Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за автокъща "Интернационал"?

Featured Replies

Здравейте, вчера ходих до с.Труд "област Пловдив" , ходих да си търся нов автомобил човека от тази автокъща ме увечи, че имал много купувачи от него от цяла България, бил известен и т.н. Днеска ходих да пазаря една А6-ца, утре ще ми я докарат до КАТ, въпроса ми е някой купувал ли е кола от тази автокъща "Интернационал" , тъй като рових в нета, но нищо не намерих за нея, реших да се обърна към вас. Дадох капаро на човека, но утре ще ми я докарат и ще заплатя останалата част от пари. Ще съм благодарен, ако някой може да сподели мнение :)

Що питаш вече след като си дал капарото ?!

Вече може единствено да ни пратиш снимки и цена и да преценим дали си се набутал или си направил сделката на годината.

• Автор

Грешно ме разбра, колата ми харесва, купих я на добра цена, но просто ми стана интересно как така няма положителни/отрицателни коментари за тази автокъща. Това е всичко ;)

Снимки утре като я докарат, нещо не намирам обявата вече в нета "сайта им".

Колата е;

Audi A6 2008 "Ноември" - 15500 лв. "Реално беше 16000 лв. Но ми направи отстъпка от 500 лв.". На 150 хиляди км.

А ти покара ли я тази кола?Диагностика прави ли ?

• Автор

А ти покара ли я тази кола?Диагностика прави ли ?

Огледах я, направих една обиколко "10 км" , нямаше видими проблеми, не диагностика не й направих. Доверих се на човека, утре като пристигне ще я закарам, след като я регистрирам. Въпроса ми беше друг. Темата може да се заключи :)

Вероятно, защото подсекцията, е за да се дават съвети за покупки на автомобили, по изискванията на нуждаещи се колеги, а не за реклама на търговците на автомобили.

За капарото дето си дал предполагам, че имаш някакъв документ - разписка или нещо от този сорт и евентуално с печат на фирмата, която стопанисва автокъщата.

Конкретно по въпроса - не знам нищо за въпросната автокъща. В нет-а намерих това: http://internachional.cars.bg/?page=2&cref=38 ,но въпросния автомобил го няма - вероятно вече е свален от сайта им.

За капарото дето си дал предполагам, че имаш някакъв документ - разписка или нещо от този сорт и евентуално с печат на фирмата, която стопанисва автокъщата.

Конкретно по въпроса - не знам нищо за въпросната автокъща. В нет-а намерих това: http://internachional.cars.bg/?page=2&cref=38 ,но въпросния автомобил го няма - вероятно вече е свален от сайта им.

Редактирано от human1970 (преглед на промените)

• Автор

Вероятно, защото подсекцията, е за да се дават съвети за покупки на автомобили, по изискванията на нуждаещи се колеги, а не за реклама на търговците на автомобили.

Имах впредвид, че някой може да е чул некое друго мнение за автокъщата, а не да я рекламирам :)

Евентуално страна произход на автомобила. А всички километражи са пипнати, в това не се и съмнявай. По интересно е дали е издухан двигателя и със закрепена компресия с добавка в маското. Както казваше лирическият герой на Алеко Константинов преди повече от 100 години - имал си бол пари, дал си ги.

Честито за покупката, какъв двигател е? Предполагам 3.0TDI ? 
Колкото до автокъщата съм виждал доста обяви от с.Труд предполагам, че автокъщата е същата. Точно какви коли съм виждал от тази автокъща не помня, но не са били 1 или 2, а за конкретни мнения няма как да ти кажа, понеже не съм ходил там. 

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Добро утро :)

Имам един малък проблем с колата. Значи днеска както се прибирах от работа, към пътя за вилата ни има едно нанагорнище близо 2,5 км. Настъпах малко колата, вместо колата да смени на по-ниска предавка, тя си караше на една и съща предавка до края на нагорнището?

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Добро утро :)

Имам един малък проблем с колата. Значи днеска както се прибирах от работа, към пътя за вилата ни има едно нанагорнище близо 2,5 км. Настъпах малко колата, вместо колата да смени на по-ниска предавка, тя си караше на една и съща предавка до края на нагорнището?

Много е относително.  Скорост, баир, колко си натиснал ...

• Автор

Много е относително.  Скорост, баир, колко си натиснал ...

Скорост - 65-70 км. Баира мисля, че е с наклон 5%

Оборотите бяха 2500 , исках да свали на по-ниска предавка, че да я изпъна малко,но след като паднах под 2000 оборота, колата изобщо не смени предавка, а предимно като си карам в града ми ги сменя на 2000 оборота.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.