Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows XP направо от хард диск.

Featured Replies

• Автор

А с драйвери не става принтера съм го давал на  техник и той две седмици го мъчи още есента и ми каза че може да се инсталира само на ХР и наистина като го пусна на седмицата бъгва цялата система и трябва да я преинсталирам , а на ХР това не го прави не знам защо. Така или иначе ще опитам да инсталирам 32 битов ХР на 64 битовият компютър  

но ако може да ми постнете някакво видео или снимки как после да ъпгрейдна до ХР 64 битов версия ако въобще това е възможно разбира се 

Оф, стига глупости - производителят е дал нужния софтуер.

И к'во? Техникът е по-майстор от производителя?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Василе ето ти драйвери от официалния сайт и не се излагай  да инсталираш тия дърти XP-та HP Deskjet F2480 All-in-One Printer Drivers & Downloads ...

Ти виждал ли си какво е говно 64 битовото XP  ? Няма драйвери няма ъпдейти няма съпорт  и антивирусните спират да го съпортват след  6 месеца. Процесора ти не го бърка дали ше си със 32 или 64 битова с-ма. Само за рам паметта ти има значение  тая гимнастика.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

А с драйвери не става принтера съм го давал на  техник и той две седмици го мъчи още есента и ми каза че може да се инсталира само на ХР и наистина като го пусна на седмицата бъгва цялата система и трябва да я преинсталирам , а на ХР това не го прави не знам защо. Така или иначе ще опитам да инсталирам 32 битов ХР на 64 битовият компютър  

но ако може да ми постнете някакво видео или снимки как после да ъпгрейдна до ХР 64 битов версия ако въобще това е възможно разбира се 

Не можеш х86 да го ъпгрейднеш до х64. Инсталирай нормално х86 и няма да имаш ядове. А на другите, на които не им прави впечатление колко ценни  и полезни неща махнаха в седмицата, които ги имаше в ХР и не им прави впечатление най-нещастния explorer в историята на Windows (не IE, а explorer), просто не им обръщай внимание.

• Автор

Благодаря Mozo, за съвета и за това , че на теб също ти правят впечатление ,някои недостатъци на седмицата , само ако може да ми постнеш както беше написал съвсем в началото  на темата линк с Уидоус ХР 64 който беше написал, че със сигурност ще тръгне  на компютъра ми .

А що се отнася до драйвера с принтера имам оригиналния диск на HP ,с драйверите и въпреки това не тръгва на 7 цата  които не вярва да дойде да види , просто самият хардуер или не знам какво не ще да върви на 7 , но повече не искам да се обяснявам за принтера . Темата не е той а инсталацията на Уиндоуса . 

Явно си си решил за себе си, че НЯМА да инсталираш драйвър за тоя принтер, а ще се инсталира XP за целта. Ако си забелязал, драйвърът, който съм указал, е от 2014 година. А на диска едва ли е по-кно от 2010. Освен това и иннструмент за решаване на проблем с HP принтери/скенери съм споделил.

Но, като по-горе пишеш - иде реч за Windows XP,  а не за HP.

• Автор

Пробвах с твоя драйвер уж започна  да зарежда , но като тръгне да ми отваря главното меню ми излиза един черен под прозорец и не може да прави нищо нито сканиране нито принтиране нищо.

Но пак казвам освен за принтера ХР- то ми е необходимо, защото просто съм му свикнал много повече , и като се налага да правя правя нещо важно на компютър гледам винаги да е на такъв с  ХР .

Така или иначе, не ми дадохте линк с боутабъл ХР  :brick wall:

Пробвах с твоя драйвер уж започна  да зарежда , но като тръгне да ми отваря главното меню ми излиза един черен под прозорец и не може да прави нищо нито сканиране нито принтиране нищо.

Но пак казвам освен за принтера ХР- то ми е необходимо, защото просто съм му свикнал много повече , и като се налага да правя правя нещо важно на компютър гледам винаги да е на такъв с  ХР .

Така или иначе, не ми дадохте линк с боутабъл ХР  brick%20wall.gif

Първо драйвърът не е мой - на HP е.

Второ, бях дал линк към HP print and scan doctor да ти разреши проблема с принтера. Защото явно в компа има някакъв проблем.

И трето, случайно да си чел Правилата на форума?

И как може да искаш "боутабъл ХР" от нас.

Искате линк към съдържание, което е обект на авторско право. Т.е. вие искате някой от нас да е в нарушение на Правилата.

Сложи си виртуално ХР и си цъкай принтера кооооолкото искаш!

:P

Благодаря Mozo, за съвета и за това , че на теб също ти правят впечатление ,някои недостатъци на седмицата , само ако може да ми постнеш както беше написал съвсем в началото  на темата линк с Уидоус ХР 64 който беше написал, че със сигурност ще тръгне  на компютъра ми .

А що се отнася до драйвера с принтера имам оригиналния диск на HP ,с драйверите и въпреки това не тръгва на 7 цата  които не вярва да дойде да види , просто самият хардуер или не знам какво не ще да върви на 7 , но повече не искам да се обяснявам за принтера . Темата не е той а инсталацията на Уиндоуса . 

Пиши ми на ЛС, ще ти дам, но не х64, а х86 :)

Нека не сравняваме недъгавия ХР моуд или пък виртуалка с една истинска ОС.

Зависи каква е целта, а в случая май основната цел, ако не и единствената, е печат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.