\"20\">";?></div></td>
      </tr>
      </table>
      </div>
      </td>
      </tr>
      <tr>
      <td><div align="center">
      <table width="300" border="0">
      <tr>
      <td height="0"><div align="center">
      <?
      if (!($pagina == 1))
      {
      if (!($pagine_totali == 0))
      {
      echo "<a href=\"view.php?pagina=$pagina_precedente\"><img src=\"images/left.gif\" width=\"72\" height=\"10\" border=\"0\" title='$lan[28]'></a>";
      }
      }
      ?>
      </div>
      </td>
      <td>
      <div align="center">
      <?
      if (!($pagina == $pagine_totali)){
      if (!($pagine_totali == 0)){ echo "<a href=\"view.php?pagina=$pagina_seguente\"><img src=\"images/right.gif\" width=\"72\" height=\"10\" border=\"0\" title='$lan[29]'></a>"; }}?></div></td>
      </tr>
      </table>
      </div>
      </td>
      <?
      // =================
      // Estrazione dati e paginazione
      // =================

      // Estrazione dei messaggi e stampa su schermo
      $mess_pag=array_slice($rows_file,$inizio,$risultati_per_pagina);
      $mess_pag=array_reverse($mess_pag);
      $cont1=count($mess_pag);
      $cont2=0;

      while ($cont2<$cont1) {
      $mess=$mess_pag[$cont2];
      $info=explode("|",$mess);
      $nome=$info[0];
      $email=$info[1];
      $url=$info[2];
      $messaggio=$info[3];
      $data=$info[4];
      $orario=$info[5];
      $id=$info[6];

      // ===================================
      // Creazione della tabella contenente tutti i dati del messaggio
      // ===================================

      // Email e URL non inseriti
      if (($email=="") & ( $url==""))
      {
      $riga="<tr><td bgcolor=\"#A8DFF4\"><font size=\"2\" face=\"Verdana\"><b> $nome</b> | $data | $orario | №: $id</font></td></tr>";
      $riga.="<tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><a href=\"$url\" target=\"_blank\"><IMG SRC=\"$url\" WIDTH=\"15%\"></a><p><font size=\"2\" face=\"Verdana\">$messaggio<p></td></tr>";
      }
      // Email inserita, URL non inserito
      if ( (!($email=="")) & ( $url==""))
      {
      $riga="<tr><td bgcolor=\"#A8DFF4\"><font size=\"2\" face=\"Verdana\"><b> $nome</b> | $data | $orario | №: $id</font></td></tr>";
      $riga.="<tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><a href=\"$url\" target=\"_blank\"><IMG SRC=\"$url\" WIDTH=\"15%\"></a><p><font size=\"2\" face=\"Verdana\">$messaggio<p></td></tr>";
      }
      // Email non inserita, URL inserito
      if ( ($email=="") & (!( $url=="")) )
      {
      $riga="<tr><td bgcolor=\"#A8DFF4\"><font size=\"2\" face=\"Verdana\"><b> $nome</b> | $data | $orario | №: $id</font><a href=\"#top\" title=\"НАГОРЕ\"><img src=\"images/home.gif\" border=\"0\" align=\"right\"></a></td></tr>";
      $riga.="<tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><a href=\"$url\" target=\"_blank\"><IMG SRC=\"$url\" WIDTH=\"15%\"></a><p><font size=\"2\" face=\"Verdana\">$messaggio<p></td></tr>";
      }
      // Email e URL non inseriti
      if ( (!($email=="")) & (!( $url=="")) )
      {
      $riga="<tr><td bgcolor=\"#A8DFF4\"><font size=\"2\" face=\"Verdana\"><b> $nome</b> | $data | $orario | №: $id</font><a href=\"#top\" title=\"НАГОРЕ\"><img src=\"images/home.gif\" border=\"0\" align=\"right\"></a></td></tr>";
      $riga.="<tr><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><a href=\"$url\" target=\"_blank\"><IMG SRC=\"$url\" WIDTH=\"15%\"></a><p><font size=\"2\" face=\"Verdana\">$messaggio<p></td></tr>";
      }
      echo $riga;
      $cont2++;
      }
      ?>
      <tr><td><br><div id="fb-root"></div><script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:comments href="http://sait/view.php" num_posts="4" width="727"></fb:comments></br></td></tr>
      </table>
      </body>
      </html>
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.