Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за редактиране на сайт

Featured Replies

Не знам дали пускам на правилно място темата, но ме интересува сериозно тоя готовия шаблон да си го хвана да си го визуализирам и да почна да добавям или променям дизайна и изобщо всичко.

Възможно ли е ?и има ли такава програма? Ето това е файла да речем http://dox.bg/files/dw?a=8f3727c267

Не ми стана ясно какво искаш да постигнеш - да редактираш HTML и CSS или да редактираш .PSD файла? Първото можеш да го направиш с произволен текстов редактор, второто с Adobe Photoshop.

Искам да го заредя в програма да го виждам и да го променям

С обикновен текстов редактор става. С Notepad, например.

• Автор

С обикновен текстов редактор става. С Notepad, например.

Всичко се вижда с картинки така ли и аз само променям?Не знам кой файл да отворя с Notepad

Ползвай това. В училище го ползвахме за обучение и улеснява нещата. 

С помоща на тази програма отварям index.html така ли?

По въпросите ти съдя, че хабер си нямаш с какво се захващаш. С NotePad++ можеш да редактираш сорс кода на страницата - .html и .css файловете. Той не е предназначен за drag & drop редактиране, като WhatYouSeeIsWhatYouGet програмите. Това, което търсиш е Adobe DreamWeaver и подобията му. И все пак не очаквай чудеса - няма как да направиш красив и функционален сайт само с графичен редактор.

• Автор

По въпросите ти съдя, че хабер си нямаш с какво се захващаш. С NotePad++ можеш да редактираш сорс кода на страницата - .html и .css файловете. Той не е предназначен за drag & drop редактиране, като WhatYouSeeIsWhatYouGet програмите. Това, което търсиш е Adobe DreamWeaver и подобията му. И все пак не очаквай чудеса - няма как да направиш красив и функционален сайт само с графичен редактор.

Благодаря така е хал хабер си нямам .Сигруно ми трябват доста години да уча и практикувам много езици,познания по английски и куп други неясни за мене неща и дори след тея години не се знае дали ще имам много добри резултати.

Всичко се вижда с картинки така ли и аз само променям?Не знам кой файл да отворя с Notepad

С помоща на тази програма отварям index.html така ли?

Аз разбрах, че искаш да работиш по сорс кода само. Иначе да с това се отваря index.html файла, но трябва да знаеш командите за това. Не е за човек който не знае нещата.

Благодаря така е хал хабер си нямам .Сигруно ми трябват доста години да уча и практикувам много езици,познания по английски и куп други неясни за мене неща и дори след тея години не се знае дали ще имам много добри резултати.

Не можеш нищо да направиш без знания за HTML и CSS. Процеса се казва PSD to HTML convertion. Ето ти примерен tutorial

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.