Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на телефон

Featured Replies

Накратко харесал съм си този телефон: http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-MIZO-5-7-N9100-smartphone-Android-5-0-3G-Ram-snapdragon-805-Quad-core-2560/32281974070.html

Това ще ми е 3ти китайски телефон ама много евтин ми се стуваа да е реално това което пише вътре. След кореспонденция се разбра че е с андроид 4.4 и ще има ъп до 5.0 когато се обяви официално и за други извън 5те досегашни. притеснява ме дисплея и тая резолюция 2560на1440 дето са я фраснали в тоя 5.7 инчов екран. В момента съм с 5.5 на 1280на720 и почти не вижддам точки, а без очила хич.

Моля за Вашите мнения размисли и страсти по моята дилема.

Благодаря предваително.

• Автор

дилемата е да го бъде или да не го бъде китайчето.

Ако те гони мазохизъм да се занимаваш с китайчета, не виждам какво те спира.

То цената е такава, че ако се строши нещо, направо го мяташ в кофата и поръчваш друг китаец.

• Автор

Абе за тия пати могат да се вземат например 7-8 стека цигари или 160 литра нафта или 100 кила вино, 

ама на мене ми требе телефон.

Благодаря за спама/мнението

Здравей, аз също съм с китайски телефони, този за пръв път го чувам. Прилича ми на филашификат и заигравка с Xiaomi MI4. Ето тук от същата марка със същата цена, но значително по-ниски характеристики, по- реално. Ако се невиеш да го купиш пиши все пак вярно  ли е това.

Ако все пак гледаш този клас виж  Gionee Elife E7 на промоция сега в pandawill пък и в другите сайтове.

Редактирано от stanpet (преглед на промените)

...Моля за Вашите мнения размисли и страсти по моята дилема...

Нещо не ми харесва батерията на тоя телефон, така както я гледам на картинката, я издържи 1 час, я - не...

bwy1424962226e.jpg

Ако ще е китаец заложи на Xiaomi. Имат много добра поддръжка всяка седмица излиза ъпдейт, хардуера е на ниво.Много добър български форум, братушките и те постоянно правят ромове.

Сменил съм много телефони но единствения които успява да мe изкара четири дена с едно зареждане е  Xiaomi RedMi Note WCDMA.

Говоря средно по около 20мин. на ден, не спирам Wi-FI, 3G също е постоянно включен. В момента го ползвам с една сим карта.

034944751-big.jpg?r=0   034944752-big.jpg?r=0

• Автор

благодаря, поръчах го вчера, батерията е 4800, а не 480,

ксайоми също са добре ама ми4 ми идва много скъп. като дойде и го тествам ще пиша отново

благодаря, поръчах го вчера, батерията е 4800, а не 480,

ксайоми също са добре ама ми4 ми идва много скъп. като дойде и го тествам ще пиша отново

Драсни няколко реда като го получиш. 

Xiaomi имат поне 3-4 модела с цена около 160 долара. не е само Ми4.

малко е късно, но според мен продавачи без рейтинг и коментари трябва да се избягват... поне аз така правя... а такива дето са без диамантчета или коронки

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Първо през итница да мине успешно пък тогава ще му мислим. Искам телефон с поне 2 гб рам а ксаиоми нямаха такъв до 200 долара. Иначе няколко приятели също изразиха добри впечателния от поддръжката на ксайоми. всеки петък

Първо през итница да мине успешно пък тогава ще му мислим. Искам телефон с поне 2 гб рам а ксаиоми нямаха такъв до 200 долара. Иначе няколко приятели също изразиха добри впечателния от поддръжката на ксайоми. всеки петък

E как да няма ? Xiaomi Redmi Note 

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Малко със закъснение, но:

Дойде телефона, оказа се пълна пръчка мтк с 1гб рам 720п резолюция и батерията караше между 4 и 5 часа. Върнах го 20 лева се плащат на български пощи и след 2 седмици си получих парите, избих си 20те лева от курсова разлика с долара и си купих ксайоми ми3 и съм много доволен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.