Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постващи се числа в коментарите ми във Форума.

Featured Replies

203

В последните  няколко коментара във Форума ми се появяват произволни числа,които не мога да премахна и след редакция и изтриване се появява друга цифра в поста?!

post-288134-0-69282400-1424600621_thumb.

post-288134-0-58475300-1424600654_thumb.

Забелязах такива числа в няколко поста в различни секции на форума, но помислих, че хората сами ги слагат.  :speak:

Версия ОС-ма и версия на браузера? Има вероятност и да е от нещо, което наскоро си инсталирал, или да си прихванал гадинка. Обърни се към специалистите от антивирусната секция. Или направо темата да бъде преместена там. Указанията са във важните теми.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Забелязах такива числа в няколко поста в различни секции на форума, но помислих, че хората сами ги слагат.  :speak:

Аз също го забелязах това, но помислих че той си прави някаква статистика.

• Автор
50

И при редакция на коментара се генерират нови цифри!Операционната система е Уиндоус Ултимейт 64 браузера Мозила 35.0.1!

50

И при редакция на коментара се генерират нови цифри!Операционната система е Уиндоус Ултимейт 64 браузера Мозила 35.0.1!

Същите ОС-ма и версия на браузера съм в момента. Но имам и Хром и в момента пиша през него. Причината, все пак не мисля че е във въпросната комбинация, а е от нещо друго и със сигурност е в твоя компютър. Може да провериш какво е положението, когато пишеш във някой друг форум. Там дали също се изписват цифри?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Със сигурност е при мен проблема за сега се опитвам да го локализирам във браузера ли е или вирус и ще пиша!

п.с. сега писах през Експлорера и няма цифри явно е от браузера.

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

Със сигурност е при мен проблема за сега се опитвам да го локализирам във браузера ли е или вирус и ще пиша!

п.с. сега писах през Експлорера и няма цифри явно е от браузера.

Дали проблема ти може да е от нещо такова

• Автор
34

Мисля, че нещо в Мозила се е омазало или от някоя добавка ще ги изключвам една по една,лошото е че цифрите се появят след като натисна Публикувай!

34

Мисля, че нещо в Мозила се е омазало или от някоя добавка ще ги изключвам една по една,лошото е че цифрите се появят след като натисна Публикувай!

Деинсталирай и инсталирай наново Мозила-та.

стартирай друг профил с профил мениджера - run->firefox.exe -p

след деинсталацията изтрий папките mozilla,които намери търсачката на Уиндоус-а.

• Автор

Модераторите може да преместят темата в друг раздел,продължавам с търсенето на проблема!

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

• Автор

според мен ни гъбаркаш ;)

Изобщо не бих си губил времето,сега инсталнах Хром и няма проблем!С Мозила нямаше до момента в който си синхронизирах акаунта и се започна предполагам е от някой адон.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.