Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с преинсталацията на Windows 7

Featured Replies

Здравейте.. Компютъра ми хвана доста здравей вирус и се наложи да преинсталирам компа...почнах но ми дава грешка ..после се сетих че преди 1седмица взех всички програмни файлове които бяха в диска където е Windows и ги преместих в друг системен дял...за ужжж по свободно място да има за Windows.а там имаше и програмни файлове доста за Windows....сега ви пиша от телефона..ще Съм благодарен да попомогнете.

Самият windows7 ми е в системен дял. C. A негови програмни файлове в- D.

занеси го на сервиз, като гледам как си описал проблема, дори да ти обясним как става, няма да се справиш...

• Автор

Не ми дава да кача снимките за това ще ви напиша.. Windows cannot install required file. Make sure all files requeired available for instalacion are available. Error code; 0x8007045D

занеси го на сервиз, като гледам как си описал проблема, дори да ти обясним как става, няма да се справиш...

ще се справя. Само ми обясни.имам желание но не знам как.
  • Автор

грешка при преинсталация - правилно ли си почнал да преинсталираш / за пръв път ли правиш

да за първи път..

мен ме съмнява че диска за инсталацията нещо е прецакан,не споменава и къде му дава тая грешка горе долу,можеш ли да снимаш екрана с грешката за да видим до къде си опрял,за да ти се даде по адекватен съвет

ако има проблем с инсталацията вероятно има хардуерен проблем (или dvd-to не чете или има проблем с диска или RAM, а е възможно инсталационния диск да е неправилно модифициран)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

настрой си биоса да бутне от диска и всичко само става

nastroil sum go ot tam..boot..boot device priority..cdrom

след инсталацията очаквайте тема: помощ, няма ми ги файловете (снимки, документи)

nastroil sum go ot tam..boot..boot device priority..cdrom

Писането на латиница е, като да пишеш с ЛАЙHА по стената. Чете се, но не е красиво! Пишете на кирилица. Българи сме!

Дава ми грешката на expanding Windows files

прочети пак пост #7

какъв е кода на грешката?

Дава ми грешката на expanding Windows files

Вероятно е проблем с RAM паметта. Извади ги и пак ги сложи, ако не пробвай само с 1 плочка на различни слотове, докато стане.

• Автор

Даваше ми грешката още в началото като почва..а сега пък е на 44% за пръв път до толкова да стигне и за сега не дава грешка.. :-)

Професора ти написа, че ще загубиш всички файлове от избрания и форматиран дял. Не знаем дали си имал нещо важно но вече е късно. Защо не взе отнякъде едно Live CD с Линукс да си преместиш поне файловете?

след инсталацията очаквайте тема: помощ, няма ми ги файловете (снимки, документи)

Аз очаквам тема: "Какви са тези непознати устройства", "Защо нямам нет" или "Защо компа няма звук".

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

На мен всичката ми информация е в диска Д.. А в момента се форматира диска с Windows който е Ц

Но вече над 25минути стои на 44%.. Нормално ли е толкова да е бавно че дори с 1% да не мърда..

Професора ти написа, че ще загубиш всички файлове от избрания и форматиран дял. Не знаем дали си имал нещо важно но вече е късно. Защо не взе отнякъде едно Live CD с Линукс да си преместиш поне файловете?

Аз очаквам тема: "Какви са тези непознати устройства", "Защо нямам нет" или "Защо компа няма звук".

после е лесно. Нищо няма да питам..но сега само е проблема..дано да зареди до 100%..

На мен всичката ми информация е в диска Д.. А в момента се форматира диска с Windows който е Ц

Но вече над 25минути стои на 44%.. Нормално ли е толкова да е бавно че дори с 1% да не мърда..

проблемът ти вероятно е прегрял чипсет, и още по вероятно nvidia, ако мишката не може се движи или не работи клавишната комбинация shift+F10... ако можеш да движиш мишката пробвай нова инсталация само с мишка и клавиатура и без никакви устройства в usb
  • Автор

Не мърда от 44.....

проблемът ти вероятно е прегрял чипсет, и още по вероятно nvidia, ако мишката не може се движи или не работи клавишната комбинация shift+F10... ако можеш да движиш мишката пробвай нова инсталация само с мишка и клавиатура и без никакви устройства в usb

ами мишката се движи не е забила..и показва точките след процентите...тоест че зарежда.но много време стана

Не мърда от 44.....

ами мишката се движи не е забила..и показва точките след процентите...тоест че зарежда.но много време стана

shift+F10 работи..отвори се cmd.но не знам какво да пиша там.

кажи какво да правя..няма да зареди

Айде отново ми даде грешката...

• Автор

....извадих ram паметта и пак я сложих и монитора ми не иска да се включи

• Автор

Уверете се,че правилно сте монтирал всичко.

ами правилно е..кое е сложното да извадиш 2касетки и да ги върнеш....заради тях ли не се включва монитора?

Монитора се включи.

Но сега компютъра като го включа и след около 2минути сам се спира

Тя работата отива към сервиз. Вероятно има хардуерен проблем.

Може да е от прегряване. Кога за последно е чистен компютъра от прах и кога е сменяна термопастата на процесора?

• Автор

Тя работата отива към сервиз. Вероятно има хардуерен проблем.

Може да е от прегряване. Кога за последно е чистен компютъра от прах и кога е сменяна термопастата на процесора?

компютъра е чист от прах...но термопаста няма проверих и излезе че е изфирясала цялата..никога не съм му слагал до сега.но май е време вече...
  • Автор

Сега като го включа компютъра и ми дава грешка 0хc000000f и след около 2 минути сам се изключва целия компютърен.

Ако не те мързи пробвай с флашка  и ако там е така то проблема си е хардуерен и най - добре го занеси на сервиз докато още е живо пцто

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.