Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой може ли да ми обясни това ? Спешно..

Featured Replies

Преди малко реших да играя Tomb Raider 2013 и реших да направя тест направих играта не на цял екран за да мога да видя колко ми се товари видео картата във GPU-Z пускам да играя и какво да видя товари ми се само рам паметта на видео картата а GPU-Load,Memory Controller Load, Video Engine Load, и Bus Interface Load седят на 0%   

Ето снимка   http://prikachi.com/images/747/7874747k.png

Предполагам, че не си с драйверите на производителите на видеокартата, а с общите WDDM драйвери в Уиндоус. Вероятно подобно е положението и с  драйверите на другите устройства. Може от това да е проблема.

П.П. Защо е спешно, да не ражда жената?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Предполагам, че не си с драйверите на производителите на видеокартата, а с общите WDDM драйвери в Уиндоус. Вероятно подобно е положението и с  драйверите на другите устройства. Може от това да е проблема.

П.П. Защо е спешно, да не ражда жената?

Абсолутно всички драйвери са ми обновени до последните излезли (най нови) и видео картата също е с най новия драйвър от сайта на Nvidia 347.25  да поясня само че когато инсталирах драйвера на nvidia от опциите във инсталатора махнах отметката за да не ми инсталира G-force Experience защото просто не виждам нужда от него от какво може да е проблема? 

Предполагам че ако си ми заработят тез сичките - GPU-Load,Memory Controller Load, Video Engine Load, и Bus Interface Load,       производителността ще скочи двойно и аз незнам..

Редактирано от ivan3618 (преглед на промените)

Предполагам че ако си ми заработят тез сичките производителността ще скочи двойно и аз незнам..

Не знам дали ще скочи двойно производителността. Може да направиш опит и да покажеш резултата.

...опс, пообърках темите. Пробвай със стара версия на GPU-Z. Лично при мен старите и новите версии даваха разлика в показанията за GTX460, макар че това бе отдавна.  И още нещо, ако вече не си се сетил. Отметни най-долната чавка да ти показва и в background, че иначе не става номера с кайсиите.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

С лаптоп ли си?

Само с една видео карта ли си?

• Автор

С лаптоп ли си?

Само с една видео карта ли си?

Със настолен комп съм.

Да с 1 видео карта съм.

Между другото проблема продължава    http://prikachi.com/images/861/7885861h.png

• Автор

С тая температура на CPU колко ли живот му отава?

ами тя винаги ми е много гореща кво ли не опитах да я охладя нестава... По принцип картата има  4 нива на Perfomance Levels  http://prikachi.com/images/120/7886120i.png дори когато не съм я овърклокнал пак държи високи градуси а пък при игра да не говорим..... единствено когато е на perfomance lever 1  -50mhz- 135mhz-101mhz  тогава ми пада до 40 но perfomance level 1 просто е невъзможно да се играят игри на него така че и аз незнам кво да прая да я охладя..........................   Ето ся на снимката е всичко на сток клокове и пак е 76 градуса и то без да играя !!!!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.