Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сменяне на IP- със програма?

Featured Replies

Здравейте може ли да попитам дали може да си сменя IP-то с Router Tenda W311R съм. 

трябва да влезеш в настройките на рутера и да го смениш от там. А каква е целта - баннат си по IP или не искаш те виждат от къде си докато браузваш?

Редактирано от codename47 (преглед на промените)

• Автор

трябва да влезеш в настройките на рутера и да го смениш от там. А каква е целта - баннат си по IP или не искаш те виждат от къде си докато браузваш?

Баннат съм в един сървър и не искам да плащам 4,80 за ънбан 

Може ли да ми обясниш как да го сменя.. и дали настройките на интернета ще си останат?

Редактирано от AlphaWolf (преглед на промените)

като смениш ип-то ще ти спре нета, освен ако не говориш с доставчика... но някои администратори като видят че някой прави зълуми, банват цялата мрежа на доставчика... та най просто: не се занивай с глупости, админа винаги ще те надиграе...

иначе конкретно по въпроса, смяна на ip-to на компа става и от cmd с командата netsh или през настройките на мрежовата карта, а смяната на ip-to на рутера прес уеб, като се влезе в настройките. реално баннато е неговото ip, а ако му го смениш ще ти спре нета...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Taка както говориш, едно прокси ще ти свърши добра работа и ще ти спести много главоболия с настройките на рутера. Cyber Ghost e добър избор. Теглиш, инсталираш, пускаш - програмата си върши останалото. Като я изключиш всичко се връща както си е било. ;)

• Автор

Ами пробвах пробвах с Hotspot Shield и стана но само за 2 часа играх в сървъра и никой не забеляза. Програмата нещо се развали.. (Hotspot Shield)

ако админа си разбира от работата през прокси няма да влезеш... дори то да е transparent

Taка както говориш, едно прокси ще ти свърши добра работа и ще ти спести много главоболия с настройките на рутера. Cyber Ghost e добър избор. Теглиш, инсталираш, пускаш - програмата си върши останалото. Като я изключиш всичко се връща както си е било. ;)

Редактирано от AlphaWolf (преглед на промените)

• Автор

Така, пробвах с Cyber Ghost и не стана с тази Hotspot Shield става ама нещо се засипа като я инсталирам ми спира нета и не може да се свърже. Други идеи ?  :rolleyes: 

Днеска ме банаха от един сървър погрешка, ако говорим за едно и също нещо "CS сървър 1.6"?? 

За да мога да вляза, отново се наложи да ресна рутера, а след това бана ми го нямаше. Защо не пробваш това? 

Изключваш рутера, а след това го вадиш от мрежата за 5/10 секунди, след това включваш и би трябвало да стане, но преди да влезеш смени си ник-а.

Този вариант става, ако доставчика не ти раздава всеки път един и същ адрес, ами има DHCP pool и при всяко връзване взимаш нов адрес. Повечето в днешно време раздават един и същ адрес и колкото и да рестартираш рутера, няма да получиш друг. Плюс това не са склонни да ти го променят за щяло и нещяло, още повече ако им кажеш, че са те баннали някъде.

Днеска ме банаха от един сървър погрешка, ако говорим за едно и също нещо "CS сървър 1.6"?? 

За да мога да вляза, отново се наложи да ресна рутера, а след това бана ми го нямаше. Защо не пробваш това? 

Изключваш рутера, а след това го вадиш от мрежата за 5/10 секунди, след това включваш и би трябвало да стане, но преди да влезеш смени си ник-а.

Едвали има рутери които правят точно така да имаше на времето модемите не вивакома . Едва ли доставчика на нета му ще се навие да му смени ип адреса защото са го баннали поне да измисли някаква лъжа че му крадът нета по ип и може да стане :)

Едвали има рутери които правят точно така да имаше на времето модемите не вивакома . Едва ли доставчика на нета му ще се навие да му смени ип адреса защото са го баннали поне да измисли някаква лъжа че му крадът нета по ип и може да стане :)

Дааа, те доставчиците ядат доматите с колците.....

Незнам, това го написах от личен опит. Банаха ме погрешка, за да мога да обясня всичко се сетих единствено, да изключа рутера и след това бана го нямаше.....

• Автор

Доставчика на интернета ми е Simnet един път някой ми беше крал интернет и ги викнах и те направиха нещо после ги попитах дали ще може да ми сменят IP то че, са ме банали в един сървър и те се засмяха и така не го и смениха .. 

IP адреса който ти е дал  доставчика не може да го смениш със никакви програми. Никой няма да се занимава  със твойте глупости и да ти сменя IP   когато на тебе ти скимне  защото са те баннали от  някакви сървъри :) Ако ти треснат бан по мак адрес може да си смениш и тапетите в хола  и пак да не влезеш  във тоя сървър.

• Автор

IP адреса който ти е дал  доставчика не може да го смениш със никакви програми. Никой няма да се занимава  със твойте глупости и да ти сменя IP   когато на тебе ти скимне  защото са те баннали от  някакви сървъри :) Ако ти треснат бан по мак адрес може да си смениш и тапетите в хола  и пак да не влезеш  във тоя сървър.

Вече пратих sms за unban .. 

Абе единственната добра програма със която и аз съм работил е хотспот шилд , но може и да имаш голям пинг , защото ти забавя нета.. пробвай да си я деинсталираш и да изтеглиш по-стара версия...

Дааа, те доставчиците ядат доматите с колците.....

Ще се изненадате, Капитане, колко глупави лица вдигат телефона от другата страна. Говоря от личен опит.

До автора на темата:

Не си заслужава да пращаш sms за unban - нищо не печелиш, сървъри бол.

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

Ще се изненадате, Капитане, колко глупави лица вдигат телефона от другата страна. Говоря от личен опит.

До автора на темата:

За сървърите съм съгласен. АМа за доставчиците - не, едно време бяха гаражни истории, сега нещата са доста по-добре. Не съдете по тези, които вдигат телефона, това обикновено не са админите :)

• Автор

До автора на темата:

Ами какво да правя ?

Дай 5$ за VPS в digitalocean примерно, пусни една виртуалка с PPPOE примерно (че лесно се вдига), направи си image и, ако те "баннат" destroy-ваш машината и правиш нова и ще ти assigne друго IP, ако пък се закучат и там, местиш сървъра на друга локация.
Друг вариант е да правиш простотии, като да си правиш акаунти в openshift примерно и да си пренасочваш трафика, по порта за CS-a от там.
Това ми изглежда мега простотия като цяло де, просто има 1000 други сървъра, пък и за да са те баннали значи си правил шмекерии.

Та остави тези схеми дето се мъчиш да правиш, плати си SMS-a и не правиш шмекерии.

п.с.

Тези тапаци от VALVE така и не ги схванах аз защо не вкарат читав механизъм за защита от "шмекери". Имаш оригинална игра, играеш на техен сървър уж със steam нещо си protection и пак е същата история. 
Не, че играя counter strike, ама примерно на blizzard политиката е доста по-рестриктивна в това отношение.

п.с.2 Та иначе, ако решиш все пак да ги правиш тези неща, може и нещо полезно да научиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.