Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нов мултицет

Featured Replies

Ако се използва професионално това което човек би си купил хубаво е да се  информира  по това какво ще си купи ако ще си изкарва парите  с него може и да даде три цифренна сума .Аз не на празно съм написал в темата за цена която бих дал за подобен уред  защото няма да го използвам професионално примерно на месеца 1 или 2 пъти  спях се на две марки  UNI-T  и MASTECH  .

И двете марки са добри за любителски цели. Щом ще го използваш рядко -  разгледай UT20B..... има основните функции, само батерията му е малко рядко срещана.   

Уред, на който сондите на пръв поглед не могат да се сменят и е с такъв ограничен обхват както по напрежение, така и по ток не бих си купил. Моят Mastech има повече функции и възможности. Само дето е 25лв.

Уред, на който сондите на пръв поглед не могат да се сменят и е с такъв ограничен обхват както по напрежение, така и по ток не бих си купил. Моят Mastech има повече функции и възможности. Само дето е 25лв.

По-добре послушай ветерана от пост 2,щото като бръкнеш в контакта с твоя уред мерейки съпротивление-язък за Mastecha :no-no: .

По-добре послушай ветерана от пост 2,щото като бръкнеш в контакта с твоя уред мерейки съпротивление-язък за Mastecha :no-no: .

Ми няма да бъркаш бе. Идиотоустойчиви неща няма. Техниката не се създава с идеята, че с нея ще боравят идиоти. От мултимера най-вече ползвам зумер, напрежение и температура с термодвойка. Мери температурата в рамките на 1/2 градуса толеранс. Кът ще даваш други съвети, редно е и да предложиш коя банка да ограбя. Щото хубав Fluke е 2000-3000лв и е малко непостижимо да дам само за един мултиметър толкова пари.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ми няма да бъркаш бе. Идиотоустойчиви неща няма. Техниката не се създава с идеята, че с нея ще боравят идиоти. От мултимера най-вече ползвам зумер, напрежение и температура с термодвойка. Мери температурата в рамките на 1/2 градуса толеранс. Кът ще даваш други съвети, редно е и да предложиш коя банка да ограбя. Щото хубав Fluke е 2000-3000лв и е малко непостижимо да дам само за един мултиметър толкова пари.

Явно малка практика имаш колега с мултицет,грешки правят и по-опитни от теб(като посочената от мен).И не разбирай,че препоръчвам нещо толкова скъпо-2-3 хиляди!Мнението ми беше,че няма да е точен.....

Явно малка практика имаш колега с мултицет,грешки правят и по-опитни от теб(като посочената от мен).И не разбирай,че препоръчвам нещо толкова скъпо-2-3 хиляди!Мнението ми беше,че няма да е точен.....

Как по-точно разбра, че ми липсва опит с мултимер? Внимава се с мултимера, ако го изгориш - за тебе си е. Точността е приемлива, а самите мултимери не са с коренно различни схеми, независимо от цената.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.