Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Някой да знае как се казва песента от новото импровизационно шоу на BTV - Младост 5? Тази която е отначалото на Интрото?

Редактирано от bpkole (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 501,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Някой да знае как се казва песента от новото импровизационно шоу на BTV - Младост 5? Тази която е отначалото на Интрото?

дай някакво видео за тези,които не знаят какво е това предаване,ще е по лесно.

До колкото видях и чух това е музика от компютърна игра,а не песен.Не знам защо като чуете някаква музика от филм,игра,реклама и т.н.т ,си мислите ,че има такава песен.

Здравейте ! търся една песен но почти нищо не помня от нея. Знам че я пееше една руса жена и беше в пустинята с един кон. Може би беше гръкиня но не съм сиг

http://www.youtube.com/watch?v=fSlImgRhpxU

да не е тази - малко не е руса 

До колкото видях и чух това е музика от компютърна игра,а не песен.Не знам защо като чуете някаква музика от филм,игра,реклама и т.н.т ,си мислите ,че има такава песен.

Ами защото съм виждал филми и музикaта си има име, не е създадена за филма. Аз от къде да знам...

Редактирано от AMD Fan (преглед на промените)

Песента е на халид муслимувич но не и знам името моля за помощ https://www.facebook.com/photo.php?v=465832653500622&set=vb.100002216758346&type=3&theater

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Търся една песен, която е хаус може би и доста я въртят по радиото. Някаква мацка пее в началото нещо от сорта на party party party party ... ама може и да се бъркам :shy11:

Търся една песен, която е хаус може би и доста я въртят по радиото. Някаква мацка пее в началото нещо от сорта на party party party party ... ама може и да се бъркам :shy11:

I Am #CandyGirl: Nastya & Ksu (Director: Said Energizer)

Здравейте търся една песен, но не знам нито името нито изпълнителката Свежо парче е хаус нещо такова и чух само част от песента, в която се пее {Wanna be the best body , but i dont know how) женски глас пее Знам че тази информация е малка , но ако някой се сети ще съм му благодарен много Благодаря предварително

Здравейте, търся една песен, но не знам певеца и заглавието. В припева се пее: "На мойта майчица добра, как мога да се отплатя, чуйте ме всички хора и песен аз ще посветя, повярвайте че на света без нея сам не мога". Песента е кавър на Василис Карас "To Telefteo Sagapo". Певеца наподобява Коцето -сланинката, но не е той. Парчето го пускаха по радио Веселина през 1998г.

има специална тема за такива въпроси!!!

Една песен е останала в главата ми от младоста,само като текст.Дори не съм сигурен че я има,но ако я има в момента ми е много актуална,затова моля ако някой знае нещо за нея да ми помогне!Думите които помня са "...няма ли кой ах няма ли кой,кървавите мъжки сълзи да сбере,да ги отнесе ,във онзи град на черното море...Благодаря предварително!

Здравейте търся една песен, но не знам нито името нито изпълнителката Свежо парче е хаус нещо такова и чух само част от песента, в която се пее {Wanna be the best body , but i dont know how) женски глас пее Знам че тази информация е малка , но ако някой се сети ще съм му благодарен много Благодаря предварително

Здравейте !

Търся една песен, мисля че е на Лепа Брена, не и знам името но в песента се пее нещо от сорта на "Егамието.." ..

Някой да се сеща :D

Здравейте, търся денс парче. То е 90те, пее първо(или обратното) един мъж, после една жена. Самата песен е динамична(бърза),май бие в началото леко на техно, докато не започне да се пее. По спомен, припева започва с жената и пееше нещо от сорта: "but you hope me, when you met me"(май не е така, че в гугъл не намерих нищо) , после почваше мъжа и така до края на песента. Помогайте, тази песен я издирвам от доста време.

Някой може ли да ми каже как се казва мелодията в началото: http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/2019511600-bTV_Reporterite_Izvan_vremeto.html

J.A.E. - Beginning of mine

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.