Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрите коли на пазара за под 900лв?

Featured Replies

Типична Бай Ганьо-вщина. Ще правя к'вото си искам, щото мога. Първо - колата ми не е на 25 години, а второ - никъде не видях рекламиране. Ползвам AdBLOCK. А изповеди в раздела за изповеди нямам, не съм и поп, макар да имам брада. Всъщност с моята кола може и да мога да изляза в чужбинско, защото никой няма да поиска да правя във всяка една държава по пътя технически преглед. Достатъчно трошки на гастербайтери от Турция се движат из Европа и никой не ги спира. Достатъчно е да имам редовни документи, каквито аз ги имам.

Браво, че си разглобявал двигатели. Бай Ганьо. Аз пък моята кола я карам за такива дейности в сервиз. Не защото не мога да се науча, а защото се дават и гаранции. Ако стане гаф със скъп ремонт, ще им я закарам на буксир да си я оправят.

Аз съм си купил кола, смених я с друга и си я карам. И пак, ако искам мога да не я ценя, да я карам с 200 или да правя дрифтове. Прости нормално не го правя. Имам познат, който си купи кола специално да я тунингова и да я троши.

Извинявай на 23 години е щом е толкова от значение. Ще ме умориш.

Ти пак ли само за сервизи и ремонти ще ми говориш имам чувството че не излизаш от тях.

Аз двигатели освен че съм разглобявал в последствие и съм ги сглобявал. Просто в един момент прецених че няма да мога да се издържам с този труд но ми беше достатъчно баш в зората на демокрацията на 19 години да си купя сам кола. Това е горе долу все едно сега да видиш някой с майбах.

Радвам се че си си купил "кола" с газово ама не си на 18 години като автора на темата.

Та нека автора да поработи малко да си купи кола и тя между другото и книжката ще се появи по време на работния процес.

• Отговори 58
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обърнахте темата на момчето с главата на долу, кой ко можел, кой какво си купил, с две думи Бай Ганьо. Весела Баба Марта

Обърнахте темата на момчето с главата на долу, кой ко можел, кой какво си купил, с две думи Бай Ганьо. Весела Баба Марта

Момчето иска съвет как да наруши закона и ние съветвайки го и подкрепяйки го ставаме подстрекатели. Да не казвам съучастници.

На водача със стаж де щял да бъде уж до него на момента ще му вземат книжката за предостъпване.

Какво има да се дискутира в тая тема. Като е решил баща му да му купува кола да се учи да му купува никой не може да го спре. Има си глава на раменете и знае какви ще са последствията в случай на грешка.

Радвам се че си си купил "кола" с газово ама не си на 18 години като автора на темата.

Та нека автора да поработи малко да си купи кола и тя между другото и книжката ще се появи по време на работния процес.

Не е и на 23 години. И е с пълен ел.пакет. Виждаме те с какъв майбай си в банановата република, сакън да не се похвалиш. Иначе специално тук автомайсторите взимат добри пари. Газовото пести пари. И поне не съм безразсъден шофьор.

В България младите почват да работят по-рано от 18, поради очевидни причини. Цената на една Фиеста МК3 на старо е не повече от 1 средна за страната заплата. Много пък трудно ще я купи, па ще я и пази много, как мислиш? Какво щяло да се появи по време на работният процес не си ти да кажеш, обаче...

Не е и на 23 години. И е с пълен ел.пакет. Виждаме те с какъв майбай си в банановата република, сакън да не се похвалиш. Иначе специално тук автомайсторите взимат добри пари. Газовото пести пари. И поне не съм безразсъден шофьор.

В България младите почват да работят по-рано от 18, поради очевидни причини. Цената на една Фиеста МК3 на старо е не повече от 1 средна за страната заплата. Много пък трудно ще я купи, па ще я и пази много, как мислиш? Какво щяло да се появи по време на работният процес не си ти да кажеш, обаче...

Много ми е гот да си пиша с теб. Винаги намирам интересни изрази заложени в мисълта ти които ме напушват на смях.

Я ме светни моля какво е пълен ел. пакет че са се посмея малко ! Нещо с икономия ще е свързано но не мога без помощ да се сетя.

Нещо все ревеше че ти идвала слаба и за това я смени и вече спокойно си вдигал 200 на газ.  Крадеца вика дръжте крадеца. Жалко че не може да вдига 300 нали ?  Спокойно като усъвършенстваш мрежите и те оценят подобаващо ще може да си купиш и кола която вдига повече.

Искаш да кажеш цената на една 25-30 годишна МК3 нали ? Това за теб е кола ?

Всъщност знам на какво викаш кола. Купчина старо желязо което за минимални пари и много чалъми по управлението може да те придвижи от точка А до точка Б в радиус на местожителството ти 30 км.  Не се препоръчва отдалечаването от сервизи защото пътната помощ може да те таксува повече от себестойността на колата. Позната ми е тая логика на шофьор.

Много ми е гот да си пиша с теб. Винаги намирам интересни изрази заложени в мисълта ти...

С Фиеста съм минавал примерно 200км за един ден и никога не ми е правила проблеми, нищо че беше невзрачна. Пак глупости говориш за неща, които никога не си карал. Проблемът е, че аз не съм "крадецът, който вика - дръжте крадеца". Не карам като на рали и си взех по-малко слаба, за да изпреварвам по-чевръсто. И с 300 не шофирам. И с 200 не шофирам. Средно 100-110 макс.

Пълен ел.пакет много добре знаеш какво означава. Електрически стъкла, електрически огледала и т.н.

Кола е всяко нещо с двигател, 4 гуми, волан и 3 педала. Някои са с 2.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

С Фиеста съм минавал примерно 200км за един ден и никога не ми е правила проблеми, нищо че беше невзрачна. Пак глупости говориш за неща, които никога не си карал. Проблемът е, че аз не съм "крадецът, който вика - дръжте крадеца". Не карам като на рали и си взех по-малко слаба, за да изпреварвам по-чевръсто. И с 300 не шофирам. И с 200 не шофирам. Средно 100-110 макс.

Пълен ел.пакет много добре знаеш какво означава. Електрически стъкла, електрически огледала и т.н.

Кола е всяко нещо с двигател, 4 гуми, волан и 3 педала. Някои са с 2.

Не шофираш с 200км само имаш страни желания нали ?

Имам някакво страшно желание да си правя кръгчета с колата в тъмното с около 200км/ч. Много лошо издивявам.Омръзна ми от работа.

Това за ел пакета ме уби направо ! Ако щеш вярвай си мислех че е някаква екстра при газовото устройство на колата.

Че това де ти го цитираш за стъкла и огледала го има всяка кола произведена от 20 години насам. Или поне аз не съм виждал такава която да няма ел. стъкла и ел. огледала от 95 година насам!!! Или май пак нещо не се разбрахме в превода ?

Не шофираш с 200км само имаш страни желания нали ?

"Имам желание" и "ще" са 2 различни неща. А Ел.пакет за бюджетните модели автомобили е все още екстра. Коли и след 2000година има без електрически стъкла, а с ръчки.
  • Автор

Момчета, исках просто да ми кажете няколко добри коли за тази сума и да ми дадете 2-3 съвета какво да правя, а това за гарнитурите и ел пакетите в момента наистина не ме вълнува :/

P.S Честит празник!

То именно заглавието на темата е най- смешното. Купил си кола, за 900 лева, а телефон за 1300. Това може да го пише една хлапетия, незнаейки елементарно мерки за запазване на своя и на околните хора - живот. Но е така, щото в този форум може да се пише всичко - дори как да си открадне нещо, което много му се иска.Я погледни основното количество регистрирали се. Нямат и 17 години. Какво друго да очакваш от такива хапльовци?

Като не ме познаваш не говори, аз не обсъждам ти какъв си и на колко години си, нали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.