Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ефекта сoil whine

Featured Replies

Здравейте на всички мисля , че това е тема , която вълнува доста хора в момента и ще е полезно да чуем мнения по нея благодаря предварително

Редактирано от Азбяхискра (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Гробно мълчание ...

Лесно е да отвориш google и да четеш ама по тая логика тряа си закриете смешните форуми , в които можете единствено да дъвчете глупости и то в 10 едни и същи теми и да си играете на кой е по-по-най начетения жалка гледка истината по принцип е една , а да спориш е качество на глупака и аз да ви дам един съвет

Можете да заключвате теми , защото разбираш ли заглавието било от една дума примерно , а когато се появи подобна на вече съществуваща тема не можете да сложите катинарчето и до там няма да коментирам какво се случва , ако пуснеш някоя глупава тема на подигравките сме царе ... може и да сте изчели свят книги по дадена материя ама не можете да разсъдите елементарни неща за мен това е смешното ... всеки е прав за себе си ... я да видим колко човека ще се съгласят с мен и колко ще се обидят от думите ми ... няма да убеждавам никого , че в живота си никога не съм имал за цел да обидя когото и да било ... просто ми е по-интересно колко човека ще имат доблестта да кажат абе мама му стара и ти си прав отколкото колко видеокарти с китайски кондензатори се продават за маса пари щото тоя ефект разбираш ли не се срещал при 100% от платките ... кой нормален инжЕнер ще пусне подобен продукт на пазара подчертавам нормален е*ах тия кондензатори разбираш ли е*ах ти кефа да дадеш маса пари за последен модел видеокарта която издава някви звуци , които само извънземните могат да отстранят ... и някви тесни специалисти работещи за някъв реномиран сайт или магазин да те убеждават , че видиш ли това било нормално

Надявам се все пак някой да се включи със смислен коментар по темата - за да не е напразно цялото това писане. :)

Аз мога да споделя само, че при мен от монитора се чува едно тихо бръмчене когато същият изобразява голямо количество текст. Не знам дали е от кондензатори или от нещо друго. Не съм се интересувал сериозно, защото не вярвам, че бих могъл да отстраня проблема - а и според мен в България за разлика от нормалните държави не сме свикнали като потребители да си търсим правата и например да връщаме дефектен продукт по няколко пъти ако е нужно...

• 4 седмици по-късно...

Ми никой не го вълнува тъпата ти тема, нормално. А до последния, проблема ти не се получава от никакви кондензатори, а от инвертора, който управлява подсветката с PWM. Намали го на минимум и ще ти се разцвърчи яко, след тва го надуй на 100%, където тока става почти прав и няма да чуваш почти нищо.

Ми никой не го вълнува тъпата ти тема, нормално. А до последния, проблема ти не се получава от никакви кондензатори, а от инвертора, който управлява подсветката с PWM. Намали го на минимум и ще ти се разцвърчи яко, след тва го надуй на 100%, където тока става почти прав и няма да чуваш почти нищо.

И как става фокуса , ако не е тайна? Или това за монитора става въпрос?

сoil whine  е дефект(от гледна точка на потребителя) а не ефект. Проявява се под формата на високочестотва вибрация пораждаща шум. Евентуално живота на вибриращите компоненти и околните такива по платката, се скъсява поради ускорена умора на материала и макар че те не са движещи се части и на някого да не изглежда като друг проблем освен осезателен за слуха му, в крайна сметка се чудя дали "ефекта" не е нарочно оставен от производителите, за да ускори стокооборота им, което си е търсен ефект при капиталистическото производство?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.