Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на Компютър с две аудио системи

Featured Replies

Здравейте :) Искам да свържа лаптопа със двете уредби с които разполагам, така че от компютъра да ги управлявам едновременно. Начина по които съм намислил да свържа е следния. 
Този сплитер в изхода за слушалки на лаптопа.

f8v234eawht-apl_main.jpg

След което в двата края по един еи такъв кабел които да отива в двете аудио системи. Демек 2 такива кабела ще ми трябват.

twin-phono-to-3.5mm-stereo-jack-lead-rca

Е редно ли е да се свързва така или не бива?

Безсмислено е. Какво точно искаш да направиш?
И аудиоизходът на лаптопа ти със сигурност не е проектиран за такива цели.

• Автор

Безсмислено е. Какво точно искаш да направиш?

И аудиоизходът на лаптопа ти със сигурност не е проектиран за такива цели.

Аз казах какво искам да направя. Искам от един източник (компюютъра) да подам сигнал на два усилвателя. Ако има някакъв начин?

Аз съм си направил нещо подобно. Имам колонки и усилвател за слушалки през едно разклонителче включени и двете. Но не се използват едновременно. Не е правилно, но по-разумен начин не съм измислил.

С настолен компютър съм.

Какво имаш предвид под "да ги управлявам едновременно" - да пускаш еднакъв звук и към двете озвучавания ли? В смисъл че лаптопа или каквото и да е по този начин няма как "да разбере" кой звук накъде отива. Иначе аз съм направил нещо подобно, само че обратното :) - два източника на звук(ТВ приемник и компютър) съм свързал към едно озвучаване.

• Автор

Какво имаш предвид под "да ги управлявам едновременно" - да пускаш еднакъв звук и към двете озвучавания ли? В смисъл че лаптопа или каквото и да е по този начин няма как "да разбере" кой звук накъде отива. Иначе аз съм направил нещо подобно, само че обратното :) - два източника на звук(ТВ приемник и компютър) съм свързал към едно озвучаване.

Да точно това исках да кажа, един звук да върви и на двете места. Обратното е лесно, само сменяваш входовете.

Става, пробвал съм го от лаптоп hp probook 450 , обаче със друг преход , който е някаде 60 стотинки.. бях свързал домашно кино и уредба , и си свири перфектно- Двойна сила!!

Следмалко ще ти дам линк за прехода, иначе по-горе първият и той би трябвало да става.

f8v234eawht-apl_main.jpg

С подобен прибор съм си вързал слушали и усилвател към изхода, за да работят и двете едновременно. Минусът е, че силата на звука намаля наполовина и на двете устройства.

• Автор

С подобен прибор съм си вързал слушали и усилвател към изхода, за да работят и двете едновременно. Минусът е, че силата на звука намаля наполовина и на двете устройства.

Това ако е вярно направо се отказвам...

Ето:

http://www.kuzmovelectronics.com/product/170275/ac-014-buksa-prehod.html- 3,5мм

http://www.kuzmovelectronics.com/product/170276/ac-015-buksa-prehod.html- 6,35мм

http://www.kuzmovelectronics.com/category/263/buksi-zhakove-i-saediniteli.html?page=11- ето и от тук можеш да се разровиш.

При мен пък беше обратното , със по-горе предложеният от мен преход , силата на звука стана двойна!

Напротив , лаптопът с който бях направил тва нещо ,държеше и двете системи и звукът беше със двойна сила.

• Автор

Свързвай, няма проблеми.

Притеснява ме това, че един вид правя връзка между входовете на двата усилвателя, но щом казвате, че няма проблем

На слушалки да, но не и на усилватели. 

Това ако е вярно направо се отказвам...

Усилвател-а изисква много по-малко mW, колкото е по-малко толкова по-добре, а за слушалките е обратното.

Може да се направи това свързване, само е желателно двата усилвателя да са захранени от един контакт/разклонител/.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.