Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли програма ,която да отваря веднага снимките?

Featured Replies

Здравейте,

Предишния ми телефон беше Нокия 5800 и като го свържа към компа през USB след отваряне на галерията,снимките се отваряха на момента.  Сега съм със Самсунг Галакси   ЕС2 . След свързване с компа ,не ми се отварят снимките ,а само икони. Трябва да ги сваля в компа ,след което да ги отварям ,което е много непрактично. 

Питането ми е : има ли някаква програма  с която да се улесни този процес?

Като отвориш папката със снимките в компютъра,горе в дясно има бутон „избор,как да се показва съдържанието„ поставяш го на големи икони.

• Автор

Като отвориш папката със снимките в компютъра,горе в дясно има бутон „избор,как да се показва съдържанието„ поставяш го на големи икони.

Това е ясно. Въпросът ми е като влезна в телефона преди да копирам снимките и ги прехвърля в компа ,те да са отворени и аз да мога да ги разглеждам. По този начин мога да си подбера коя снимка да копирам а не да  ги прехвърлям задължително всички .  При мен сега се виждат само икони.

Някой, ако е в час с английския, да погледне дали тук няма решение.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Настрой компютърът да ти показва изглед- миниатюри.

Как става това,дайте малко напътствие по-подробно,че не включвам.Извинявам се ,но съм малко лаик ,затова питам.

Как става това,дайте малко напътствие по-подробно,че не включвам.Извинявам се ,но съм малко лаик ,затова питам.

Ако сте с Уиндоус 7 просто вдигнете плъзгача. Но проблема Ви може да не е тази настройка:

LZY7tR1.png

• Автор

Някой, ако е в час с английския, да погледне дали тук няма решение.

Доколкото успях да разбера ,коментира се същия въпрос като моя ,но без резултат

Ако сте с Уиндоус 7 просто вдигнете плъзгача. Но проблема Ви може да не е тази настройка:

LZY7tR1.png

това го опитах,но си остават иконите неотворени.Явно компа е с уиндолс- а телефона е андроид,затова  не го разпознава?

това го опитах,но си остават иконите неотворени.Явно компа е с уиндолс- а телефона е андроид,затова  не го разпознава?

Не, аз отговорих в последният коментар конкретно за опцията да се виждат тъмбнейлите. Но става въпрос за картинки, които са качени вече на компютъра. А в предишният коментар съм дал линк където се разисква Вашия проблем, чакаме превод :)

На моите два "хуйвей" се отварят без проблем точно така, както вие искате и можеш да си избереш която и да е снимка за да я качиш на компютъра , изтриеш, обработиш с друга програма или да я пратиш където и да било в интернет пространството. За вашият модел, не съм сигурен дали го може. А това, че телефона е с Андроид а компютъра с Виндовс, според мен  - няма значение. Защото на телефона нямам качен софтуер за такава работа, която вие желаете.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Не, аз отговорих в последният коментар конкретно за опцията да се виждат тъмбнейлите. Но става въпрос за картинки, които са качени вече на компютъра. А в предишният коментар съм дал линк където се разисква Вашия проблем, чакаме превод :)

Да така е ,когато са вече качени ,няма проблем. Желанието ми е да ги виждам  директно от телефона . Аз се опитах да преведа  текста  от линка ,който ми пратихте ,хо  пак повтарям ,там се дискутира  за същото ,но решение не се предлага. Съжелявам .

На моите два "хуйвей" се отварят без проблем точно така, както вие искате и можеш да си избереш която и да е снимка за да я качиш на компютъра , изтриеш, обработиш с друга програма или да я пратиш където и да било в интернет пространството. За вашият модел, не съм сигурен дали го може.

Точно така ,и при сони  и нокиа става ,но със самсунга не иска.Затова  питам за някоя програма  ,която да  прави тази операция

Стрелям на сляпо - може би зависи от режима на свързване. Не помня къде точно беше в настройките, но излиза като известие (в панела с известията), когато телефонът се свърже през USB, и при щракване на него даваше опция да се избере въпросният режим - едната опция беше "USB storage".

Да така е ,когато са вече качени ,няма проблем. Желанието ми е да ги виждам  директно от телефона . Аз се опитах да преведа  текста  от линка ,който ми пратихте ,хо  пак повтарям ,там се дискутира  за същото ,но решение не се предлага. Съжелявам .

Точно така ,и при сони  и нокиа става ,но със самсунга не иска.Затова  питам за някоя програма  ,която да  прави тази операция

С по сериозно четене на функциите в маркета, сигурно ще намерите или някой , който е имал същият проблем и му е намерил решение, също може да сподели. Има кратка анотация към всеки софтуер с оценки за работата му. Проверете и пробвайте. Аз не съм си поставял задача да търся такава, защото нямам проблем с моите.Ако искате, мога и снимка да Ви пусна, защото на моя има и такава функция - това, което е в момента на дисплея на телефона.

Ето пример който приготвих за Вас:Първата са папки за снимки по мое желание а втората е само отворена папка "Пейзажи" с която мога да правя описаните процедури по-горе.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Стрелям на сляпо - може би зависи от режима на свързване. Не помня къде точно беше в настройките, но излиза като известие (в панела с известията), когато телефонът се свърже през USB, и при щракване на него даваше опция да се избере въпросният режим - едната опция беше "USB storage".

Не е на сляпо. Точно натам води линк в един от огговорите във форума, който съм посочил в коментар №5

За по пригледно ето начина:

How to enable USB mass storage on Android 4.0 ICS Samsung Galaxy S2?

1. Bring up Settings.
  2. Click More… (under Wireless and network).
  3. Then select USB utilities ~ Set USB cable connection mode.
  4. Select Connect storage to PC then.
  5. Connect USB cable from phone to PC.
  6. Select Turn on USB storage.
  7. That’s all.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Здравейте,

Предишния ми телефон беше Нокия 5800 и като го свържа към компа през USB след отваряне на галерията,снимките се отваряха на момента.  Сега съм със Самсунг Галакси   ЕС2 . След свързване с компа ,не ми се отварят снимките ,а само икони. Трябва да ги сваля в компа ,след което да ги отварям ,което е много непрактично. 

Питането ми е : има ли някаква програма  с която да се улесни този процес?

Здравей. Аз съм със същия телефон и аз имах такова чудене като го взех, но намерих решението.Не ти трябва никаква програма!Правиш следното:

Отваряш менюто на телефона, настройки, още...,Помощни програми за USB, кликаш на прозореца ''Свързване на паметта за съхранение с компютър'' (излиза съобщение, което те подканва да свържеш USB кабела), свързваш USB-то с компа, кликаш пак на едно бутонче (прозорче) ''Свързване на паметта за съхранение на компютър'' на телефона, даваш ОК и....така вече ще ти се визуализират снимките.

Дерзай.

пп.Сега видях, че предложението от цитата на 1Force1 от последния му коментар е на практика същото, просто не съм го видял, защото в момента на писане на поста го ''проигравах'' на телефона, за да мога да го обясня стъпка по стъпка.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

Здравей. Аз съм със същия телефон и аз имах такова чудене като го взех, но намерих решението.Не ти трябва никаква програма!Правиш следното:

Отваряш менюто на телефона, настройки, още...,Помощни програми за USB, кликаш на прозореца ''Свързване на паметта за съхранение с компютър'' (излиза съобщение, което те подканва да свържеш USB кабела), свързваш USB-то с компа, кликаш пак на едно бутонче (прозорче) ''Свързване на паметта за съхранение на компютър'' на телефона, даваш ОК и....така вече ще ти се визуализират снимките.

Дерзай.

пп.Сега видях, че предложението от цитата на 1Force1 от последния му коментар е на практика същото, просто не съм го видял, защото в момента на писане на поста го ''проигравах'' на телефона, за да мога да го обясня стъпка по стъпка.

Едно голямо ,приятелско БЛАГОДАРЯ! Изпитах страшно удоволствие ,след като  направих стъпките ,след което се ПОЛУЧИ ТОВА ,КОЕТО ЖЕЛАЕХ!   ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ,ПРИЯТЕЛ!  Голяма работа е интернет -форумите....

Не е на сляпо. Точно натам води линк в един от огговорите във форума, който съм посочил в коментар №5

За по пригледно ето начина:

Коректно е да благодаря и на Вас ,защото се постарахте да   ми обясните ,но явно съм зле със английския и не  можах да се справя. Все пак Благодаря за отзивчивоста.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.