Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Представяне на клавиатура CM Storm Suppressor

Featured Replies

cm-storm-suppressor-gaming-keyboard-sgk-

Пазара на геймърска периферия или по-конкретно на клавиатури в последната година е главно насочен към механичните клавиатури. За това пък CM Storm обръща внимание и на мембранните клавиатури с последните си продукти. Дали си заслужава да си дадете парите за CM Storm Suppressor, ще разберете в следващите редове. 

CM Storm Suppressor е обявена от CM Storm за може би най-тихата им клавиатура. Предвид това че е мембранна клавиатура и освен това има допълнително гумиране на клавишите, наистина прави всяко едно натискане изключително тихо. Прави ни също впечатление че USB кабела се вади и от самата клавиатура, за по-добър мениджмънт на кабелите и по-лесно пренасяне. Бялата подцветка Ви помага да разцъквате дори и в най-тъмните часове на нощта. 

X0J3j50.jpg
cnmoHC8.jpg

Клавиатурата разполага с 3 мултимедийни бутона горе в дясно и 5 макро бутона в левият край на клавиатурата. Тъй като клавиатурата е геймърска, няма как да не споменем именно важните за всеки геймър удобства, с които разполага. Оборудвана е с 32 битов / 72 мегахерцов ARM Rapid Engine, които е сложен именно заради макро бутоните. Можете да запомните 5 профина на макро бутоните, като предварително настроите какво макро да ползва всеки бутон. Можете да запомните до 15 макрота на всеки профил, което означава 75 различни настройки на макротата за различните игри, които играете. Това определено ще подобри преживяванията Ви в света на компютърните игри. Всичките настройки на макротата се записват на 128kbs вградената памет, което е от огромен плюс, защото това означава, че не е нужно да настройвате макротата си всеки път, когато преместите клавиатурата на друг компютър - те са просто запаматени на паметта на клавиатурата. Макротата могат да бъдат запаметени с комбинации от клавиши описани в упътването за потребители, като също така може и да се изпозлва софтуерът на клавиатурата, които трябва да свалите от сайта на производителя.

1ghRxui.jpg
YS5uUkG.jpg
5w761Ng.jpg
v038Tyz.jpg
В комплекта на клавиатурата може да намерите и допълнителна поставка, с която можете да удължите долната част на клавиатурата. В комплекта има винтчета и планки, за да можете да захванете здраво клавиатурата за удължителя.

fIUPsEa.jpg
weqv89n.jpg

Ако имате въпроси, можете да ги задавате като коментари на статията. 

Редактирано от NoThxTV (преглед на промените)

Много бърз въпро:

какво са разликите с Octane? Освен наличието на макроси и липсата на мишка? Антигоустинг?

Търся точно клавиатура и мишка с бяло осветление, да пасва на черно-бялата ми идея...

• Автор

Много бърз въпро:

какво са разликите с Octane? Освен наличието на макроси и липсата на мишка? Антигоустинг?

Търся точно клавиатура и мишка с бяло осветление, да пасва на черно-бялата ми идея...

Разликите са в откачащият се кабел, макросите и допълнителното удължаване, което може да се сложи на клавиатурата. Също така при допълнителното гумиране на мембранните копчета клавиатурата е много по-тиха. Честно казано обаче аз бих ти препоръчал Octane-a, хем е по-евтин, също може да свети в бяло, но има и други цветове, а получаваш и мишка. Иначе и двете клавиатури имат Anti-Ghosting. Ако се сетиш още нещо или смяташ че съм пропуснал нещо, ще се радвам да помогна :) 

Много бърз съвет. Махни тия свръх големи снимки, че темата зарежда цял век. В хардуербг, вече те пресолиха по въпроса.  

• Автор

Много бърз съвет. Махни тия свръх големи снимки, че темата зарежда цял век. В хардуербг, вече те пресолиха по въпроса.  

Благодаря за съвета, но аз нямам проблеми със зареждането на страницата, а и така ми харесва. Все пак ще помисля по въпроса :)

Благодаря за съвета, но аз нямам проблеми със зареждането на страницата, а и така ми харесва. Все пак ще помисля по въпроса :)

Редактирайте снимките да не са по-големи от 1024 на дългата страна. Иначе темата ви заминава в коша!!!

• Автор

Редактирайте снимките да не са по-големи от 1024 на дългата страна. Иначе темата ви заминава в коша!!!

В момента не ми е възможно да го направя, ще се постарая да го направя довечера, но като четох правилата Ви във форума не видях никъде ограничение на големината на снимките ?

В момента не ми е възможно да го направя, ще се постарая да го направя довечера, но като четох правилата Ви във форума не видях никъде ограничение на големината на снимките ?

Надявам се ви е известно едно нещо, наречено здрав разум.

• Автор

Надявам се ви е известно едно нещо, наречено здрав разум.

Щом стигнахме чак до дискусия за здрав разум, явно наистина Ви идват големички снимките ми :D  Сега добре ли са, за да ги редактирам и в другата тема ? 

Щом стигнахме чак до дискусия за здрав разум, явно наистина Ви идват големички снимките ми :D  Сега добре ли са, за да ги редактирам и в другата тема ? 

Така са добре, благодаря. И да, редактирайте моля и в другата тема

• Автор

Така са добре, благодаря. И да, редактирайте моля и в другата тема

Сега ще го направя :) Поздрави и лек ден!

Разликите са в откачащият се кабел, макросите и допълнителното удължаване, което може да се сложи на клавиатурата. Също така при допълнителното гумиране на мембранните копчета клавиатурата е много по-тиха. Честно казано обаче аз бих ти препоръчал Octane-a, хем е по-евтин, също може да свети в бяло, но има и други цветове, а получаваш и мишка. Иначе и двете клавиатури имат Anti-Ghosting. Ако се сетиш още нещо или смяташ че съм пропуснал нещо, ще се радвам да помогна :)

Мерси :) Наистина смятах да взема октана ако е на по-добра цена. Иначе ако се използват макроси и цената не е особено голяма, тая клавиатура няма да е лош вариант... Тука вече се навлиза в други ценови класове, и се появяват по-сериозни опции, но не изглежда зле...

Мерси отново за отговора и браво за труда.

• Автор

Мерси :) Наистина смятах да взема октана ако е на по-добра цена. Иначе ако се използват макроси и цената не е особено голяма, тая клавиатура няма да е лош вариант... Тука вече се навлиза в други ценови класове, и се появяват по-сериозни опции, но не изглежда зле...

Мерси отново за отговора и браво за труда.

Цената на Octane-a към момента е 88.99лв, а на Suppressor-a е 99лв. Ако имаш други въпроси свързани с геймърските продукти на CM Storm, ще се радвам да помогна :) Поздрави!

• 1 месец по-късно...

С тази черната текстура и малкото други цветове, верно е само за някой с черна маса, мишка, монитор и други :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.