Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов Компютър ( играчка )

Featured Replies

Днес открих това хубаво дъно.

И реших че искам нова играчка. 

Имам много конкретни представи за каквото искам.

Голяма кутия от Lian Ли

2х Intel® Xeon® Prozessor E5-2687W V3

64гб Рам.

Игри не играя, PNY Quadro NVS 510 стига напълно

Искам всичко сглобено, подредено и готово за разцъкване.

Цена макс 10 000 Евро.

Направете предложения :)

Пий една студена вода и седни прочети някоя книга. Машина за 10 000 евро няма да видиш през живота си.

Обща стойност - 14 600.35 лв. с ДДС

Не знам колко е реална темата, но все пак... :D

За какво ще се ползва конфигурацията, защото тази Titan Z може да е ненужна...

Да :). Искам да съм на първата страница на geekbench.

Там кво тестат? Щото има хора със едва ли не суперкомпютри, струващи много повече от двуядрена кошница.

• Автор

Ще помоля драматичните принцеси да не се намесват, и да не се опитват да мислят колко изкарвам че да мога да си позволя каквото и да било.

Казах какво искам, ако някой мисли че може да го достави да пише, ако не нека да мълчи.

Точно утре ще говоря с някой човек тук на място, пуснах темата тук за да направя нещо добро за някой беден български студент. Ако на никой не му се занимава, сигурен съм че ще намеря достатъчно хора които искат моите пари :).

Там кво тестат? Щото има хора със едва ли не суперкомпютри, струващи много повече от двуядрена кошница.

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/multicore

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

Ако на никой не му се занимава, сигурен съм че ще намеря достатъчно хора които искат моите пари :).

Дай парите и пак ще говорим.

• Автор

наруто :). На кого какво ще дам решавам единствено аз. Какво мисли някоя мишка като теб не ме засяга.

Събуди се !!! Иди до тоалетна :) Удари една чаша студена вода и пак си легни да се наспиш . Айде бягай да ги поръчваш  щом  ти е ясно какво искаш  :P Някой от модераторите да премести темата в празни приказки  или направо да и удари ключа.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Като гледам каква конфигурация искаш, ще е голям зор да влезеш в топ 50 на мултито. Там наистина има подобни машини в долната част, но са и маркови и прилично оптимизирани, а не ръчно направени сглобки. 

1Force1 защо му се връзваш на лапето? Виж му само заглавието "Играчка за 20 000 лв."? 

Директно бан за месец и да ходи да спами някъде другаде докато му дойде акъла.

Ами, има и хора с излишни пари, дори и хлапета. Щом могат на по 17-18 да карат ферарита и други играчки. Та недей разчиташ, че няма хора които ей така за кефа не могат да извадят прилична сума, само щото ти нямаш, или не е смислено от твоята гледна точка. 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Днес открих това хубаво дъно.

И реших че искам нова играчка. 

Имам много конкретни представи за каквото искам.

Голяма кутия от Lian Ли

2х Intel® Xeon® Prozessor E5-2687W V3

64гб Рам.

Игри не играя, PNY Quadro NVS 510 стига напълно

Искам всичко сглобено, подредено и готово за разцъкване.

Цена макс 10 000 Евро.

Направете предложения :)

Трудна работа. Разгледах малко из магазините при нас,но никой няма всичко на купчина,че да може да ти го сглоби. Или имат дъното или процесорите,до рам и кутия даже и не стигах.

Така че дори и темата ти да е сериозна,което за разлика от колегите съм склонен да повярвам (още повече ако ще работиш на тази машина),ще е сложно.Трябва да търсиш направо маркова машина с тези компоненти ,но може и да не се вместиш в цената ;)

Успех

Темата е заключена, потребителят е наказан за: 

наруто  :). На кого какво ще дам решавам единствено аз. Какво мисли някоя мишка като теб не ме засяга.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.