Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Колеги,на тази песен вече знам и името,и групата,но не мога да я открия като мп3!Моля,помагайте!Men Without Hats - The Safety Dance.Моля ви за оригиналнатъа версия,мисля,че е от 1982!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте :) търся една песен но идея си нямам как се казва

чувал съм я във филма (Iron man) мерси предварително. :)

Здравейте ще направя request с повишена трудност :) бях го пускал и в предишната тема която вече я няма ,но без успех, ще пробвам пак,кой знае времената се менят.Става въпрос за едно парче което чух преди около 7 или 8 години,тип инструментал филмова музика можеби.Чух го по ринг бг даваха откъси като реклама на италианското калчо,така и повече никога не го чух това парче, но още се варти в главата ми. От рода на Rob Dougan е но не е негово и от рода на Paul Oakenfold но също не е негово Публикувано изображение

нещо подобно на това http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6UaExcpfOow ,в парчето което търся има 3 звука които са нещо като пиано

също така има и ето този звук от този клип който започва от 30тата секунда http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0LBuLto-53U

Случайно може някой да познава парчето което търся,все пак тук са се сабрали много хора с много различни предпочитания за музика,за това пак се обръщам към вас за помощ :)

Матрицата

Матрицата

За съжаление не е от матрицата,много яко парче ама не откриваемо,някой да каже лесна програмка за правене на музика може да се опитам да го изкарам,за по добър ориентировачен пример.

Здравейте! Търся една песничка, нова е, някакъв готин summer хит, пее една жена, но от текста не си спомням нищо, само в припева казва mistrallll... нещо такова. Малко не успях добре да обесня, но ако някой се сеща да помага. Мерси :))

Здравейте! Търся една песничка, нова е, някакъв готин summer хит, пее една жена, но от текста не си спомням нищо, само в припева казва mistrallll... нещо такова. Малко не успях добре да обесня, но ако някой се сеща да помага. Мерси :))

Ако чуете песента отново, запомнете някои думи от текста и така ще стане по-лесно за откриване.

Как се казва песента след единадесетата секунда http-~~-//vbox7.com/play:c580f330f2

Благодаря предварително

Dony - Milkshake ft. Adena

Здравейте! Търся една песен, която скоро (преди може би месец-месец и половина) чух по една от музикалните програми, мисля, че беше Поп Коре. Не се сещам за нищо от текста, но си спомням клипа добре. Пее една жена със средно дълга коса-черна (кестенява може да е била) и стои пред една стена изписана с графити. Жената е с мургава кожа. В припева пее, а версиите ги рапира някак си. След това е качена на една полицейска кола на някакво голямо място (паркинг мисля, че е), а светлината е жълта (не беше много светло)... :D Надявам се да се сетите... Не знам дали не се бъркам но си мисля, че в заглавието на песента имаше думата "music". Благодаря предварително!

Как се казва тази песен? http://dox.bg/files/dw?a=171699ab8f (Ако вече е разрешено да се пускат линкове...)

ПС: Намерих я Dean - Radmina

Редактирано от Vasilian (преглед на промените)

Как се казва песента от рекламата на Solar Summer Festival 2012, в която рекламират участието на Давид Гета и Тиесто в Несебър?

Намерена:

David Guetta feat Kid Cudi - Memories

Редактирано от Z0mBay0 (преглед на промените)

Коя е песента от видеото в тази страница http://men.hotnews.bg/video/play-876.html съжалявам но немога да прикача видеото :)

Търся и още една която днес чух но така и не разбрах за какво се пее помня само че беше българска и беше подобна на Busta Rhymes - what it is right now

Редактирано от Blood_Seeker (преглед на промените)

Здравейте,това ли търсите ?

Здравейте някой да знае как се казват песните от този клип

ако не ви се търсят поне изгледайте клипа много е як

Здравейте някой да знае как се казват песните от този клип http-~~-//www.youtube.com/watch?v=60GJ0dJ1xmE&feature=related ако не ви се търсят поне изгледайте клипа много е як

Немога да ти кажа кой са миксовете , но мога да ти дам оригиналите 1.Geo da silva - I'll do you like a truck 2.Не я знам 3.Nirvana - smells like teen spirit

Редактирано от Blood_Seeker (преглед на промените)

здравейте, искам да си изтегля един хаус, но въобще не му знам името.... музиката в самото начало... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=HuTH8cUni38

моля, помагайте , ако знаете... невероятен хаус е... Благодаря предварително!

Редактирано от Vallcheto (преглед на промените)

здравейте, искам да си изтегля един хаус, но въобще не му знам името.... музиката в самото начало...

моля, помагайте , ако знаете... невероятен хаус е... Благодаря предварително!

Началото е с ATB- 9 pm (till i? come)

Някой има ли идея коя е песента започваща от 6:46? :D

Песента от 6:54,моля

GALA - Freed From Desire :D

Здравейте преди време бях гледал клип на който Ричи Блекмор си изсвирва името с китара но просто сега него намирам , ако някой го знае ще съм му много блаодарен да ми го даде .

Редактирано от cobrata_93 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.